User
Pass
2FA

[Rezolvat] Observatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message514
frei frei
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 14-11-2015 18:46)

Votes: 1

Post Posted: 08-04-2015, 13:19:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt multe reclamatii pt asa zisul adomer, un copil frustrat din punctul meu de vedere. Au plecat adminii capabil sa recunoasca un cod, sau sa stie de gluma fara sa dea gag/ ban pt o gluma, in schimb dati admin unor dubiosi care cand se vad admini nu mai stiu cum sa aplice comenzi pe jucatori. Cred ca sunteti constienti ca serverul asta nu mai e ce era acum 2, 3, 4 ani cand se juca frumos, se facea caterinca, se glumea. Pacat, iesea un server bun, pacat.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 08-04-2015, 14:17:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. A avut doar douã reclamații (a fost unul care și-a fãcut 3 conturi pentru a îl înjura și a fost banat.
2. Pentru jigniri se ia gag, respectiv ban.
3. Serverul asta nu mai e ce era acum 2, 3, 4 ani ? Acum 3-4 ani lumea primea gag sau ban dacã vorbea-i urât. Și eu mi-am luat gag pentru chestii mai minore decât o înjurãturã.
4. Faptul cã unii din jucãtori nu pot suporta un admin, este problema jucãtorului respectiv. Adminii nu câștigã absolut nimic dacã dau gag sau ban jucãtorilor. Credeți cã nouã ne place sã stãm sã facem poze și demo-uri ? Sã dãm gag și ban ? Și nouã ne-ar conveni sã trebuiascã sã dam numai vot la schimbarea hãrții.
5. Nici un admin nu va accepta ca un mucea prost crescut sã vinã și sã ne înjure. Suntem puși aici sã facem un joc cât mai bun pentru voi nu sã vã descãrcați voi frustrãrile pe noi.

Gluma e glumã jignirea e jignire. Nu cred cã este o glumã când cineva începe sã facã un admin ratat sau sã îi ia familia la 13-14.
Sper cã te-am lãmurit. Dacã vã deranjeazã faptul cã luați gag pentru limbajul ãsta de stadion atunci am sã vã rog sã cautați servere unde vi se permit asemenea lucruri. War3 nu e locul unde jucãtorii vin sã înjure ci vin sã joace.

0 0

Back to top
Dire

[Gratis rankul]

(since 16-05-2020 10:36)

Votes: 1763

Post Posted: 08-04-2015, 14:40:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Reclamatie facut aiurea, nu respecti modelul deci nu intereseaza pe nimeni.
2. Inainte regulile erau foarte bine stabilite si voi astia din grajd ramaneati acolo nu veneati intre oameni, ca nu sunteti in stare sa va comportati nici macar online, needucatiilor.
3. Eu sau alt coleg admin nu este cu nimic obligat sa iti suporte tie figurile si limbajul de cartier, ban peste ban trebuie sa luati pana va invatati sa vorbiti civilizat.

0 0

Back to top
frei frei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-04-2015, 14:55:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire, dragii mei, este exact tipul de admin de care spuneam.
No1. Nu este reclamatie, scrie in titlu, este observatie. Am vrut sa atrag atentia ca ceva s-a schimbat si nu in bine
No2. Dire, cand poti tu, mai scoate si tu capul din pestera unde traiesti si mai socializeaza cu oameni reali, nu cu boti pe net.
No3. Cred ca esti statut de prea mult timp si ai prins niste frustraai exagerate, cauta si tu o femeie, o gagica, o mana mai fina sau mai aspra(depinde de preferinte) sa-ti atenueze iesirile astea care denota o inhibitie si o introvertire iesite din comun.

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

Post Posted: 08-04-2015, 15:18:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
mai scoate si tu capul din pestera unde traiesti si mai socializeaza cu oameni reali, nu cu boti pe net.

Ce legãturã are una cu alta. Tu te plângi de adminul adomer sau alți admini care te "persecutã" pe tine pe server. Dacã tu ai ajuns sã confunzi cs-ul cu viața realã atunci ai niște probleme. În observația ta vorbești de CS, un joc virtual. Încearcã sã pãstrezi un limbaj decent sau voi închide topicul.

0 0

Back to top
frei frei
[Banned user]

Banned

Post Posted: 08-04-2015, 15:34:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, dar cand un oarecare Dire are forma de adresare: "voi astia din grajd", ti se pare normal? Lui nu ii spui nimic? Doar pt ca e admin are dreptul sa jigneasca si sa insulte in stanga si-n dreapta?
0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

Post Posted: 08-04-2015, 15:51:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai funcția de report dacã vorbește urât iar supermoderatorii îl vor sancționa. Vãd cã nu se poate comenta folosind un limbaj corespunzãtor, așa cã voi închide topicul, asta intrând în atribuțiile mele. Dacã vreți sã vã înjurați aveți privatul.
Am sã te rog sã ridici problema asta la discuții server dacã dorești nu la reclamații. Fi convins cã se va citi și acolo.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Cariga, 08 April 2015 13:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 25-02-2025, 12:02:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x