User
Pass
2FA

Sa:Mp : Spam Zone -Part1-
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 92, 93, 94  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message105520
BuLLeT' #

[knubi//]

Status: Offline
(since 14-08-2019 16:18)

Votes: 48

Post Posted: 14-04-2015, 10:31:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k1d0or. wrote:
A fost si este Pastele! Vrei sa stau sa joc SA:MP ?
Personal,stau cu familia,cu prietenii,ies si ma plimb undeva etc.
Inainte,ai vazut,au fost playeri dar acum e sarbatoare,nu stai in fata calculatorului...
Zilele urmatoare vor fi mai multi,te asigur ( adica,asa cred... )
ps: Stiu de la multi,ca nu prea mai intra din cauza schimbarilor de prin staff. ( doar spun ce stiu )

Schimbari in staff majore, nu au fost. Singuru lucru, mi-a tinut locul AlexUnder cat am lipsit si chozen a primit admin. Stam destul de bine la capitolul staff la ora actuala.
Oricum, sa vedem in zilele urmatoare..

@Cheloo Sa:Mp !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-04-2015, 12:08:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cHozeN. wrote:
Off doamne cata imunitate si faima intr-un amarat de joc CbR Tzape KillForFun -
CbR* cand o sa ajunga sa te pupe cineva in cur in anturajul tau sau in viata ta de zi cu zi ca sa il ajuti la/in ceva atunci sa ii spui peste ani si ani ca "inca mai am urme de la buzele tale" pana atunci lasati jocurile fiecare era pe treaba lui, gandirea lui, stilu lui, scopu lui.

Iar acum a vorbit zeul de chozen, va rog aplauze, cauta atentie. Nu o sa fac asta niciodata in viata reala, pentru ca nu tin libidinosi in jurul meu, cum au fost pe serverul de sa:mp, foloseau limba doar pentru grad. - Si asa ai spus-o de parca ai fi un pui de inginer ce a facut atat de multe pentru omenire, patetic.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 1

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 14-04-2015, 12:39:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ glumeam cu tine cap patrat
0 0

Back to top
TzapeFTW.

[Mentally Stable]

(since 25-04-2015 19:04)

Votes: 1

Post Posted: 14-04-2015, 13:22:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CbR, chiar nu-mi pasa de persoana ta si cat de cunoscut esti tu pe aceasta comunitate, si te mai rog ceva..termina cu prostiile ,din cate ai vazut ,nu te-am mai bagat in seama..si ajung la acea concluzie.. stii tu!
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
CbR*
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-04-2015, 14:56:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TzapeFTW. wrote:
CbR, chiar nu-mi pasa de persoana ta si cat de cunoscut esti tu pe aceasta comunitate, si te mai rog ceva..termina cu prostiile ,din cate ai vazut ,nu te-am mai bagat in seama..si ajung la acea concluzie.. stii tu!

Taci.

@KFF si eu.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top
cHozeN.

[○]

(since 01-10-2019 01:02)

Votes: 64

Post Posted: 14-04-2015, 15:08:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lungesc subiectu si nu are rost - reciteste ce am scris eu cum m-am adresat eu si cum mi te-ai adresat tu, te folosesti de numele tau ca sa fii mai "zmeu" decat ceilanti? - Degeaba ai numele daca caracteru-i de ***** -. Pup -

GTA FREAKZ @ Pagina
GTA FREAKZ @ Grup
1 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-04-2015, 15:11:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cHozeN. wrote:
Lungesc subiectu si nu are rost - reciteste ce am scris eu cum m-am adresat eu si cum mi te-ai adresat tu, te folosesti de numele tau ca sa fii mai "zmeu" decat ceilanti? - Degeaba ai numele daca caracteru-i de ***** -. Pup -

Lel, o arzi asa penibil si acum cateva seri te bagai cu mine in seama, iar ai prins grad si iar o arzi cu arogante, vezi sa nu cazi din grad iar ca o sa fie nasol de tine. - In plus, ar trebui sa stii ca is om ca lumea cu cine merita. Anyway, deja m-am obisnuit cu caracterul de margine de drum, cand esti la mana cuiva atata o uzi de lasi si rana, cand ai prins putin grad cum o arzi jmeker. Majoritatea de aici sunteti wannabe CbR. $@L

0 1

Back to top
cHozeN.

[○]

(since 01-10-2019 01:02)

Votes: 64

Post Posted: 14-04-2015, 15:23:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma abtin -
Iti aduc un joint sa te calmezi si sa nu mai vorbesti prostii? - Daca te intreb ce "pnm mai faci, mai traiesti" inseamna ca caut anturaj si bagare in seama?
Te-am intrebat asa de obrazul tau sa nu zici ca uite la dracii astia nu mai pot de arogante acum au admin si nu ma baga in seama, dar tu ai vorbele tale de la periferie ce pot spune - imi place cum gandesti nu am ce zice o arzi "jmeker".
Primul meu mesaj in care am adus vorba de numele tau nu a fost ca sa incep o "discutie aprinsa" a fost ca sa iti deschid putin ochii ca o arzi penal pe un forum banal. Nu stau dupa gradul nimanui, intru atunci cand imi permite timpul iar ownerii mi-au oferit oportunitatea de a-i ajuta cu serverul, asta nu inseamna ca daca nu o sa mai am grad nu o sa iti spun ce ti-am zis acum - Stai linistit, probabil crezi ca meriti respect, dar cu modestia si aroganta asta nu meriti nici bagat in seama, totusi am facuto "sa nu te simti prost".

GTA FREAKZ @ Pagina
GTA FREAKZ @ Grup
1 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-04-2015, 15:55:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cHozeN. wrote:
Ma abtin -
Iti aduc un joint sa te calmezi si sa nu mai vorbesti prostii? - Daca te intreb ce "pnm mai faci, mai traiesti" inseamna ca caut anturaj si bagare in seama?
Te-am intrebat asa de obrazul tau sa nu zici ca uite la dracii astia nu mai pot de arogante acum au admin si nu ma baga in seama, dar tu ai vorbele tale de la periferie ce pot spune - imi place cum gandesti nu am ce zice o arzi "jmeker".
Primul meu mesaj in care am adus vorba de numele tau nu a fost ca sa incep o "discutie aprinsa" a fost ca sa iti deschid putin ochii ca o arzi penal pe un forum banal. Nu stau dupa gradul nimanui, intru atunci cand imi permite timpul iar ownerii mi-au oferit oportunitatea de a-i ajuta cu serverul, asta nu inseamna ca daca nu o sa mai am grad nu o sa iti spun ce ti-am zis acum - Stai linistit, probabil crezi ca meriti respect, dar cu modestia si aroganta asta nu meriti nici bagat in seama, totusi am facuto "sa nu te simti prost".

Rofl, de ce suferi ? Si de ce traiesti cu impresia ca am nevoie de 'salutul' tau ? -)))))) Ce sa ajuti tu ma ownerii ? Ca n-ai nici o idee despre nimic, eventual doar sa dai mute si ban, altceva nu ai ce sa faci. Si btw nu ti-am cerut sa-mi ''deschizi ochii'', asa ca de ce te oferi sa ma ajuti daca eu nu ti-am cerut ajutorul ? O ard penal cu cine vreau eu s-o ard penal, intelegi ?

0 1

Back to top
HydraxRO

[Mentally Stable]

(since 20-05-2015 13:34)

Votes: 2

Post Posted: 14-04-2015, 16:48:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba de ce dracu va certati aci > ? < Nu ma amestec in cearta sau ceva da pnm.. CbR* tu poate esti mai cunoscut si sunt sigur ca ai peste 20 de ani pnm.. stai pe un forum si te certi ? Vad ca te dai mai inteligent prin reply-urile care le lasi, de ce nu cedezi odata sau macar sa folositi PMu' ca imi dai impresia ca vrei sa dovedesti ceva postand asta sa vada toti.. Ai fost odata la putere si ai fost cunoscut pe atunci, si totusi eu sincer, jucam mai mult pentru ca era si Striker owner ca el facea toata treaba ca de erai tu owner le dadeai ban la toti si ii injurai - . Acum mna.. repet nu vreau sa ma cert cu tine dar pnm aveti PM aci e spam zona nu zona de cearta.. Si pe langa asta vad ca tu esti ceva gen daca te bag in seama inseamna ca mor dupa raspunsul tau, si daca nu te bag in seama is ceva de genu ca mi-am luat grade - . Wtf, numai inteleg nimic.. Poti sa ma injuri inapoi dar te rog nu aici, as fi folosit si eu PM-ul da stiu ca tu cum ai chef de cearta sigur o sa te uiti aci la Spam zone - . Calm baiete .

1 0

Back to top
krono

[money talkin']

(since 15-03-2023 14:46)

Votes: 111

Post Posted: 14-04-2015, 17:00:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e ceva gen : batalia legendelor Dosent Matter
lasati-o mai moale ca e decat un joc si nu sunteti nici un fel de vedete/oameni importanti.

1 0

Back to top
HydraxRO

[Mentally Stable]

(since 20-05-2015 13:34)

Votes: 2

Post Posted: 14-04-2015, 17:17:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bine punctat - - .

0 0

Back to top
KillForFun

[East Side Grove]

(since 04-08-2020 19:19)

Votes: 514

Post Posted: 14-04-2015, 18:25:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"batalia legendelor " dar eu nu ma bat cu nimeni -
0 0

Back to top
krono

[money talkin']

(since 15-03-2023 14:46)

Votes: 111

Post Posted: 14-04-2015, 18:40:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai inteles ce am avut in vedere
0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-04-2015, 19:02:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

HydraxRO wrote:
Ba de ce dracu va certati aci > ? < Nu ma amestec in cearta sau ceva da pnm.. CbR* tu poate esti mai cunoscut si sunt sigur ca ai peste 20 de ani pnm.. stai pe un forum si te certi ? Vad ca te dai mai inteligent prin reply-urile care le lasi, de ce nu cedezi odata sau macar sa folositi PMu' ca imi dai impresia ca vrei sa dovedesti ceva postand asta sa vada toti.. Ai fost odata la putere si ai fost cunoscut pe atunci, si totusi eu sincer, jucam mai mult pentru ca era si Striker owner ca el facea toata treaba ca de erai tu owner le dadeai ban la toti si ii injurai - . Acum mna.. repet nu vreau sa ma cert cu tine dar pnm aveti PM aci e spam zona nu zona de cearta.. Si pe langa asta vad ca tu esti ceva gen daca te bag in seama inseamna ca mor dupa raspunsul tau, si daca nu te bag in seama is ceva de genu ca mi-am luat grade - . Wtf, numai inteleg nimic.. Poti sa ma injuri inapoi dar te rog nu aici, as fi folosit si eu PM-ul da stiu ca tu cum ai chef de cearta sigur o sa te uiti aci la Spam zone - . Calm baiete .

Ai jucat pentru Striker, pai cum sa-ti spun eu, ca vad ca inca mai sunt inapoiati mintali p-aici. Striker se ocupa de partea tehnica, eu aduceam lumea, pricepi ? Deci daca nu eram eu, probabil te jucai sa:mp doar tu cu Striker. - Mai citeste odata posturile mele si incearca pe cat posibil sa nu pari retardat cand dai un reply: ''Wtf, numai inteleg nimic..'' pai daca nu intelegi, taci si vezi-ti de drum.

//edit: Nici nu stiu de ce vorbesc cu un om care foloseste un emoticon mai mult de 2 ori, sa nu mai spun ca razi si la propriile tale dume.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 92, 93, 94  Next    

The time now is 10-11-2024, 03:45:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x