User
Pass
2FA

Disparitia Dinozaurilor
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message8848
-P!C@-

[Simply Normal]

Status: Offline
(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 19-11-2014, 18:44:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Denim wrote:
Sunt prea multe teorii si prea putine fapte sa arate exact cum au disparut. Unii spun ca dupa asteroid ei au mai ramas in viata, dar cum se spune, in lipsa hranei, au disparut. Altii ca si-au gasit de hrana, dar datorita vulcanilor si ploilor acide au disparut. Asteroidul din Peninsula Yucatan (Mexic) s-ar spune ca a fost cel care a pus capat erei lor.

Corect, cred ca lipsa hranei a fost principalul motiv care a dus la extinctia lor si nu oamenii. Oamenii sunt vinovati pentru extinctia altor animale dar nu si a dinozaurilor.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-11-2014, 20:37:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu prea cred ca disparitia hranei s-a intamplat cu adevarat. Existau dinozauri erbivori si carnivori. Celor erbivori nu le-a disparut verdeata, iar celor carnivori nu le-au disparut erbivorii sau celelalte animale.

Parerea mea e ca singura varianta plauzibila e ca au murit de frig, fiind reptile si acceptand teoria cum ca un nor de cenusa a acoperit cerul pana in stratosfera si razele soarelui nu au mai ajuns sa ii incalzeasca, nu lipsa hranei, ar fi culmea... Multe alte animale au supravietuit, la fel puteau si dinozaurii.

Don't touch this

0 0

Back to top
Juanks

[Creep]

(since 13-12-2020 16:06)

Votes: 23

Post Posted: 19-11-2014, 23:09:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^"...si acceptand teoria cum ca un nor de cenusa a acoperit cerul..."

da, probabil a fost o "iarna nucleara" care s-a extins pe tot globul,
daca a cazut in golful mexic dupa cum zicea un tip de mai sus, se leaga si de primele locuri in care au aparut primii oameni (pe cealalta partea a globului este asia)

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 19-11-2014, 23:46:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se cunoaste forma/aranjamentul continentelor din acele timpuri...

Don't touch this

0 0

Back to top
Juanks

[Creep]

(since 13-12-2020 16:06)

Votes: 23

Post Posted: 20-11-2014, 00:28:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spoiler:

cam asa era cand a lovit asteroidul.

0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 20-11-2014, 09:36:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci, pe continentul Eurasian nu existau dinozauri... Era prea frig pentru ei?

Don't touch this

0 0

Back to top
R3dBuLL
[Banned user]

Banned

(since 17-12-2018 22:08)

Votes: 364

Post Posted: 11-01-2015, 19:01:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca dinozaurii au existat deoarece sunt foarte multe dovezi care afirma acest lucru.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 25-03-2015, 13:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wipe wrote:
Practic, cand o specie dispare de tot, nu mai ai cum sa o readuci, de acea exista in zilele noastre specii pe cale de disparitie, protejate. Se intampla frecvent.

O solutie ar fi clonarea unor celule sau ADN din in oasele lor gasite de arheologi, dar ma indoiesc ca asa ceva e posibil.

Te contrazic, americanii lucreaza deja la a readuce o parte din specii la viata. Au ADN de la ceva dinozauri + ceva animale/pasari care au disparut nu demult.
Eu nu inteleg de ce fac asta, daca nu sunt in stare sa tina in viata speciile actuale, de ce sa le oferi o sansa unor specii care deja le-ai lasat sa dispara?

Denim wrote:
Sunt prea multe teorii si prea putine fapte sa arate exact cum au disparut. Unii spun ca dupa asteroid ei au mai ramas in viata, dar cum se spune, in lipsa hranei, au disparut. Altii ca si-au gasit de hrana, dar datorita vulcanilor si ploilor acide au disparut. Asteroidul din Peninsula Yucatan (Mexic) s-ar spune ca a fost cel care a pus capat erei lor.

Stau si ma gandesc, de ce dimensiune era nevoie ca acel meteorit sa provoace disparitia tuturor dinozaurilor de pe TERRA?
Ce ati vazut voi in armageddon, cum ca vine un asteroid si distruge pamantul, a vazut cineva dimensiunea lui? era cat jumatatea planetei.
Deci un meteorit cat jumatate de Bucuresti provoaca disparitia dinozaurilor? IMPROBABIL.
Un meteorit de dimensiuni gigante loveste TERRA? Iar urma lasata este cat jumatate de Bucuresti? Improbabil.
Daca un meteor de dimensiunea, sau ma rog, macar jumatate cat planeta noastra, loveste TERRA, la viteaza aia, intrebarea mea, ce lasa in urma? Un crater? Sau distruge TERRA?
Eu nu inghit povestea cu meteorul, oamenii de stiinta nu sunt in stare sa gaseasca leac pentru virusii mortali si sunt ei in stare sa gaseasca raspunsuri la intrebari ce-i depasesc vizibil.
Abureli, ce-mi sunt preotii, ce-mi sunt oamenii de stiinta.

Wipe wrote:
Ei sunt caracterizati ca fiind reptile, iar reptilele dupa cum stim, au sangele rece, deci trebuie sa se incalzeasca la soare. Din cauza fenomenului de care zici tu: asteroidul; impreuna cu cenusa vulcanica s-a format o pelicula impenetrabila de razele soarelui. Lipsa hranei ar fi slab plauzibila pentru ca existau dinozauri carnivori si erbivori... Plantele nu au disparut, iar cei carnivori nu au devorat toti erbivorii, apoi au murit de la prea mult bine...

Si pe cealalta jumatate a planetei? Sau TERRA a fost acoperita de o bula de aer/cenusa?

Wipe wrote:
cojoace de piele de dinozaur

Daca era animal cu sange rece, asta inseamna ca avea piele pentru a-ti face cojoc? Nu am vazut sa-si faca cineva cojoc din piele de crocodil.

Treaba cu asteroidul pica instant, au supravietuit atatea specii, ma rog, acum au evoluat.
Crocodilul, balena, rechinul, mii de bacterii (care bacteriile supravietuiesc folosinduse de diferite forme de viata, lesuri etc), pasari, etccccccc
Cum astea nu au fost extinse?

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

(since 26-05-2019 05:56)

Votes: 144

Post Posted: 25-03-2015, 17:44:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OMG Avioane, nu crezi in religie dar nici in explicatiile oamenilor de stiinta...stiu,crezi in ziua de maine,dar totusi...arunca un bob de mazare in cada plina cu apa cam de la tavan si ai sa vezi deflagratia unui asteroid de marimea Bucurestiului asupra Pamantului (efectul apei este aproximativ asemanator cu cel al scoartei deoarece pluteste pe magma)...incearca si apoi vino cu un reply.

Se mai spune ca tot ce a existat la suprafata a disparut...au supravetuit doar ce a putut traii in pamant sau in adancul apelor, iar apoi au iesit la suprafata in decursul a mii sau milioane de ani, dupa ce "Pamantul" a redevenit locuibil...cel putin asta explica oamenii de stiinta si care pare foarte plauzibil din punctul meu de vedere.

Casuta vocala: Laurines

Last edited by Laur. on 25-03-2015, 17:50:31; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

Post Posted: 25-03-2015, 17:48:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane, ca sa cloneze dinozaurii, oamenii au nevoie de o specie apropiata pentru a planta ADN-ul/ARN-ul. Nu merge doar asa. E foarte complicat la speciile disparute, mai ales la cele de milioane de ani.

Si in plus, e doar o teorie momentan. E oarecum dubios ca au gasit ADN de dinozaur. Unde? In fosile? Cred ca glumesti... -

Don't touch this

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

Post Posted: 25-03-2015, 17:54:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De ce consideri ca este amuzant? Da,au gasit ADN de dinozaur in fosilele acestora! de asemenea se mai spune ca ADN-ul pasarilor si a reptilelor actuale ar fi acelasi cu a dinozaurilor de "Atunci" ,dar ca aceste forme pe care le vedem in ziua de azi sunt doar evolutii...Practic ei/ele sunt dinozaurii de atunci.

Si DA...cum pot clona oameni cu ajutorul ADN-ului, pot crea si dinozauri...De ce nu au facut-o pana acum sau inca nu stim noi? Pentru ca nu cred ca ai vrea sa ai animal de companie un dinozaur!

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 25-03-2015, 18:20:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Au ADN veritabil si se lucreaza pentru a clona, mai mult ca sigur rezultatul o sa fie tinut secret.
Code:
Daca un meteor de dimensiunea, sau ma rog, macar jumatate cat planeta noastra, loveste TERRA, la viteaza aia, intrebarea mea, ce lasa in urma? Un crater? Sau distruge TERRA?

Imi mentin ideea.

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

Post Posted: 25-03-2015, 18:32:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un meteor nu poate fi gigant,ala este asteroid sau cometa, si intr-adevar, unul de dimensiunea sau macar jumate din suprafata Pamantului ar face praf si pulbere planeta.
Sau ar mai aparea inca o Luna.

https://youtube.com/watch?v=hahpE8b6fDI:

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

Post Posted: 25-03-2015, 18:58:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alte pareri de la oameni de stiinta care sunt useles pe pamant?
Sunt doar OPINII, PARERI si PROBABILITATI.
Nu ne-am confruntat cu asta incat sa fie o certitudine!

PS, atatea mii de specii de pasari, astea unde s-au ascuns atatea milioane de ani?
PS2, noi ne tragem din x specie de maimuta, negrii din ce se trag?
PS3, cum se face ca sunt X natii de oameni, dar noi ne tragem din aceeasi specie?
PS4, cum este posibil, ca noi sa luam nastere (evoluam) din x specie in punctul X pe glob, dar pe partea opusa a globului ia nastere o alta specie, din alta specie, care ghici ce, adn/TOT/TOT sunt identice cu specia X de care discutam mai devreme?

It`s a bullshit man.

0 0

Back to top
Laur.

[Screwed Freak]

Post Posted: 25-03-2015, 19:01:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- esti nebun,ma jur!! la al 2-lea PS m-am spart de ras!

totul tine de evolutie in mii-milioane de ani...o pasare din ziua de azi, in era dinozaurilor, poate era o rama,bagata adanc in pamant...cu si oamenii din ziua de azi,unii au evoluat din cimpanzei,altii din urangutani...cred - (speculatie)

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next    

The time now is 11-02-2025, 17:34:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x