User
Pass
2FA

LF people

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message369
Shadyz50

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-05-2015 17:35)

Votes: 2

Post Posted: 04-04-2015, 17:00:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, am inceput sa joc WoW (first time ever) de 6 zile si am fost foarte bucuros sa aflu ca este server romanesc cu de toate. Am un Hunter MM de lvl 83. Motivul pentru care m-am grabit oarecum de cand am inceput sa joc sa fac level up a fost pentru dungeons, cel putin din youtube mi se par cele mai interesante si distractive lucruri din tot jocul. Stiu, exista google, exista forum, exista ghiduri pe freakz dar anumite lucruri banuiesc ca trebuie sa le inveti singur, experimentand. Am incercat azi sa joc Dungeon, am dat find pt 2 raiduri si in fiecare se pare ca am fost leaderul grupului, ei bine din pacate nu mi-am dat seama cum dau la altcineva lead sau ce e de facut (eu credeam ca dupa ce dam accept ne teleportam direct). In fine toti au fost "go or leave" desi le-am explicat de cat timp joc WoW si ca e primul meu raid, but no, cateva injuraturi bune si dupa leave. Desigur au fost persoane care m-au ajutat pe parcursul acestor zile si la questuri si cu gold ca sa am mereu de teleport, ideea este ca in opinia mea lumea nu prea este noob/new friendly, desigur sunt si exceptii.

So, looking for people care sunt dispusi sa joace cu mine si nu numai, sa facem raiduri daca e posibil, etc. Nu cer babysit, doar ca la acest nivel pare plictisitor sa joci singur, iar cum eu nu am experienta in raiduri mi-ar prinde bine niste ajutor.

De asemenea, exista guild noob/new friendly?

In-game nickname: Snoopyz

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 23-02-2025, 22:15:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x