User
Pass
2FA

[Rezolvat] [FR] Propuneri by Apple

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message549
tDv

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-08-2015 15:00)

Votes: 2

Post Posted: 13-04-2015, 23:29:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

În primul rând Bunã seara.
Sunt Apple, deþin gradul de Silver Member pe acest server ºi vin cu urmãtoarele propuneri.

1. Adãugaþi în modelul de cereri admin întrebarea "Ai citit regulamentul ?:" ºi în regulament pe la sfârºit rãspunsul întrebãrii ca sã vedem ºi noi ce admini au citit regulamentul pentru cã apar peste noapte admini gen arcu care nu au citit regulile ºi nu au habar sã admineze.
2. Scoateþi acel plugin care mã lasã sã vãd numele ºi HP-ul furienilor când sunt invizibili deoarece nu mai este server clasic în felul ãsta, nu mai trag cu arma ca sã-i gãsesc ci doar mã uit dupã nume ºi mi se pare total deplasat sã fie aºa ceva pe un server clasic.
3. Scoateþi pluginul care aratã cât DMG i-ai luat unui jucãtor (Bullet Damage) deoarece este un fel de "wall" ºi mi se pare mult mai ok sã gãsim furienii ieºindu-le sânge din corp nu vãzând DMG-ul luat lor.
4. Adãugaþi paraºutã automatã pe server tuturor jucãtorilor deoarece nu se poate face strafe pe server ca CT iar când sari de undeva cazi ºi pierzi mare parte din HP care stricã jocul dupã pãrerea mea.
5. Adãugaþi aceleaºi accese la gradele de Bronze, Silver ºi Gold Member doar tag-ul pe care sunt puse beneficiile sã fie schimbat pentru cã nu mi se pare Ok ca eu sa am beneficii ºi acces la 1/2 comenzi adicã nu pot da ban/schimba mapa ºi aºa mai departe iar un Helper care nu a donat sã aibã acces la mai multe, sau orice alt grad, Owner spre exemplu.
6. Modificaþi / Înlocuiþi / Rezolvaþi pluginul de Vorbit Vii cu Morþii pentru cã când scrie cineva ceva i se repetã meºajul cu "[G] - [Dead] Nick" sau [G] - [Alive] Nick" în faþã ºi apare de 2 ori.
7. Adãugaþi un plugin care sã mascheze faptul cã jucãtorii scriu în chat "shop" cã se face spam în prostie.
8. Schimbaþi pluginul de fãcut poze cu ãsta sau cãutaþi voi altul care face direct 5 poze cã uni poate uitã sã scrie "5" ºi'i face 0 poze sau doar 1 ºi ce wall poate reieºi de acolo...
9. Adãugaþi acel plugin de vãzut numele adminilor cu verde pentru toate gradele de admini, am vãzut cã uneori nu apare sau pentru anumite grade nu apare deloc, nu ºtiu exact, ori s-ar putea sã fie de la pluginul de vorbit cu vii ºi morþii.
10. Updataþi regulamentul cu regulile puse în acel Anunþ ca când cineva citeºte regulamentul ºi uitã sã citeascã anunþul sã nu greºeascã când executã vreo comandã pe un jucãtor, spre exemplu în regulament gãsesc la ban pentru retry dupã gag 120 de minute, în anunþ 30 de minute ºi aºa mai departe. Adãugaþi regulã la Counter Teroristi cu: "Între 0:1 - 0:59 sunteþi obligaþi sã lãsaþi furienul sã planteze bomba (sã lãsati x liber), în caz contrat veti primi slay/kick iar dacã continuaþi ve'þi sfârºi cu ban 30 de minute." deoarece mi se pare necesarã pentru cã nu toþi lasã furienul sã planteze bomba ºi pe orice server de furien clasic existã aceastã regulã.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alin@2015

[Mentally Stable]

(since 11-04-2017 19:27)

Votes: 3

Post Posted: 14-04-2015, 00:47:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro are dreptate dar trebuie sa puneti si regulamentu ca la ori ce fel de sv .

Exp:la intrebare unde va arata sa cititti regulamenut
trebui sa scriet "Desigur" sau?.

asa vedeti daca cineva citeste regulamentu sau nu.

------------------------------------------------
========================
------------------------------------------------
BY=Legend # Alin
--------------------------

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Parcagiul Din Aiud

[Mentally Stable]

(since 29-04-2015 15:52)

Votes: 1

Post Posted: 14-04-2015, 05:24:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro la toate+ar trebuii rezolvat ceva cu camp meterul,iar face fite.
0 0

Back to top
Game Ov3r

[Mentally Stable]

(since 27-11-2015 20:38)

Votes: 3

Post Posted: 14-04-2015, 10:01:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt deacord cu toate aceste schimbari ( infara de nr 2 ).
0 0

Back to top
Aleex Armanu

[Detinator Server]

(since 16-05-2022 10:06)

Votes: 96

Post Posted: 14-04-2015, 11:57:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Am editat Regulamentul si Modelul pentru Cereri Admin -> https://forum.wow-freakz.com/MODEL-Cerere-Admin-Slot-t352237.html
2. Acel plugine va ramane e baga in plugin de baza.
3. Pluginul Bullet Damage a fost scos!
4. Parasuta este permanenta pe server doar cu o exceptie, in prima runda nu este.
5. Vip-ul este structurat astfel:
Bronze Member - Access aproape full
Silver Member - Acces putin mai mic ca Gold
Bronze Member - Acces ca Helperul doar ca are beneficii(e cel mai ieftin vip)
6. Urmeaza sa-l inlocuiesc.
7. Am adaugat un plugin imediat il testam
8. Am schimbat pluginul pentru poze.
9. Este adaugat sa apara numele adminilor colorat pe chat.
10. Am updatat regulamentul.

Toate sunt in teste

ZOMBIE.FREAKZ.RO # INTERNATIONAL ZM

0 0

Back to top
Parcagiul Din Aiud

[Mentally Stable]

(since 29-04-2015 15:52)

Post Posted: 14-04-2015, 13:05:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar trebuii inlocuit pluginul de ss,prima poza e normala dar dupa celelalte se repeta,de ex mi s-au facut 4 poze,prima era buna,a doua era si aia dar celelalte 2 erau la fel cu a doua poza.
0 0

Back to top
[Freakz]Mr.Andrei

[Mentally Stable]

(since 04-06-2015 12:25)

Post Posted: 14-04-2015, 13:07:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro
FOarte bine Alex ca ai modificat,te-as ajuta eu la chestia cu shopul -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Aleex Armanu, 07 June 2015 13:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 19:33:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x