User
Pass
2FA

[Rezolvat]DISCRIMINARE

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Admin request
Author Message990
COLASEF

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-03-2015 18:52)

Votes: 1

Post Posted: 19-03-2015, 15:25:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Ti-am explicat prin pm multe, nu ai vrut sa asculti plus de asta daca ai jignit ca un player e normal sa faci asta si ca admin....

Faptul ca ai trecut peste un sfat de al meu aceasta cerere este respinsa! "

De la: TheGeneral
Cãtre: COLASEF
Trimis: 11-03-2015, 19:50:17
Subiect: Re: .... Comenteazã mesajul
Trebuia sa te abti, nu sa jignesti in modul care ai facut'o. Momentan ai ban, vorbim peste ceva timp poate ma razgandesc.

De la: TheGeneral
Cãtre: COLASEF
Trimis: 11-03-2015, 19:57:59
Subiect: Re: .... Comenteazã mesajul
Ai jignit destul, iti zic sa te linistesti si sa nu ma superi pe mine. Ti-am zis, lasa sa treaca o perioada si mai vorbim. Ai primit asta pentru ce ai postat in cererea ta de unban.
Bafta, o seara buna!

1.Ce mi-ai explicat multe ? adica daca am o atitudine mai agresiva fata de un admin care imi face un demo inadmisibil ca am wall si irelevant cum sa nu am o atitudine negativa fata de el ( pe buna dreptate ) cu ce am jignit asa rau l-am injurat !? a facut gafe peste gafe in plus eu am explicat toate fazele in cererea respectiva unde ar putea fi faze de wall frumos tot, el imi pune un demo cu altu il am in comp dovada si zice seara buna ? WTF?
2. Toata lumea ca am jignit ok bun poate am avut o atitudine gresita , bun dar din ce cauza oare ? nu din cauza ca ala mi-a facut un demo de incepatori + a vrut sa scape de mine ca tot murea in joc si sa nu te enervezi dupa ce face abuz.
3. Daca tot ai inchis postu ala cu vip dupa ce ai vazut ca e in favoarea mea dar de ce lai mai lasat de la inceput + de ce ai mai votat tot nu inteleg adica oameni astia care au vazut postu si cum am vorbit in majoritatea mai mare mi-au dat pro si nu contra cand nu ii impiedica nimeni sa gandeasca in favoarea mea, vii tu dicatoru sef si cum zici tu asa ii, dar ironia sortii ii ca si tu ai votat si oameni aia au minte sa gandeasca daca era asa grav cum afirmi tu din 10 mi-ar fi dat 10 contrauri si da frate uite am fost taran am gresit asta e viata dar nu e cazu.
4. Prima data cand am vazut ever ca iau ban in joc pentru limbaj de pe forum WTF !? unde scrie asta in regulament ? si ce limbaj am injurat nu inteleg ?
5. Sa zicem ca ai dreptate bun sunt top 1 momentan castig concursu facut de tine sau ma rog postat sa ma astept sa nu imi dai blood trialu din cauza ca esti prieten cu respectivu admin care are boala pe mine ? sau ca esti intr-o toana proasta ? sa inteleg ce comunitate este aicea.
6. Am avut intentii bune sa ajut + este si campanie de recrutarea dar cu discriminari de genu te miri ca merge treaba cum merge si sunt unii admini pe langa ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ups!

[war7.freakz.ro]

(since 24-04-2020 18:46)

Votes: 6120

Post Posted: 19-03-2015, 16:44:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu te agita atat, este decizia ce am luat'o in privinta ta deoarece ai jignit un admin, ti-am explicat acolo sa treaca o perioada si dupa vei avea unban, dar tu mot ai facut cerere admin si asta inseamna ca ceea ce am zis eu nu a fost important. Daca ai ip dinamic nu inseamna ca faci ceea ce vrei tu.

Ps: campania aceea este pentru playeri care stiu sa vorbeasca, tu nu meriti si punct!

0 0

Back to top
COLASEF

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-03-2015, 18:48:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine esti tu sa decizi ce merit eu sau nu ? cand tu nici nu respecti un regulament facut de voi si te iei de mine ? ca eu jignesc arata unde am injurat daca la tine orice cuvant mai agresiv e jignire imi pare rau trebuia sa spui ca ai admini sensibili ca femeile... iar cu unban e o aberatie pe ce mi-ai dat ban nu are logica sa iau ban in joc din cauza forumului e total aberant si daca nu stii asta e grav.

PS: Nici nu imi mai bat capu ca tot faci ce vrei tu ca e bine ca e rau pentru tine toate au logica in gandirea ta si noi restu suntem de pe alta planeta.

0 0

Back to top
Ups!

[war7.freakz.ro]

(since 24-04-2020 18:46)

Votes: 6120

Post Posted: 19-03-2015, 18:56:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poti juca linistit, dar admin nu vei avea, e decizia mea si punct.

0 0

Back to top
COLASEF

[Mentally Stable]

Post Posted: 19-03-2015, 19:57:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te inteleg si daca la sfarsit de luna sunt top 1 atunci ?-
0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

(since 28-02-2020 21:45)

Votes: 61

Post Posted: 20-03-2015, 00:28:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fa-i o sesizare la CEDO

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 20-03-2015, 10:36:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asteapta sa treaca o perioada si daca te implici pe forum cu postari ale codatilor, daca pe server colaborezi bine cu adminii, nu mai jignesti, faci demo-uri si le pui pe forum dar iti faci si o lista de codati poti fi marit si fara cerere. Totul depinde de tine, daca nu jignesti si esti activ ai numai de castigat.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -P!C@-, 20 March 2015 08:36

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Admin request  

The time now is 10-02-2025, 01:35:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x