User
Pass
2FA

Cerere Slatina-OLT down !

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Admin request
Author Message591
kaskay

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-09-2016 12:20)

Votes: 3

Post Posted: 28-03-2015, 09:32:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume Slatina-OLT
Grad actual Blood
Grad dorit nume rezervat
motiv : 1. Nu cred ca am nevoie de inca o luna sa tot postez la cereri ban apoi sa tot mut in lista mea ( pierdere de timp )
2. eu nu am facut la fiecare codat topic separat ..dar cine a intrat pe lista si a vazut sunt 20 +
3. toate cererile de ban si banurile care s-au luat de la mine au fost pe drept ..
4. Nu e ok.... daca e si un champion pe sv eu sa fac demo sa`l pun la cerere ban ...si codatu sa ia kick sau quit pt ca acel champion nu da ban pt ca nu ma cunoaste !

rog sa se aprobe astfel ..nu voi da nici o comanda !

Niciodata sa nu zici Niciodata !!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-P!C@-

[Simply Normal]

Status: Offline
(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 28-03-2015, 10:49:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din pacate trebuie sa tinem cont de regulament, daca nu il respecatam se va crea un precedent si nu e ok. Sa stii ca up-ul nu se ia doar prin cereri ci si prin activitate (ore+codati). E adevarat ca ai multi codati stransi in ultima perioada dar rabdarea e de aur. Eu am stat ca blood pe war6 o perioada destul de mare de timp ca blood dar mi-a prins bine. Cu putina rabdare se rezolva toate, nu ai de ce sa renunti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -P!C@-, 28 March 2015 08:50

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war7.freakz.ro -> Admin request  

The time now is 22-04-2025, 00:37:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password