User
Pass
2FA

Alina Eremia lanseaza un nou videoclip, “Played you”

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music
Author Message556
DanutzCod
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 23-04-2015 13:46)

Votes: 2

Post Posted: 23-04-2015, 12:44:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

“Odata cu noul meu single, schimb putin stilul muzical cu care v-am obisnuit.

‘Played you’ este o melodie cu un sound fresh, care te ridica la dans. In plus, are un mesaj in care se poate regasi orice cuplu”, a explicat Alina.

Filmarile, in regia lui Khaled, au durat peste 18 ore. “Desi temperaturile nu au fost unele tocmai favorabile, vibe-ul pozitiv de pe platoul de filmare ne-a ajutat sa nu resimtim frigul. Am avut alaturi de mine echipele MediaPro Music, casa mea de discuri, si Global Records, alaturi de care am facut aceasta productie, care s-au asigurat ca totul sa decurga conform planului”, a mai spus Alina.

Clipul prezinta momente coregrafice spectaculoase: “Mi-am dorit sa punem accent pe coregrafie, dansul fiind o pasiune de-a mea, asa ca am apelat la Cristian Miron, care a conceput partea coregrafica, foarte solicitanta de altfel, si la o parte dintre membrii Anturaj, o gasca de dansatori foarte talentati care au pus in evidenta miscarile de dans”, a spus artista.
Pe platourile de filmare, Alina a avut alaturi o echipa de profesionisti care au avut grija ca lookul sau sa fie unul impecabil. “Corina Hera mi-a facut machiajul, demonstrandu-mi inca odata ca sunt pe maini bune, styling-ul a fost realizat de buna mea prietena, Liana Obancea, iar pentru hairstyling am convins-o pe Elena Tudor din echipa ‘Te cunosc de undeva’ sa isi lase imaginatia sa lucreze”, a declarat cantareata.

“Played you” este compusa de Sebastian Barac, Marcel Botezan si Radu Pompiu Bolfea. Versurile au fost scrise de Erin Berk, care a mai compus pentru LMFAO (‘Party Rock’), Corey Chorus, care a lucrat cu Rihanna sau Demi Lovatto si Georgia Ku Overton, care a compus pentru Inna.
https://youtube.com/watch?v=SYLijkjJHPA:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music  

The time now is 13-12-2024, 09:32:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password