User
Pass
2FA

Reclamatie twister

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message212
d1rTTy

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 09-12-2015 10:23)

Votes: 2

Post Posted: 29-03-2015, 18:30:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : DerMo'
Nick-ul reclamatului : twister5089
Motiv : abuzeaza de admin ,schimba mape fara vote dupa cum ii se scoala lui ,imi dadea gag pt ori ce cuvant (cica am comentat aiurea) si mi-a zis ca daca ii furam un frag imi dadea ban ,uitati demo mai jos ,
Dovada : http://www.girlshare.ro/34613012.5

P.S: cat timp a fost Zp.Nicholas pe srvr a fost cuminte imed dupa ce a iesit a inceput sa isi faca de cap ... crede ca daca are admin face ce vrea, acesta nu este un admin capabil.., si am vazut ca nu este prima reclamatie de genul asta

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
wk12

[Mentally Stable]

(since 07-04-2015 19:53)

Post Posted: 29-03-2015, 18:44:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

d1rTTy wrote:
Nick-ul tau : DerMo'
Nick-ul reclamatului : twister5089
Motiv : abuzeaza de admin ,schimba mape fara vote dupa cum ii se scoala lui ,imi dadea gag pt ori ce cuvant (cica am comentat aiurea) si mi-a zis ca daca ii furam un frag imi dadea ban ,uitati demo mai jos ,
Dovada : http://www.girlshare.ro/34613012.5

P.S: cat timp a fost Zp.Nicholas pe srvr a fost cuminte imed dupa ce a iesit a inceput sa isi faca de cap ... crede ca daca are admin face ce vrea, acesta nu este un admin capabil.., si am vazut ca nu este prima reclamatie de genul asta

Mai copile da-mi voi sa ma exprim pe intelesul tau.Zp.Nico cand am intrat eu pe sv el a salutat si a iesit !

Apoi cand nu era nimeni pe server, normal ca am schimbat doar nu lasam asa apoi uuitate sa vezi ca pe mapa ce am schimbat-o e full aproape server-ul !
Si ban ai luat cand ai furat fragul meu 5 ori la rand ! Eu incerc sa sparg laser apoi vii tu si furi ?

La orice gag dau pe server va luati de mine dar daca serverul este plin cu copii de 10 normal ca asa se intampla ! Incerc sa fac ordine si disciplina pe server daca nu respectati asta dati-va singuri ban caci nu accept sa fie un server care se injura se face nerespectarea regulamentului in mod abuziv cand incalcati regulamentul eu sunt prea buna si va avertizez dar de acum va ard ati gresit suportati consecintele.

.:: ZP3.FREAKZ.RO ::.
Nickname: twister

ID contact: [email protected]
Skype ID contact: gatu.madalin
0 0

Back to top
d1rTTy

[Mentally Stable]

(since 09-12-2015 10:23)

Post Posted: 29-03-2015, 19:10:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu macar te-ai uitat la acel demo?? nu sti sa minti nu am luat ban ca ti-am furat fragurile de 5 ori aia era prima data cand era sa iti fur fragu , si daca ti-ar face toti playeri carora le dai gag si slay fara motiv, reclamatie s-ar umple forumu , si zici ca cine stie ce chesti fac daca iti fur fragu e freegame .. si nu ma face tu pe mn copil se observa la limbaj care dintre noi doi este copil - - si ce ordine si disciplina faci tu pe srvr ,jignind playeri si cand altu zice ca iti face reclamatie tu ii dai gag ,si ia zi tu respecti regulamentul ??nici nu cred ca l-ai citit macar ( si in acel demo se vede clar ca nu am injurat si nu am jignit si tu mi-ai dat gag)
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 18-01-2025, 08:41:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x