User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie admin fr @ dr.petro
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message982
Game Ov3r

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-11-2015 20:38)

Votes: 3

Post Posted: 17-04-2015, 23:30:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

t/c Alex cu concluzia. Dupa cat se vede nu e activ pe forum. Sa numaram voturile -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AceNinja
[Banned user]

Banned

(since 04-05-2015 14:37)

Votes: 2

Post Posted: 18-04-2015, 06:17:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toti care a.ti dat contra pana acuma se vede ca va este frica de el ... Faceti ma dreptate nu va fie teama ca nu va mananca nimeni - a incalcat regulamtnu? sa plateasca... cica totoal absurd ca face reclamatie founderului sa fim seriosi ori sunteti copii ori va este frica.. Infine nu ma intereseaza
Eu nu am nici o treaba cu Petro ma inteleg destul de bine cu el dar mai usor cu limbaju mai spun odata ii sta foarte , foarte urat ca fondator sa injuri in halul acela.
De ce nu puteti sa fi.ti ca aleex daca tot luati fondator sa fiti cinstiti, sa va vedeti de treaba si sa nu injurati cand va ofticati

Se spune ca toti ofticatii si cei ce se enerveaza din ori ce motiv nu au mai mult de 15 ani - Bafta.

Voi credeti ca gata daca e founder da ban/exterminate degeaba fara motiv? si el are un regulament de respectat nu doar noi daca ar face si aleex la fel sa injure asa pe server ar fi dezastru total va spun in fata.. dar bine ca este un om in toata firea si este cinstit ! bafta.

PS. Voi daca injurati pe server luati / remove/ suspend etc.. dar un founder ce are??

Nu toti oamenii sunt corectii sunt si niste copiii pe aici care i.am vazut ca le este frica de petro sau se inteleg bine cu el/ si da contra...
si eu ma intelef ff bine cu el dar nu e normal mai spun a zecea oara, nu e normal ca founder sa ai un limbaj atat. de neadecvat. sa injurii admini etc..

Daca ar fi si aleex la fel/ ce s.ar intampla? --- va spun eu ! Ar da amn2 exterminate la toti fara motiv si s.ar duce serverul de rîpa -

0 0

Back to top
manutzu200

[Mentally Stable]

(since 21-05-2015 11:20)

Post Posted: 18-04-2015, 09:31:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro ,el face ce vrea pe sv si Mandrake - Am dat la vot mapa si mi-a dat kick ca dc am schimbat si mai erau 8 min din mapa si asa arata si pe regulament -
0 0

Back to top
dR.pEtrO

[Mentally Stable]

(since 04-09-2015 11:50)

Post Posted: 18-04-2015, 11:17:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Deci, a fost si vina mea. A fost o decizie prea drastica ca ti-am dat remove + nu stiai ca sunt fondator .
-Dar, mai usor cu fazele astea: "Hai taci din gura" .
-Cum sa nu ma enervez cand intru pe server, dau /harti si vad de 2 ori de_kabul32 , nu mai , in momentul ala tot de_kabul32 se juca . Trebuia ca in momentul ala sa va dau -2 la toti!
- Ti-ai primit adminul inapoi, repet, a fost si vina mea, nu trebuia sa actionez asa, am avut si o problema ieri si poate de asta, pe viitor nu o sa mai fie asa
- !

1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Aleex Armanu, 18 April 2015 10:22

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 13-02-2025, 09:42:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password