User
Pass
2FA

Pun aici ca e de discutat si e important

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message231
*XavI*

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 31-10-2016 17:53)

Votes: 7

Post Posted: 07-04-2015, 03:47:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : NinjagoMasters
Dovada : http://i.imgur.com/jd19VDA.jpg
Eu zic ca unii se vad protejati de regulament si ia uitati ce face un pusti ,,,, Seara ,, te injura asa fara motiv iar eu ce sa fac ii dau un simplu gag nu ?
Propun ca astfel de exemplare cand se baga si injura admini fara motiv sa fie banati ,,,si o sa il dau exeplu pe acest " pusti " cum vreti ...
Dupa ce injura si se baga unde nu e treaba lui ,,,mai si incepe ca nu stiu care vine sa cumpere serv si ca el va fii co-owner si asa mai departe ...
Eu daca il injuram luam suspend mai mult ca sigur ,,,propun ca smecherasii astia sa stea pe tusa , cei care injura admini doar asa sa arate ca au " par in unele locuri " ...
Si plus de asta tot el face reclamatie sa iau remove ,,,pai sa vina cu reclamatia ,,,dar in scurt timp , Maine sper sa am acceptu sa ii dau o pauza de 2-3 ore cand il prind ....
L-am lasat in seara asta ca dupa ce a injurat a iesit ...

Dovada :
http://i.imgur.com/uy0AndW.jpg

Nu ma pun la minte lor , ca altfel ii raspundeam cu aceiasi moneda sau il banam din seara asta si cine stie cat ...

Dar trebuie sa le aratam cateva exemple dastea si dupa poate se mai gandesc inainte sa injure ...
Concluzie cei care injura serveul si admini sa ia ban 2 ore la prima abatere ,,,next poate 1 zii sau cat considerati . ( Asta cred ca ar fii mai bine ,,si cu siguranta va fii mai bine .. e propunerea mea )

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Parcagiul Din Aiud

[Mentally Stable]

(since 29-04-2015 15:52)

Votes: 1

Post Posted: 07-04-2015, 14:05:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda,nesimtire curata.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Aleex Armanu

[Detinator Server]

(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 07-04-2015, 14:13:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru amenintari staff sau injuraturi grave puteti bana 30 minute.

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Aleex Armanu, 07 June 2015 13:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 06:35:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x