User
Pass
2FA

[Respins] [Cerere admin]

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message217
ionut_acroN

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-05-2015 22:49)

Votes: 1

Post Posted: 01-05-2015, 00:39:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Nick: acroN
*Y|M: [email protected]
*STEAM ID: nu am steam
*Varsta: 17 jumate
*Primele 7 cifre din CNP: 1980106
*Experienta admin (timp): 3 ani si ceva
*Admin de (noapte/zi): nu conteaza sunt nonstop pe servar
*Ce grad doresti?: fondator
*Ore jucate pe sv http://www.gametracker.com/player/acroN/89.39.13.229:27015/
*Pe viitor esti duspus sa donezi?: pe luna viitoare
*Esti deacord cu regulamentul impus de server?:[pgl]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Na´Vi - XzU*

[Mentally Stable]

(since 10-05-2015 09:29)

Votes: 1

Post Posted: 01-05-2015, 07:41:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra din start . Dupa parerea mea tu nici admin n-ai merita , sa-i zici unu' admin " Mars ma " exemplu mie , nu dai dovada ca avand 17 ani ci ca fiind un mucos prost . Fondator ? serios ? , nonstop pe server? ti-au mai zis nenumarati admini sa respecti admini/playeri cand m-ai jignit si dupa ai cersit ungag .

Contra , DATA VIITOARE SA TI MINTE CE-TI ZIC ACUM , RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT sau tu nu stii ce-i ala respect ? , iti zic eu , este din bagajul renumit' " Cei sapte ani de-acasa "

Nu mi se pare normal ca un admin sa jigneasca , dapai daca erai Fondator ? , te credeai big brother :/ . Si sa zicem ca as fi trecut cu vederea dar nici asa fara sa donezi nu ai merita Fondator sau mai stiu eu ce ...

-Tiri .

RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT , REPET .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
uK | iNocenT^^

[PGL.FREAKZ.RO ]

(since 09-04-2019 18:36)

Votes: 10

Post Posted: 01-05-2015, 08:50:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wtf,vrei fondator?? - Mersii copile tocmai am inceput ziua cu un banc bun,ce sa mai zic mai dat pe spate...dar hai sa dam prosteala deoparte si sa incep sa-ti explic
1.Ma baiatule cum sa-ti zic tu nu ai ore nici pentru slot...dar tu vrei fondator? -
Ca sa devii fondator strange cam 300 de ore pe server ajuta server)ul lunar cu cate 5/6 euro si da ai fondator
3. Tu nu ai 17 ani cum eu nu ies maine la pensie,ci ai 15 maxiim 16 dar nu cred
3. Daca are dreptate tiri si zice ca jignesti sincer baiatule eu nu am nevoie de asa ceva pe server....bafta multa
Respins
Topic-Inchis

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by uK | iNocenT^^, 01 May 2015 06:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-02-2025, 18:39:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x