User
Pass
2FA

Reclamatie adixx

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message634
prk

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-03-2015 21:16)

Votes: 1

Post Posted: 23-03-2015, 12:05:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dvs: EL jeffe prk
Numele adminului reclamat: Adixx
Data si ora: 12:02<<<<---->>>>> 23-3-2015
Motivul reclamatiei: Am cumparat mod,am primit slay pe motiv ca eu a-si fi cumparat harta trecuta mod,desi nu e adevarat ceea ce nu are nici o relevanta,apoi am primit ban permanent.Nu merita admin nici macar un kick pe status nu stie sa dea.
Dovada (Print la consola sau demo):
IMG: http://i59.tinypic.com/2z4wlfp.jpg
IMG: http://i61.tinypic.com/2wezyah.jpg

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
TuRbo0o

[Mentally Stable]

(since 14-11-2015 21:00)

Post Posted: 23-03-2015, 19:20:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa vedem ce are de zis Adixx , unban vei primi deoarece ban permanent nu se da. Nu cred ca ai primit slay fara motiv , dar banu nu'si are locu .

Doar daca ai injur si pe chat si pe u@ , dar si asa banu e max de 120 minute , nu permanent.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
prk

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-03-2015, 20:40:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prietene tu vezi ca el imi da slay pe motiv ca am cumparat mod harta trecuta daca te ai fi uitat in ss vedeai si tu,banul oricum nu ma incomodeaza chestia e ca destul de multi dintre voi aveti admine doar ca sa le folositi in uz propriu idk.
Regulament pentru Admini ºi Jucãtori
¤ Este interzisã folosirea a orice fel de hack-uri/scripturi
¤ Este interzisã folosirea unui limbaj inadecvat! (aici este inclus chat-ul adminilor/chat-ul public.
¤ Este interzisã cererea de explicaþii adresatã adminului, de ce a folostit comanda respectivã pe tine.
¤ Este interzisã cererea de moduri adresatã adminilor.
¤ Este interzisã distrugerea obiectelor (cutii, rampe, etc) înainte de infecþie.
¤ Este interzisã cumpãrarea a mai mult de un mod pe mapa.
¤ Playerii au voie 1 mod cumparat la 2 mape, iar adminii la 3.
Voi ca si admini cumparati pe fiecare harta mod,asa ca nu respectati nimic,sa imi arate mie dovada ca eu jucasem pe harta precedenta.

0 0

Back to top
TuRbo0o

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-03-2015, 17:00:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietenas ia citeste te rog eu frumos la ce ai dat copy+past si zimi care dintre noi e cel care nu stie.

¤ Este interzisã cererea de explicaþii adresatã adminului, de ce a folostit comanda respectivã pe tine.
¤ Este interzisã folosirea unui limbaj inadecvat! (aici este inclus chat-ul adminilor/chat-ul public.

Plus ca ai injurat se vede clar in printu tau.

0 0

Back to top
RazviZm

[Mentally Stable]

(since 25-06-2015 17:48)

Post Posted: 24-03-2015, 17:37:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa vedem ce are de spus Adix

Razv.
0 0

Back to top
prk

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-03-2015, 18:00:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TuRbo0o wrote:
Prietenas ia citeste te rog eu frumos la ce ai dat copy+past si zimi care dintre noi e cel care nu stie.

Plus ca ai injurat se vede clar in printu tau.

Bai turbo am injurat dupa asta e problema a doua el imi da slay la mod fara nici un motiv doar pentru ca e un ipocrit se verifica si log ul in ziua aceea si o sa se vada ca eu nu am avut mod pe harta precedenta,a si app nu te mai da inteligent ca nu esti.
Nu i am facut reclamatie fiindca am luat ban cum am zis putin imi pasa de ban,eu am facut reclamatie din alt motiv si tu amice esti doar o persoana retardata.
off topic sa nu zici ca te am jignit
RETARDÁT, -Ã, retardați, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care a rãmas în urmã. 2. Adj., s. m. și f. (Persoanã) care nu s-a dezvoltat normal din punct de vedere intelectual; înapoiat mintal. – V. retarda.

0 0

Back to top
Adixx !!

[Mentally Stable]

(since 08-09-2015 15:45)

Post Posted: 24-03-2015, 19:54:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum Poti sa imi zici tu mie ca nu ai luat mod.. cand eu stiu sigur ca tu ai luat.. dc nu ai facut print la toto ce sa vorbit sa se vada catii au sarit cu gura cand ai luat mod... si dupa ai inceput sa injuri team avertizat sa termini ca ne suparam.. ai continuat sa vorbesti urat.. ca tu esti nu stiu cine... si team dat afara.... ca tine zmei sunt tot timpu pe server... crezi ca ti`as fi dat asa aiurea fara motiv ? NU !
0 0

Back to top
prk

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-03-2015, 20:09:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Adixx !! wrote:
Cum Poti sa imi zici tu mie ca nu ai luat mod.. cand eu stiu sigur ca tu ai luat.. dc nu ai facut print la toto ce sa vorbit sa se vada catii au sarit cu gura cand ai luat mod... si dupa ai inceput sa injuri team avertizat sa termini ca ne suparam.. ai continuat sa vorbesti urat.. ca tu esti nu stiu cine... si team dat afara.... ca tine zmei sunt tot timpu pe server... crezi ca ti`as fi dat asa aiurea fara motiv ? NU !

Sa se verifice log ul din ziua aceea sa se vada,simplu

0 0

Back to top
TuRbo0o

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-03-2015, 20:35:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prk wrote:
Adixx !! wrote:

Sa se verifice log ul din ziua aceea sa se vada,simplu

Esti amuzant , daca adminu stie sigur ca ai luat inseamna ca ai luat si nu e prima oara cand va prinde vre'un admin .Doar ca nu si'au pus mintea cu voi..Continuati'va jocu si lasa'ti reclamatile astea ptr un slay la mod..

0 0

Back to top
Adixx !!

[Mentally Stable]

(since 08-09-2015 15:45)

Post Posted: 24-03-2015, 20:44:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu pentru astea ca avoi am luat admin.. care luati mod dupa mod pe mapa.. crede`ma. sa se verifice.. nu mai am nimic de comentat ma aptin - cine e in masura sa se uiite la logul din ziua aia - nu mai comentez nimic.. salut -
0 0

Back to top
Blade22

[:::Zmp.freakz.ro:::']

(since 30-03-2020 13:16)

Votes: 637

Post Posted: 25-03-2015, 07:25:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Terminati cu cearta pe aici.

Casuta vocala @Blade
FREE
0 0

Back to top
RazviZm

[Mentally Stable]

(since 25-06-2015 17:48)

Post Posted: 25-03-2015, 15:16:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va mai mancati mult ? -

Razv.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 23:04:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x