User
Pass
2FA

[Rezolvat] Propunere , in legatura cu regulamentul .

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message221
*XavI*

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-10-2016 17:53)

Votes: 7

Post Posted: 30-03-2015, 23:30:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O propunere care cere inlocuirea a unui secment din regulament .
Stiu ca regula e facuta sa protejeze jucatori ( dar asta nu inseamna sa lasi permis limbaj de maidan ,,, )
Adica daca vrem decenta eu zic ca cei care injura sau folosesc expresii care nu au ce cauta in locuri publice ,,,sa ia gag mai mult de 2 min ,, cred ca 10 ar fii ok pentru prima abatere ,,,iar la repetare sa se ia ban 1-3 ore ,,,in caz de injurii grave aduse serverului sau adminilor sa se poata da ban pe durate mai mari ,,
Jucatori si oameni in general trebuie sa inteleaga si sa respecte locul unde se joaca sau isi petrec timpul .
Adica nu vreau sa se ajunga ca x player care e probabil un pusti de 14 ani sa injure pe cine vrea si cum vrea si sa ia doar un amarat de gag de 2 min ....ca dupa o tura face iar ,,
Si unde se ajunge ? ( stiu repet ca e metoda sa ii lasi liberi , dar chiar am obs limbaj care e prea colorat chiar si pt un joc ) ...
Deci in concluzie propun majorarea pedepsei la prima abatere si la repetare banare ... ( dar nu gen pentru ,,,jigniri care nu sunt grave ,,,)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Aleex Armanu

[Detinator Server]

Status: Offline
(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 31-03-2015, 18:19:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thinking

O sa le dati gag de 2 ori si daca continua cu insultele asupra adminilor le dati ban 30min.

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Aleex Armanu, 31 March 2015 16:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 06:39:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password