Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Rezolvat] Reclamatie TuPac
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
^^Lorenzo_87
[Account disabled]
Status: Offline
(since 19-08-2015 10:57)
,
Topics: 2
Votes
: 3
Posted: 18-04-2015, 12:42:47
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick-ul tau : Lorenzo_87
Nick-ul adminului pe care il reclami : TuPac
Concluzii si consecintele care le astepti : Sa se indrepte si sa Respecte Regulamentul Daca nu retragerea adminului !
Motiv/dovada/argument : [ EX: print screen/demo asupra adminului reclamat ] :
Adminul in cauza face dupa cum il taie capul
1. Nu respecta regulamentul
2. Nu se sfatuieste cu Admini
3. Da Comenzi gen : votekik , voteban dupa bunul plac : Regula nr3 Cei cu grad inferior vor raspunde in fata superiorilor. Regula nr 5 Inainte de luarea unei decizii (exemplu: schimbarea mapei) va veti consulta cu ceilalti admini care sunt pe server in acel moment.
In momentul cand eu am intrat Era mapa dust 2 long (toti playery pe mapa) .
Am schimbat in Dust2 ...
La nici 1 minut dupa Conectare pe aceasta mapa , schimba mapa dupa bunul plac , fara sa intrebe , sa anunte .
Mi-am permis sa pun Fy_snow pt ca pleyeri nu doreau acea mapa .
La conectare Al strig TuPac , TuPac (sa ai cer o explicatie)
. fiind AFK i-am dat Kik .
Regula nr 6 Zice : Nu este permisa banarea unui player fara dovada. In cazul altui admin, nu aveti voie sa va banati intre voi.Daca aveti o presupunere despre alt admin cum ca ar fi codat, ii faceti demo si cu dovada prezentati o reclamatie impotriva acestuia si impreuna vom lua o decizie
Stiinda in tocmai regulamentul kick nu e ban
. La revenirea in joc dupa minute bune , A inceput sa ma tachineze ca de ce i-am dat kick , i-am zis pt ca era afk si a inceput cu Amenintari de gen ma duc la Admin x (nu dau nume) si vezi ce-ti fac . Succes ...
Nu e prima oara si nici primul Helpar care se comporta astfel !
Personal nu-mi place sa fac reclamatii , Prefer cale amiabiala , dar in cazul asta nu sa putut
0
0
Back to top
Ryu Hayabusa
[Freakz Member]
(since 25-08-2018 09:20)
,
Topics: 236
Votes
: 43
Posted: 18-04-2015, 13:26:50
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Si tocmai facusei cerere de up domnu tupac, se pare ca betele in roate ti le bagi singur,sa vedem ce explicatie ne aduci la aceasta reclamatie,si ai grija cu amenintarile ca nu folosesc la nimic,nu ma intereseaza la ce admin te plangi tu,regulamentu spune clar ca nu avem voe sa folosim injurii sau sa aducem amenintari sub nici o forma.
I like Counter Strike
0
0
Back to top
TuPacc
[Mentally Stable]
(since 28-04-2015 20:44)
,
Topics: 9
Votes
: 1
Posted: 18-04-2015, 13:44:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. Mi-ai dat kick eram la wc-u.
2. n-am dat ban fara motiv ? ce tot visezi prietene ? cu-i iam dat ban fara motiv?
3.Am facut demo codatului si i-am dat ban pentru cod. daca eu fac demo vreau sa dau eu ban pentru a nu aparea reclamatii la alti admin pentru ban dat de mine !
4. am schimbat mapa pentru ca eram 4vs4 normal ca nu las dust2 la 4vs4 , si am o intrebare tu ce faceai cu aimeri si tu jucai linistit dupa care ai iesit ? am demo !
0
0
Back to top
^^Lorenzo_87
[Account disabled]
(since 19-08-2015 10:57)
,
Topics: 2
Votes
: 3
Posted: 18-04-2015, 16:02:38
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
De vreo 4 zile sa cam asternut prafu , peste demourile tale , daca ai 1 demo arata-l , dar nu vad cum iti dai seama de la W.C ca joaca cu cod cineva sau nu .
Nu iti tin evidenta , iti raspund curiozotatilor tale . Daca ai dat ban cuiva , arata dovada .
Apropo , si mie mi sa comunicat ca daca nu stau la Calculator ca admin , mai bine ies . Eu si daca postez pe forum ma deconectez .
Iar pana sa ajungem la Forum ti-am zis prieteneste sa incetam discutiile si pe fondul neincetarii tale de a ma intreba una si alta am iesit sa-ti fac reclamatia .
0
0
Back to top
TuPacc
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 18-04-2015, 16:56:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. tu iesi din cs ca poate nu te lasa banii sa-ti cumperi un calculator sa duca si ca si un browser. si nu scrie nicaieri ca n-am voir sa stau spec 2 minute pentru a ma duce la baie.
2. am dovada daca se va decide conform demoului il voi posta aici.
3. nu stiu ce stii tu despre adminatul meu cand decand is eu helper de 2 ori te-am vazut pe server. ce stii tu de adminatul meu?
4. Tii minte cand iam dat kick la un helper headshot ala avea helper da nu mai stiu cu ce nume. si l-am strigat 15 minute dupa care i-am dat kick si ce mi-ai zis ? Ca dece dau kick ca adminii intre iei nu dau kick. si sa-l las. iar acuma tu ce faci? apropo vorbim de adminat imi faci reclamatie si cand am intrat era 2-3 cu u@ incontinuu si tu jucai linistit . asta ce adminat ii prietene ? nu cred ca poti sa-ti dai cu parerea despre adminatul meu cat timp de o luna de 2 ori te-am vazt pe server.
5. Mai ai neintelegeri sau tii s-o gatat atacurile? ;)
Posturi unite automat, 18-04-2015, 17:56:15
7. Daca tu zici ca am schimbat mapa fara a ma consulta cu tine, tu cu ce drept ai schimbat harta fara a comunica cu mine ?
0
0
Back to top
horiaz_ak47
[Mentally Stable]
(since 03-06-2015 08:31)
,
Topics: 12
Votes
: 9
Posted: 18-04-2015, 17:04:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
@ Tupac, ca sa nu mai fie discutii pe viitor, cand sunt si alti admini on intreaba-i inainte de schimbarea mapei.Lorenzo, nu esti in masura sa il tragi la raspundere pt ca nu a postat demo, daca nu are demo si i se face reclamatie o sa ia remove.Dar repet nu esti in masura sa-i ceri tu treaba asta.Eu zic sa fie intelegere intre noi si sa nu ne facem reclamatii
0
0
Back to top
-^FeNrYr^-
[Mentally Stable]
(since 22-06-2015 07:52)
,
Topics: 8
Votes
: 2
Posted: 18-04-2015, 17:11:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Bai eu l-am vazut pe Tupac mereu facandu.si treaba de la prima reclamatie care a avuto de la mine mereu cand ii ziceam de cutare codat sau presupus se punea spectator ba chear ma puneam si eu spectator cu el si ne consultam amandoi daca are sau nu cod cutarita X chear daca nu sunt admin nu zice nicaieri ca n.am voie sa ajut un admin unde naiba erati voi cand eu eram pe server cu Tupac si era full de astia care fac reclame si nu mai facea fata sa le dea kick si ban unde erati ?
Admini care frecventeaza cel mai des sv-rul
Tupac , Nea dr Aluna , bunica , xphan si acer eu pe alti rar ii vad si cand intra si ei fac pe zmardoii
0
0
Back to top
TuPacc
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 18-04-2015, 17:19:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Multumesc , fenryr ! Cred ca s-a spus tot ce era de spus. din partea mea puteti inchide topicul daca domnul lorenzo nu are alte alterctatii.
0
0
Back to top
Ryu Hayabusa
[Freakz Member]
(since 25-08-2018 09:20)
,
Topics: 236
Votes
: 43
Posted: 18-04-2015, 18:04:49
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Dap,se pare ca va cam lungiti cu vorba si nu ajungeti nicaeri,atata timp cat nici unul nu aveti vreo dovada asupra celuilalt nui vad rostul acestei reclamatii,si ideea cu reclamatiile intre admini nu e rea,adica,nu trebue sa va faceti reclamatie unul celuilalt pentru un lucru minor ca acesta,exista intotdeauna o cale mult mai simpla pentru situatii dastea,parerea mea e ca nu ar trebui sa ne certam intre noi ca niste copii,si tupac,tu esti putin devina la faza cu postatul demoului,daca iti aduci aminte acum ceva timp cand mai pus sa banez un player ca iai facut tu demo si il postezi mai tarziu ceea ce nu ai facut,ba chiar team intrebat si tiam spus de mai multe ori sa postezi demou,sa sti pe viitor sa numai faci asa,nu conteaza ce functie detii pe server,regulamentul e acelas pentru toti,deci terminati cu reclamatiile si cu certurile de la orice scantee,si cam astea fiind spuse,sa inchida cineva acest topic ca ne intindem prea mult si nu ajungem nicaeri.
I like Counter Strike
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
horiaz_ak47
, 18 April 2015 16:46
Freakz Forum Index
->
Trash Bin