User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message378
Bucifer

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-04-2015 06:43)

Votes: 1

Post Posted: 09-04-2015, 23:32:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dvs: Bucifer
Numele adminului reclamat: Divin
Data si ora: 9.04.2015 / 17:50
Motiv reclamatie: Am primit kick de la Divin si tin sa mentionez ca nu e singura data cand se aplica comenzi asupra adminilor de catre Divin.Din cate stiu eu , regula 2 din regulamenul adminilor spune : 2. Nu folosi comenzile asupra altor admini ! faceti ss sau demo si le postati la Admins Only -> -1 | REMOVE
Dovada (Print la consola sau demo): http://postimg.org/image/7nun6ens7/

Bun.Am mai facut aceasta reclamatie ,dar am cate ceva de spus in legatura cu raspunsul primit , si anume :
"Eu i-am zis sa ii dea kick pentru ca doar ce intrasera playeri si tu schimbi mapa, asa ceva nu se face.
+ nu mai farma noaptea ca ne suparam "

Sa incepem asa..
Unu la mana, Afoo nu era pe server cand Divin mi-a dat kick , deci nu avea cum sa-i zica lui sa-mi dea kick.
Doi la mana , daca voi Afoo sa-mi dea kick imi dadea el ,nu il punea pe Divin
Trei la mana ,nu eu am dat la vot sa schimb mapa
Patru la mana , playerii nu erau deabia intrati , erau aceeasi playeri de vreo ora /doua ..aceeasi mapa era de aproximativ doua ore
Cinci la mana , DE CAND SE DA KICK UNUI ADMIN CE VREA SA SCHIMBE MAPA CARE E DE DOUA ORE(Chiar daca nu eu am dat la vot sa schimbm mapa)?N-am mai pomenit asa ceva...
Afoo , tu nu faci decat sa ii iei apararea lui Divin ," asa ceva nu se face" , Divin e baiat mare ,trebuia sa-si zica si el parerea, nu sa fie aparat. A gresit sa suporte consecintele,sa si le asume.
Daca tot avem un regulament al server ului zic eu ca ar fi bine sa il si respectam ,nu?
Ai adus vorba de farmig ...despre ce vorbesti? Daca un invidios vine la tine repede si-ti zice ca practicam farming ,gata asa e ? Ti-a adus vreo dovada? Vreau si eu sa vad dovada daca tot ma acuzi de aceasta chestie. Imi suna mai mult a amenintare "ca ne suparam"..Afoo ,"asa ceva nu se face".

Daca se poate..lasa topicul deschis sa se uite si rusu.Multumesc!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Afoo

[NarCoTiC]

(since 28-02-2018 16:25)

Votes: 205

Post Posted: 10-04-2015, 13:01:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi place ca ai scris atat de mult, o sa te lamuresc in cateva cuvinte:
Eram pe skype si i-am zis sa-ti dea kick, daca tu te crezi mare smecher cand nu sunt eu sau rusu pe sv asta e sa stii ca eu daca nu-s pe sv nu inseamna ca nu stiu ce se intampla
Mai farmeaza tu o singura daca noaptea si ai pika( tu si prietenul tau)

Dupa cum ai zis ii las si lui rusu placerea de a-si spune punctul de vedere

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Bucifer

[Mentally Stable]

(since 26-04-2015 06:43)

Votes: 1

Post Posted: 10-04-2015, 15:45:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma cred mare smecher?!?!?!?!?! DE CE ?!?! Tu intelegi ca nu eu am dat la vot sa schimb mapa ? Daca vrei iti zic si cine a dat.
Ce s-a intamplat asa grav de zici ca ma dau smecher? Verifica-ti consola si vezi cine a dat la vot.
De ce tot zici ca farmez noaptea? Ce vrei sa zici? Ca nu m voie sa ma joc noaptea pe server? E problema mea ca celalalt player e slab? Ai dovezi sa-ti sustii acuzele?Te rog limiteaza-te la ce stii , nu la vorbele unei persoane invidioase.

Daca imi aduci dovezi cu ceea ce sustii cer remove.

0 0

Back to top
[Only]*AleX00X

[Maniac]

(since 15-05-2016 12:42)

Votes: 24

Post Posted: 10-04-2015, 17:23:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Afoo wrote:
Imi place ca ai scris atat de mult, o sa te lamuresc in cateva cuvinte:
Eram pe skype si i-am zis sa-ti dea kick, daca tu te crezi mare smecher cand nu sunt eu sau rusu pe sv asta e sa stii ca eu daca nu-s pe sv nu inseamna ca nu stiu ce se intampla
Mai farmeaza tu o singura daca noaptea si ai pika( tu si prietenul tau)

Dupa cum ai zis ii las si lui rusu placerea de a-si spune punctul de vedere

Idem afoo , am vazut si eu pe tn seara cu unul si faceai.. si cand am intrat eu ... erati bine mersi.

1.Stai pe NET
2.Te uiti pe forumul FREAKZ
3Te uiti la semnatura mea.
5.Ai observat ca lipseste PUNCTUL 4???. sau NU
6.Acum incepi sa ZAMBESTi!!!- ^^
0 0

Back to top
?!?

[Mentally Stable]

(since 23-10-2015 17:45)

Votes: 3

Post Posted: 10-04-2015, 17:34:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu l-am vazut, dar doar de 2 ori...Si bucifer nu am nimic impotriva, aloha a recunoscut, i-am spus cum sta situatia si a zis ca este ok. In schimb tu ai inceput sa zici: "Da eu am dat ai ceva impotriva? Ce ai putea sa imi faci?".(Ceva de genul)

0 0

Back to top
Th3Va$mpire4

[Mentally Stable]

(since 23-12-2015 19:55)

Votes: 3

Post Posted: 10-04-2015, 21:21:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lãsați ca se lua mãsuri drastice,veți mai pupa voi admin la anu,va bateti joc de tot ce se întâmpla,osa avem 7-8 admini pe server si gata,abuzuri de tot ,voi vb cu afoo,afoo da-mi nr tau de tel prin privat te rog,vedem ce zice Rusu
0 0

Back to top
heyhey

[Freakazoid]

(since 27-07-2016 10:50)

Votes: 93

Post Posted: 10-04-2015, 23:53:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gta... deja e nasoala treaba cu admini noi .. daca mai vad pe unu ca abuzeaza il avertizez.. la gresala urmatoare e zburat

0 0

Back to top
rusu--
[Banned user]

Banned

(since 03-05-2015 20:15)

Votes: 18

Post Posted: 11-04-2015, 00:01:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut. Deja nu e bine cand incepem sa ne certam. Toata treaba e sa fim uniti , sa vorbiti intre voi cand da unu` votu`.
Asadar , voi trece peste reclamatia asta pentru ca nu vreau sa frecam kktul si va spun asa:
Suntem o echipa, vorbim intre noi, nu ne vorbim pe la spate.
Si inca o chestie, nu conteaza ce varsta sau grad ai , toti suntem egali , pana si eu am obligatia sa ii raspund la o intrebare frumos nu pe un ton nesimtit. Sper ca m-ati inteles.

Aaaaaa , o veste buna , maine se rezolva cu sv -

Razi si toata lumea va rade cu tine, plangi si vei plange singur !
Fericirea vine in urma rezolvarii unei probleme, trecant peste toate problemele fericirea este mai evidenta.

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rusu--, 10 April 2015 22:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 01:53:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x