User
Pass
2FA

Sugestii Server
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message16116
LeBoboc69

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-10-2017 20:25)

Votes: 13

Post Posted: 09-04-2015, 21:02:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: boboc
Sugestie: Deja serverul incepe sa scada, e plictiseala mare. Faceti si voi niste joburi/ceva. Din eventuri nu poti hrani un server intreg. Am mai pus sugestie dar vad ca nu mi se raspunde, nu stiu ce faceti.
Toti sunt afk deoarece n-au ce face.
2) Micsorati locurile disponibile in factiuni, macar maxim 5. Unele factiuni au 7 membri si lider, iar altele nici 3 playeri, chiar nici lider. Ganditi-va ca daca toti ar avea +level 6 nu ar mai fi nici-un civil pe server si e nasol.
Cu ce ar ajuta serverul?: Va dati seama si singuri

Woop

Si tot ce tine de respect:
Nu dai, nu ai!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BuLLeT' #

[knubi//]

(since 14-08-2019 16:18)

Votes: 48

Post Posted: 10-04-2015, 11:32:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa raspund la toate sugestiile cand imi fac netul ( sper, sper in seara asta ).

@Cheloo Sa:Mp !

0 0

Back to top
fLm^ALeeX

[FreakzoManiac^]

(since 19-08-2015 21:28)

Votes: 47

Post Posted: 10-04-2015, 12:47:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Aleex
Sugestie: Inlocuirea liderilor inactivi. Unii nici macar nu au membrii in factiune si nici nu intra prea des. Playerii noi care nu-si gasesc "de lucru" pleaca imediat. Ar trebui pusi pe primul loc cei noi nu veteranii care primesc cam totul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
pPinguiNu

[Umor negru'.]

(since 23-01-2019 22:47)

Votes: 18

Post Posted: 10-04-2015, 17:47:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : Windows7
Sugesti : 1.la fiecare factiune, fiecare rank sa aiba un skin specific rank-ului, de exemplu' la lsv cand urci un rank ( gen de la rank 2 la 3 ) sa ti se seteze automat alt skin.
2.Sa se adauge joburi noi, daca nu sunteti creativi imi trimiteti pm si va dau eu cateva idei bune.
3.Sa se poata evada din inchisoare, de exemplu' scrii /evade langa pat si in momentul acela vei primi un cooldown de 60 de secunde, urmand sa te spawneze pe langa pd ( alegeti voi locul ) de unde trebuie sa fugi intr-un loc ( gasiti ceva sa se potriveasca ). In momentul in care tu ai evadat, la pd/fbi/ng sa le apara pe chat ca ''playerul x a evadat din inchisoare, bla-bla'', bineinteles, in momentul in care tu dai /evade si trec cele 60 de secunde de cooldown, primesti automat wanted 10, iar cand ajungi in locul ales de voi wanted-ul dispare. ( am uitat sa mentionez, cand scrii /evade sa fie sanse 1/3 sa evadezi din inchisoare.
4.In fiecare vineri sau sambata, alegeti voi, sa fie organizat un war.
5.In lv sa se puna zone, ar fii frumos ca tt si tm sa organizeze take-uri.
6.Sa nu se mai dea o masina la inceput, d-asta exista ds, sa-ti cumperi de acolo.
7.Doar o arma la inceput, d-asta exista gsls, sa-ti iei arme.
8.Hm, vad ca, cand dai /q sau iei crash, sau orice situatie in care nu mori/mori, esti spawnat la hq/spawn, ar fii frumos atunci cand dai relog, sau iesi de pe server, sau ceva iti forteaza jocul, astfel incat el se inchide, tu sa te spawnezi in locul de unde ai iesit. ex: eu sunt la ds, daca iau crash si intru iar, sa ma spawneze unde am luat crash ( adica la ds ) insa daca mor, sa ma spawneze la hq/casa/spawn civil.
9. Ar fii ceva ca in factiuni sa fie 4+1 sau 5+1, nu 7+1, fiindca deja e prea mult. toti playeri vechi intra intr-o factiune sau doua, aceste doua factiuni fiind in aceasi alianta, iar celelalte factiuni sunt cu playeri noi care-si iau bataie la fiecare take/war/dm.
10.Bun, cred ca ar fii super ok sa se implementeze niste complexe de apartamente, un complex relativ mare, cu un interior setat de voi ( nu e obligatoriu cel din poza ) in care sa fie in jur de 9-10-11 apartamente cu un interior mic. ( poze : http://i.imgur.com/7rW8077.png http://i.imgur.com/p2jVwTk.png http://i.imgur.com/4LVnTs5.png http://i.imgur.com/DQzjh3j.png
11. Asea, deci, mi se pare cam inutil faptul ca iti trebuie vip ca sa iti poti pune bandana si alte *****, ar fii mai ok daca, cand te duci la binco si scrii /buyclothes, sa-ti apara o lista cu ''sapca, bandana, esarfa, etc.'' din care tu iti alegi una dintre astea, urmand sa-ti apara un panou de unde-ti selectezi imbracamintea dorita. ( sapca/bandana sau ce ti-ai ales tu ) ( poze : http://i.imgur.com/AoIkmlU.png http://i.imgur.com/9D4d6Gh.png
12. Sa se adauge un bizz nou, toti bani din benzinarii/pns sa intre in acel bizz.
Cu ce crezi ca ar imbunatatii serverul : nu cred ca mai este nevoie sa explic. voi mai adauga sugestii pe parcurs.

2 0

Back to top
Typhoon

[Mentally Stable]

(since 30-05-2015 06:08)

Votes: 4

Post Posted: 14-04-2015, 21:27:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : Typhoon
Sugestie : Daca tot e wipe,as sugera sa mai fie scoase din factiuni...Pentru inceput sa fie doar orasul LS cu urmatoarele factiuni:Police Departament,Hitman Agency,Mayor(ales prin vot)Grove street,Los Santos Vagos,Ballas(fara a fi formata vreo alianta intre gang'uri) si odata cu cresterea populatie sa fie adagate The Triads,The Mafia,FBI(in LV),NG(in SF),SFR si DNB(in LV).Abia apoi adaugate si NR,Medics si VLA...Parerea mea.

„Cã ai cãzut nu are nici o importanțã deoarece numai modul în care te ridici conteazã.”
Nelson Mandela

1 0

Back to top
BuLLeT' #

[knubi//]

(since 14-08-2019 16:18)

Votes: 48

Post Posted: 14-04-2015, 22:17:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

#1vlad : Nu are rost sa bagam ceetah, inutil.
#2vlad : Nu.
#bugvlad: Nu o sa se mai schimbe titles decat prin donatie, cand o sa le punem,o sa ne uitam si de bug.

#1imp4ul : Da, asta si faceam dar dupa wipe la urmatorul update.
#2imp4ul : economia la job-uri este ok, nu avem motive s-o schimbam, e mai "hard work".
#3imp4ul : prea multa munca degeaba, helperii/adminii fac event-uri din 10 in 10minute la care oricum o sa pun o limita, se fac bani multi repede.

#Cypress : De la wipe, blacklist lider e si membru.

#Emanuel : punem.

#1boboc : prea rp, nu suntem mafioti.
#2boboc : o sa punem mai multe chestii, dar dupa wipe.

#3vlad : o sa bagam anti crasher.
#4vlad: nu merita.

#Typhoon : nu, o sa blocam surrender cand dau robbank, e mai simplu.

#3boboc : faza cu CNN, poate pe viitor, deocamdata nu, e gen rp, real life noi suntem godfather.
#4boboc : meh.

#Fl3r: pusa deja, la wipe apare.

#5vlad: bun, bagam dupa wipe dar sub alta forma, nu statui.

#5boboc: vedem.

#Psihotrop : nu.

#Uzz1 : vedem.

#Whoay : Ala-i un fel de war, poate punem in LV zone.

#2Typhoon : Peste 2-3 update-uri bagam.

#1Stund3r : pusa la wipe.
#2Stund3r : Ai mai jos grafica, nu e al nostru forumul sa ne jucam cu el.

#krono : huh ? nu.

#bazzoka : da.

#Aleex : dam wipe.

#3Typhoon : nu.

@Cheloo Sa:Mp !

0 0

Back to top
fLm^ALeeX

[FreakzoManiac^]

(since 19-08-2015 21:28)

Votes: 47

Post Posted: 14-04-2015, 23:57:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Micsorati level necesar la factiuni ! Nu toti playerii au rabdare sa faca lvl 5 pentru o factiune buna, e ceva de jucat si majoritatea pleaca. @Cheloo

0 0

Back to top
Fl3rica

[ATOTȘTIUTORUL]

(since 27-01-2017 22:54)

Votes: 143

Post Posted: 15-04-2015, 00:41:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fLm^ALeeX wrote:
Micsorati level necesar la factiuni ! Nu toti playerii au rabdare sa faca lvl 5 pentru o factiune buna, e ceva de jucat si majoritatea pleaca. @Cheloo

!!!

Quote:
"Nu e nimic mai interesant decât sã te întorci într-un loc care a rãmas neschimbat ca sã îti dai seama cât de mult te-ai schimbat tu." - Nelson Mandela

Rapid Bucuresti

0 0

Back to top
awesome1

[Maniac]

(since 14-02-2018 01:04)

Votes: 35

Post Posted: 15-04-2015, 09:26:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Emanuel
Sugestie: Sa micsoram numarul locurilor din factiuni, pentru a popula si alte factiuni gen DNB/SFR, nu toti sa fie in ganguri din LS . Acum sunt 7 + 1 lider sau 6 + 2 lideri, eu zic ca 5 + 1 lider sau 4 + 2 lideri e suficient ...

2 0

Back to top
DuRuL.

[:X<DuR AdDicKt>:X]

(since 08-12-2019 21:22)

Votes: 4

Post Posted: 15-04-2015, 09:56:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Nixter
Sugestie: Ca cei din staff sa nu mai fie lideri,deoarece au si helper au si lider las-o naibii de treaba una din doua,iar parerea mea ar trebui sa se micsoreze level-ul necesar la intrarea in factiuni.

1 1

Back to top
HydraxRO

[Mentally Stable]

(since 20-05-2015 13:34)

Votes: 2

Post Posted: 15-04-2015, 10:55:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DuRuL. wrote:
Nick: Nixter
Sugestie: Ca cei din staff sa nu mai fie lideri,deoarece au si helper au si lider las-o naibii de treaba una din doua,iar parerea mea ar trebui sa se micsoreze level-ul necesar la intrarea in factiuni.

Nu.. poate vor si ei sa joace ca aman2 sunt responsabilitati.. Sa aiba lider, dar castigat, nu luat pentru ochii frumosi. Ca asa ar fi mai frumos, ca poate vor si alti sa aiba lider la o factiune si nu pot pentru ca unu la luat dinainte fara teste fara nimic doar asa ca e din staff e bun si nush ce. - Eu zic ca ar fi mai fain asa.

1 0

Back to top
sTk.aCceSs

[HUNTER]

(since 08-06-2020 12:18)

Votes: 79

Post Posted: 15-04-2015, 12:02:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick : sTk.aCceSs
Sugesti : 1. Cei prinsi INGAME sau prin verificare Team-Viewer ca au in PC CLEO Mod instalat, sa li se dea ban timp de 2 saptamani. Acest program a produs destule pagube si nervi playerilor doritori de un joc cinstit.

2. Propun si un WIPE la gradele STAFF-ului sau macar la helpers. Iar ca sa nu apara destule discutii: La Helper 1 sa ai access la /setjob.

3. Cand folosesti /usedrugs sa fie introdus un mesaj prin /me. La fel ca la weed.

4. Sa se adauge o arie de restrictie la Spawn in care nu poti sa iti salvezi masina personala. Realizati ca dupa wipe toti jucatorii vor salva masinile la spawn.

5. La /aevent sa se adauge si parametrul: RB. Ar fi mai usor pentru cei ce fac MEGA-EVENT.

6. Politia sa primeasca mesaj atunci cand un admin da cuiva /jail. S-ar evita abuzurile.

Cu ce crezi ca ar imbunatatii serverul : Eu zic ca ar fi un avantaj pentru playeri si ar fi mai fericiti sa joace.

"Un lucru frumos este o bucurie veºnicã." (John Keats)
1 0

Back to top
fara_glontus

[Mentally Stable]

(since 25-06-2015 01:24)

Votes: 5

Post Posted: 15-04-2015, 12:17:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

awesome1 wrote:
Nick: Emanuel
Sugestie: Sa micsoram numarul locurilor din factiuni, pentru a popula si alte factiuni gen DNB/SFR, nu toti sa fie in ganguri din LS . Acum sunt 7 + 1 lider sau 6 + 2 lideri, eu zic ca 5 + 1 lider sau 4 + 2 lideri e suficient ...

Daca ai micsora locurile din factiune ai strica toate gang-urile,gandeste-te ca si asa nu intra toti la takezone,atunci va exista riscul sa intre cu unu in minus fata de situatia aceasta cu 6+1 !
Sa ramana asa!

Posturi unite automat, 15-04-2015, 13:17:57

Am citit la update-uri :
Majoritatea sunt ok ,dar nu modificati de loc sistemul de takezone,e foarte bine asa cum este.Daca factiunile vor avea posibilitatea sa vada scorul..va fi necinstit,pentru ca liderii vor creea ''tactici'' de fuga din zona razboiului,+ ca e si mult mai funny asa - .

Last edited by fara_glontus on 15-04-2015, 12:19:42; edited 1 time in total
0 0

Back to top
awesome1

[Maniac]

(since 14-02-2018 01:04)

Votes: 35

Post Posted: 15-04-2015, 12:18:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce comentezi aici? Esti owner? Esti admin ? Eu doar am propus, o sa raspunda un admin cand vede. Btw, pentru cultura ta generala, sunt 7+1 locuri acum. Si asa facem full Ballas, full GST, 2-3 VLA, 2-3 LSV, full PD, 2-3 FBI si restul goale. Daca micsoram locurile vor fi factiunile mult mai populate.
0 0

Back to top
fara_glontus

[Mentally Stable]

(since 25-06-2015 01:24)

Votes: 5

Post Posted: 15-04-2015, 12:23:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

awesome1 wrote:
Nu inteleg de ce comentezi aici? Esti owner? Esti admin ? Eu doar am propus, o sa raspunda un admin cand vede. Btw, pentru cultura ta generala, sunt 7+1 locuri acum. Si asa facem full Ballas, full GST, 2-3 VLA, 2-3 LSV, full PD, 2-3 FBI si restul goale. Daca micsoram locurile vor fi factiunile mult mai populate.

Imi pare rau ca te-a deranjat parerea mea ,nu te mai ataca..doar mi-am spus parerea mea de jucator ''antic'' aici pe server.
#7+1 ,aceasta este o regula mai noua,pe freakz dintotdeauna au fost 6+1 intr-o factiune.
# Ai enumerat tu cateva factiuni care nu au membri : VLA ,LSV ,GST,FBI ,membri au fost de bagat ,multi civili au facut cereri,dar daca liderul nu se ocupa nu e problema noastra,avem playeri de ocupat toate factiunile,stai linistit . Si plus ca nimeni nu o sa se duca SFR/DNB daca nu prind loc pe aici prin LS ,o sa astepte ceva mai bun.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next    

The time now is 04-02-2025, 13:03:37
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x