User
Pass
2FA
 
 

Interviu w/ IngerDr00gat

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews
Author Message5092
Snickers
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 03-12-2015 17:23)
Joined: 30 Jun 2012
Posts: 2736, Topics: 13
Location: Cluj

Reputation: 126.8
Votes: 163

Post Posted: 15-01-2015, 00:46:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)



Snickers : Putem incepe. Descalþã-te, fã-te comod.

IngerDr00gat: E frig aici in studio, nu vrei sã mã iei in braþe puþin?

Snickers: Nu prea, ar fi lipsã de profesionalism. Poftim o paturicã.

Snickers: În particular dacã vrei.

IngerDr00gat: Mersi, e foarte parfumatã, dar miroase a parfum de bãiat, iar mã inºeli ºi nu esti cuminte?

Snickers: Eu zic sa dezbatem aceastã problemã dupã interviu ca nu cumva sã iasã cu cuþite.

IngerDr00gat: Ok, aºtept prima intrebare, prezentãrile nu cred ca mai sunt necesare, toatã lumea o ºtie ºi o iubeºte pe Ingerina .

Snickers: Sunt convinsã cã toatã lumea o ºtie ºi o iubeºte pe Ingerina dar haide totuºi sã vedem daca userii au aceeaºi pãrere ºi despre persoana din spatele ei. Deci, cum te numeºti?

IngerDr00gat: Mã numesc Adrian, alt nume nu mai am.

Snickers: Te cred, ºi câti ani ai?

IngerDr00gat: Am 17 ani, dar nu ºi la cap.

Snickers: De unde eºti originar?

IngerDr00gat: Adresa doar în privat, pânã atunci, sunt din Piteºti.

Snickers: Laºi ºi un numãr de telefon acolo . Descrie-te in câteva rânduri, atât fizic cât ºi moral.

IngerDr00gat: Hmm, pãi sunt o persoanã lipsitã de fiþe, asta ar fi primul lucru. Îmi place sã vorbesc cu oricine indiferent dacã îmi e superior sau nu, îmi place sa fiu calm ºi sã par dur, dar de obicei mã enervez repede ºi îmi ies din fire . Un lucru important la care þin ar fi prietenia, am câþiva prieteni care îmi sunt chiar dragi, ºi nu aº vrea sã-i dezamagesc, evident asta sã fie ºi reciporc. Majoritatea persoanelor spun cã sunt puþin retardat, dar cu timpul înþeleg cã asta ma face adorabil . Ããã ºi fizic.. .pãi sunt urât ca dreq dar am brebenelul mare.

Snickers: Draguþã descriere dar ultima parte cu ''sunt urât ca dracu' '', nu cred cã-i adevãratã . Next: Cu ce-þi ocupi timpul liber?

IngerDr00gat: Timpul liber mi-l petrec ascultând muzicã, cam 24/24, pc-ul e pornit cu muzicã, urmãresc seriale, ies pe afarã. Înainte stãteam cu orele la pc jucând cs, dar in ultimul an de cand am "pãtruns" în aceastã comunitate,m-am apucat de servere/design etc. Cu ocazia asta mi-am gãsit ºi un hobby in plus. Sper cã în viitor sã-mi pot câºtiga traiul din acest hobby.

Snickers: Cã tot ai pomenit de ele, care sunt hobby-urile tale? Ai ceva talente ascunse?

IngerDr00gat: Sincer nu prea, unii spun cã sunt inteligent, fiind foarte bun la sah ( ºi la propriu ºi la figurat ) sudoku etc. Imi place sa fac totul rapid ºi pot face o multime de lucruri în acelasi timp . Hobby-uri.. hmm, sã zicem cã mã atrage sportul, cam în fiecare sâmbãtã noaptea joc tenis cu prietenii. În rest, gaming ºi chestii normale pentru vârsta mea.

Snickers: Interesant. ªi-acum, spune-mi ce muzicã asculþi ca sã-ti spun cine eºti.

IngerDr00gat: Ascult cam toate genurile in afarã de popularã, manele ºi jazz. Prefer usoarã, rock sau rap. Inainte nu suportam rap, dar Vescan m-a facut sã-mi schimb pãrerea despre acest gen. Eu nu prea cred chestia cu "spune-mi ce muzicã asculþi cã sã-þi spun cine eºti". Fiecare ascultã ce vrea, e adevãrat cã majoritatea care ascultã manele, au bmv si stau intr-o garsonierã, ºi iþi vine sa raschetezi parchetul cu dinþii lor, dar cunosc multe persoane care ascultã si sunt chiar foarte de treabã. Stiai ca manelele stimuleazã sexualitatea, ceva gen Angeli?

Snickers: Iar ai chef de glume? Deci salamul nu e prezent in play-list, doar in frigider.

Snickers: Care este cel mai trãznit lucru pe care l-ai fãcut pânã acum?

IngerDr00gat: Cand eram mic, m-am indrãgostit de o menajerã de la un hotel din Bulgaria, m-am holbat la ea timp de 15 minute si mama ºi-a dat seama, am petrecut toatã vacanta holbandu-mã ca un retardat la ea. Era cea mai frumoasã femeie pe care am vãzut-o in viaþa mea. Cand am ajuns acasã am inceput sã plâng, am luat banii din portofel ºi m-am dus sã o vad, din nefericire am fost prins panã sa evadez.

Snickers: How sweet. Cã tot veni vorba, cum iþi merge cu viaþa amoroasã?

IngerDr00gat: Fenomenal, sunt cu o fatã chiar de azi . N-am mai fost singur de 2 ani, iar ingerina e infierbântatã.

Snickers: Ce bine-þi merge ! Bãnuiesc ca þi-ai inceput viaþa sexualã, sper ca nu bãnuiesc prost.

IngerDr00gat: Esti undeva aproape de adevãr. Totul a inceput acum 1 an, cu o prietenã foarte bunã cam de vârstã cu mine. Cu ea mã inteleg mai bine decât cu orice bãiat/"bro". Pãrintii noºtri sunt mai mereu plecaþi ºi eu stau singur foarte mult timp. Ea stã foarte mult timp la mine, intr-o searã dupã ce ne-am uitat la câteva filme, am dat spaima in frigider, ne-am culcat. Cei drept, era un film destul de romantic, þin minte cã am luat-o in braþe, apoi am sãrutat-o apãsat pe buze, apoi am continuat mai jos ( Nu ºtiu ce era cu mine atunci ^.^ ), dar ea nu zicea nimic. ( E genul de fatã care daca ii zici ceva pervers, tipã si face urât ).Dupã,totul a mers de la sine . Mai mult nu povestesc, ce a fost a fost.

Snickers: E ok si atât, merci . Am aflat cam tot ce-am dorit. Mai ai ceva de adãugat sau trecem la intrebãrile date de useri?

IngerDr00gat: Am fantezii cu moºi. Treci

Snickers: Cr3aTiv3 Daspy vrea sa ºtie ce pãrere ai despre viaþa virtualã.

IngerDr00gat: Ce pãrere am despre viaþa virtualã ? Hmm, nu stiu ce sa zic, înainte nu stãteam prea mult pe pc, doar mã jucam, am descopeit o grãmadã de playeri in cei 2 ani in care am fost admin pe zm2. Mi-am fãcut mulþi prieteni virtuali acolo, faza e cã acum mi-au rãmas foarte buni prieteni reali.Pot sã zic cã e okay, atât timp cât nu-þi neglijezi viaþa, e pãcat sã-þi traiesti viaþa online, asta ar fi trist, ºi aºa sunt prea multe persoane "emoiste".

Snickers: Bun, Khajiit întreabã : De ce faci ceea ce faci?

IngerDr00gat: Nu pot rezista tentaþiei, next.

Snickers: Shpace ºi dilema lui : De ce îºi bat ciobanii oile?

IngerDr00gat: Ciobanii nu îºi bat oile, cel puþin eu nu fac asta. Probabil el a fost refuzat ºi asta a fost singura soluþie.

Snickers:Wipe te întreabã : Care este diferenþa dintre galben si maro?

IngerDr00gat: Galbenul se aflã pe dinþii lui ºi maroul pe piele.

Snickers: ThunderJB ii curios de ce îþi plac îngerii drogaþi.

IngerDr00gat: Am numele de la 8 ani, asta l-am pus pe forum, nu cred ca numele intr-un spaþiu virtual conteazã aºa mult.

IngerDr00gat: Conteazã mai mult cine eºti ºi ce faci.

Snickers: Cam astea au fost. Trecem la întrebarile legate de freakz =).

IngerDr00gat: Au fost niste întrebãri geniale, tot respectul.

Snickers: Nu mã bag, man. Cum ai dat de freakz?

IngerDr00gat: Am jucat pe zm2, mi-a placut, am înjurat un admin ( cu care acum mã inþeleg foarte bine ), am fãcut cerere de unban in secþiunea de wow, ºi dupã o saptamanã de plans am primit unban. Apoi am postat propuneri pe server. La un moment dat a postat AMG un bet, aveam 20 rep, îmi era fricã sã nu pierd . Am câºtigat, ºi am primit reputaþia de la AMG, am dormit frumos. Apoi a postat Avioane un concurs de 8 ball, am participat. Deci sunt mulþi useri ( cum am fost ºi eu ) care nu au auzit de celelalte secþiuni in afarã de servere. Meritul lui Avioane ºi AMG s-a simtit cel puþin în ultimele douã luni din punctul ãsta de vedere.

Snickers: Cu cine te-ai împrietenit la inceput?

IngerDr00gat: Cu Mozz, apoi cu Neo ( Paragon ). Dupã ce am facut cunoºtinþã ºi cu celelate secþiuni, m-am împrietenit cu mitruþ ºi wretch ( pirce of haven se numea pe atunci ). Ar fi o listã foarte mare, parcã am facut un video cu asta pe youtube.

Snickers: Ce romantic. Cum þi s-a pãrut forumul la prima vedere?

IngerDr00gat: Foarte frumos, cam greu la început, ºi cam strict, l-am vãzut pe Avioane moderator, pe atunci am vrut sã-mi fac un server de minecraft, el mi-a dat toate informaþiile ºi tot ce aveam nevoie, deºi aveam cam 50 de posts.

Snickers: Are inimã mare domniºoru' Avioane. Dacã ai putea face schimbãri la forum, ce anume ai schimba?

IngerDr00gat: Nimic. freakz e baza, dar dacã s-ar putea, aº vrea mai multe secþiuni, de exemplu : cum e la help zone cs ºi cum sunt serverele de cs, sã se facã un grup. Dar deja o dãm in propuneri si nu are rost.

Snickers: Poate cã are. Ce pãrere ai despre staff in prezent?

IngerDr00gat: κi fac treaba de minune, unii mai mult alþii mai puþin. Nu-i cunosc pe toþi, dar pe cei pe care ii cunosc pot spune ca sunt niºte tipi foarte okay.

Snickers: Crezi cã ar merita cineva up sau remove in grad? Si dacã da, cine ºi de ce?

IngerDr00gat: Mitruþ un up la smod, dacã ar fi sã moderezi într-o secþiune ar fi una, dar el a fãcut zeci de chestii in ps pentru comunitate, unde iþi trebuie multã muncã + skills. Remove, niciunul .
IngerDr00gat: Paragon de asemenea up, are aptitudini de ºef, iar AMG un up la administrator.

Snickers: Cam asta a fost totul. Ai un mesaj final pentru comunitate?

IngerDr00gat: Nu.

Snickers: Are you serious?

IngerDr00gat: Nu mã pricep la încheieri, vreau sã mai stai cu mine, m-am incãlzit.

Snickers: E ok ºi aºa. Te-ai incãlzit pe când am terminat...

IngerDr00gat: Gata cu interviul, mai avem multe de fãcut aici in studio!

Fãrã tentative de flame.
E primul meu interviu, uºor cu criticile.
E posibil sã-mi fi scãpat ceva diacritice -



Last edited by Snickers on 15-01-2015, 12:19:19; edited 4 times in total
3 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]



Status: Offline
(online 1 week ago)
Joined: 05 May 2012
Posts: 32814, Topics: 382
Location: Partea radioactiva a Raiului

Reputation: 5160.1
Votes: 729

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-01-2015, 01:01:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte misto, nu ma asteptam sa iasa asa bine, am ramas surprins cand am vazut cine se ocupa de interviuri, multa bafta aman2.

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
^AvioanE^

[INACTIVE]



Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)
Joined: 20 Jun 2010
Posts: 23517, Topics: 763
Location: Romania

Reputation: 7902.9
Votes: 719

Post Posted: 15-01-2015, 02:15:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Felicitari. Criticile le-ai primit deja, la cat mai multe.
Mult succes in continuare.



1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
~Crash
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 19-01-2015 10:23)
Joined: 24 Dec 2014
Posts: 165, Topics: 20
Location: France

Reputation: 15.5
Votes: 3

 
Post Posted: 15-01-2015, 09:37:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos , si daca ar fi ceva de reproșați ar fi din cauza lui Înger .


1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
cosmin827

[Welcome to my Hood ]



Status: Offline
(since 02-12-2022 21:31)
Joined: 31 Jan 2011
Posts: 16374, Topics: 74
Location: Oltenita

Reputation: 2370.2
Votes: 304

 
Post Posted: 15-01-2015, 10:11:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos, tine-o tot asa ! -

#IseeY Blizz! ^El Lider
La confussione mi irrita ....e tanto!
Every new day is another chance to change your life
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Wipe
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 08-06-2022 20:34)
Joined: 05 Jul 2012
Posts: 12606, Topics: 645
Location: Cluj-Napoca

Reputation: 21726.8
Votes: 431

      Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 15-01-2015, 11:42:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inger, raspunsul tau este incorect


Don't touch this

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
IngerDr00gat

[ Brelinydd]



Status: Offline
(since 07-07-2021 10:28)
Joined: 31 Dec 2012
Posts: 9849, Topics: 835
Location: Romania

Reputation: 568.7
Votes: 492

Post Posted: 15-01-2015, 16:05:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci care e cel corect ?

Connect Mc.Freakz.Ro


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
D a n g e R

[AimeR]



Status: Offline
(since 21-01-2024 10:36)
Joined: 28 Nov 2012
Posts: 5292, Topics: 577
Location: Maramures

Reputation: 787.6
Votes: 607

   
Post Posted: 15-01-2015, 16:25:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos interviul
Felicitari



Casuta vocala: DangeR
1 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
'ZeNN

[Account disabled]



Status: Offline
(since 01-02-2016 21:37)
Joined: 15 Nov 2014
Posts: 1955, Topics: 556
Location: Lugoj, Timisoara

Reputation: -38.8
Votes: 462

      dnlonfire 
Post Posted: 23-01-2015, 19:47:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Destul de bine , prea ai lungito la inceput.

M/
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
XStreamer

[Volcanic Aurum]



Status: Offline
(since 26-02-2024 11:50)
Joined: 04 Nov 2012
Posts: 1559, Topics: 103
Location: Romania

Reputation: 590.2
Votes: 36

 
Post Posted: 31-01-2015, 23:05:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte Frumos interviul

Cu toate ca nu am mai avut o convorbire cu el de o perioada destul de indelungata din cauza unei prostii il cunosc ca fiind un tip sincer!!!

Felicitari!!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BoGdanCoFcd

[Doar Dinamo]



Status: Offline
(since 24-09-2019 18:10)
Joined: 28 Jul 2014
Posts: 3969, Topics: 775
Location: Poarta Alba

Reputation: 311.9
Votes: 1145

   
Post Posted: 12-03-2015, 13:55:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Inainte nu suportam rap, dar Vescan m-a facut sã-mi schimb pãrerea despre acest gen.


Very true!

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DuLceTeL

[Account disabled]



Status: Offline
(since 29-06-2015 09:19)
Joined: 04 Apr 2015
Posts: 1394, Topics: 57
Location: Acasa la mine

Reputation: -16.1
Votes: 51

Post Posted: 23-04-2015, 19:19:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frumos -



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Interviews  


The time now is 19-04-2024, 21:24:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x