User
Pass
2FA

Reclamatie Cheloo (Cuie Mheloo)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message219
eufully3

[Creep]

Status: Offline
(since 01-05-2015 21:40)

Votes: 34

Post Posted: 04-04-2015, 22:06:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick in joc: Maidanez

Numele persoanei reclamate: Cheloo

Descrierea incidentului: Care incident? Asta e ratat de mic copil, e paralel cu viata, da ban aiurea fara dovezi alea alea este si el owner lasati-l sa se distreze si el ca copii, ii place sa dea banuri ca sa fie pe chat sa il creada lumea si pe el ''dur'' vrea sa-i urmeze exemplu' lui cabron, dar asta la cat de ratat este nu isi da seama ca in loc sa fie dur, e un rahat in fata la toata lumea, bai IcE. fa-ti o favoare tie, scoate-o pe zdreanta asta mica din staff iti strica serverul vai de viata lui, sta cu un laptop din 2006 are si el owner si se joaca si el ca baieti aia mici si incepe sa sufere la lume ca nu da dovezi pentru ca el e smecher - bai deci e cat de cat amuzant mie unu mi-a provocat putina greata cand il vedeam pe server ca se da mare boss la astia, acum ce sa faca si el? Da report aici ca sa iau warn ca altceva nu mai poti sa-mi faci, tot un rahat ramai pentru mine si pentru toata comunitatea asta incet incet o sa cazi si tu.

Dovada/poze: Mai are rost? Si asa el raspunde aici fara dovezi si cu ''arfele'' lui de pe google si invata-te de la paraziti - hai va pup eu pe toti si daca fiti si voi mai tupeisti nu taceti in fata la un rahat cu grad, bafta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BuLLeT' #

[knubi//]

Status: Offline
(since 14-08-2019 16:18)

Votes: 48

Post Posted: 04-04-2015, 22:08:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am reusit sa rad - , frumoasa reclamatie, ai primit ban pentru ca iei staffu la misto. sal.

@Cheloo Sa:Mp !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BuLLeT' #, 04 April 2015 20:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 00:16:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x