User
Pass
2FA

Reclamatie HoD.Thuanny

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message418
<<<@S@SINU>&g
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 07-05-2015 17:38)

Votes: 2

Post Posted: 01-05-2015, 11:39:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : <<<*_@S@SINU_*>>>
Numele adminului reclamat : HoD.Thuanny
Data si ora : 12:25 / 01/05/2015
Motiv reclamatie : Am intrat pe sv , toti admini cu Senzor , [AiM]Frag , Hod , si mai multi in aceias echipa , ma mut si eu si vine smecherul de Hodini
"asasine treci la loc" , Cine e el sa-mi dea mie ordine ? Are vrun founder , are vreo 1 an pe server si eu nu stiu ? NU . ii zic "no me puede" dupa ce imi zice sa ma mut si imi da slay "__" , ii zic ca ne vedem pe forum tot el tare-n gura si prost in meserie ca multi alti "TARI IN GURA SI PROSTI IN MESERIE" va vedeti cu admin si sunteti smecheri ma ?
Aveti niste regulii de respectat bai copii cum ar fi , regula : 9. Adminii nu au dreptul sa foloseasca comenzi pe alti admini , exista sectiunea reclamatii . Exceptie amx_ss/amx_blind
Hodini nu vreau sa aud scuze penibile nici de la tine nici de la senzorita , m-am saturat de comentatorii ca voi , VREAU -1 grad pentru acest "SMECHER" HoD.Thuanny
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://imgur.com/RPtCSpm

P.S NU VREAU SA AUD SCUZE PENIBILE ! PE JOC SUNTETI TARI IN GURA , VA DA-TI MARI SMECHERI , IAR PE FORUM SUNTETI MATE BLANDE ?!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
thuanny

[Mentally Stable]

(since 11-12-2016 11:46)

Votes: 3

Post Posted: 01-05-2015, 11:50:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci te muti ca nu iti comvine si vii sa imi faci reclamatie ca ce? Ca mi-am facut treaba ? Nu ti-am dat slay te-am mutat inapoi la ct.
Regula 9 nu se aplica pentru mine cand am dreptate !

Come to the dark side , we have cookies <3
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
senzor # w0w ;d

[Go Fuck Yourself <3]

(since 15-06-2015 08:35)

Post Posted: 01-05-2015, 11:52:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa vin si eu cu un reply, imd dupa ce ai intrat ct (serveru te'a bagat) te'a omorat frag[aim] iar tu te'ai mutat tero, pentru ce te'ai mutat tero? Nu degeaba exista PTB'ul ala.. se pare ca tu esti ala smecher crezand ca faci ce vrei tu pe server, asta meritai sa fi mutat CT asa ca nu mai comenta, fondatorii au voie sa foloseasca comenzile pe admini ca sa sti si tu

Imi cer scuze ca nu am aranjat pozele.. Alexe daia am renuntat ca sunt 12321321 de copii pe serveru asta rezolvai tata stiu ca tu iesi in castig oarecum dar iti pierzi oameni cei mai buni. Tu ai facut poza doar cand te'a mutat ct =]] penibil mai esti copilasu

Last edited by senzor # w0w ;d on 01-05-2015, 11:58:28; edited 1 time in total
0 0

Back to top
<<<@S@SINU>&g
[Banned user]

Banned

(since 07-05-2015 17:38)

Post Posted: 01-05-2015, 11:56:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai stai ma asa , adica voi toti admini va baga-ti intr-o echipa , si tot voi comentati ?
Bai sensor cand te omoara [AiM]Frag , tu dece te bagi in echipa cu el ? sau cand te rupe chaizz ?- AAA da , ca esti bun -
Eu nu ma dau smecher ca voi , eu nu comentez la alti ca voi - eu mi-am vazut de jocu meu mereu - dar sunteti prea comentarii pe cs ba frate , exact cu am mai spus , pe CS TARI IN GURA SI PE FORUM MATE BLANDE....
si Daca e founder asta inseamna ca face ce vrea el ? Dece n-a venit el CT daca e asa bun ? tu ai scapat de founder ca comentai si jigneai pe toata lumea ce el nu poate scapa de founder ? Sa o tina tot asa cu comentariile , si sa se mai dea smecher ca ramane si el fara stai chil , nu sunteti regi sv-ului , alex este nu uitati asta -

si regula nu se aplica pe tine cand ai dreptate ? ce dreptate ca erai toti GOLD MEMBERII SI SILVER SI BRONZE INTR-O ECHIPA ? ASTA E DREPTATE ? "__" LOL CE MAI DREPTATE !!!

0 0

Back to top
thuanny

[Mentally Stable]

(since 11-12-2016 11:46)

Votes: 3

Post Posted: 01-05-2015, 11:58:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- . In loc sa te dai atat de zmeu aici pe forum , ai putea sa intelegi ca ai gresit . Puteai sa imi zici mie sau lui sa venim CT nu sa faci ce vrei tu .

Come to the dark side , we have cookies <3
0 0

Back to top
senzor # w0w ;d

[Go Fuck Yourself <3]

(since 15-06-2015 08:35)

Post Posted: 01-05-2015, 11:59:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baiatu pe mine ma muta PTB'ul sau pe iei cu mine in echipa stiu ca ciuda este foarte mare la tine dar nu exagera ca incepi sa ma calci pe nervi, nu noi ne'am pus toti in echipa asa ne'a pus serveru dar in timp ne aranja acel PTB

0 0

Back to top
R.O.B.Y

[Fondator ZOMBIE]

(since 08-12-2017 14:59)

Votes: 94

Post Posted: 01-05-2015, 12:11:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

<<<@S@SINU>&g wrote:

Numele dumneavoastra : <<<*_@S@SINU_*>>>
Numele adminului reclamat : HoD.Thuanny
Data si ora : 12:25 / 01/05/2015
Motiv reclamatie : Am intrat pe sv , toti admini cu Senzor , [AiM]Frag , Hod , si mai multi in aceias echipa , ma mut si eu si vine smecherul de Hodini
"asasine treci la loc" , Cine e el sa-mi dea mie ordine ? Are vrun founder , are vreo 1 an pe server si eu nu stiu ? NU . ii zic "no me puede" dupa ce imi zice sa ma mut si imi da slay "__" , ii zic ca ne vedem pe forum tot el tare-n gura si prost in meserie ca multi alti "TARI IN GURA SI PROSTI IN MESERIE" va vedeti cu admin si sunteti smecheri ma ?
Aveti niste regulii de respectat bai copii cum ar fi , regula : 9. Adminii nu au dreptul sa foloseasca comenzi pe alti admini , exista sectiunea reclamatii . Exceptie amx_ss/amx_blind
Hodini nu vreau sa aud scuze penibile nici de la tine nici de la senzorita , m-am saturat de comentatorii ca voi , VREAU -1 grad pentru acest "SMECHER" HoD.Thuanny
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://imgur.com/RPtCSpm

P.S NU VREAU SA AUD SCUZE PENIBILE ! PE JOC SUNTETI TARI IN GURA , VA DA-TI MARI SMECHERI , IAR PE FORUM SUNTETI MATE BLANDE ?!

Asasinu , nu trebuia sa faci atata tamtam pentru chestia asta puteai doar sa zici sa echilibreze. Din cate vad eu nu tia zis "Treci la ct " cum zici tu .

Din pozele lui senzor , tu pari acel vinovat deoarece te multi la echipa mai buna , deoarece tii la rank`ul tau .

Daca nu iti rasundeau nici unul , puteai sa stai spectator pe camperi. Cerera asta nu mi se pare deosebita deoarece nu ai devezi bune.

FURIEN.FREAKZ.RO & ZOMBIE.FREAKZ.RO

Pagina Furien: http://facebook.com/frfreakz
Pagina Zombie: https://www.facebook.com/zmfreakz

0 0

Back to top
zMk#

[Mentally Stable]

(since 05-05-2016 17:19)

Post Posted: 01-05-2015, 12:15:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

thuanny wrote:
Deci te muti ca nu iti comvine si vii sa imi faci reclamatie ca ce? Ca mi-am facut treaba ? Nu ti-am dat slay te-am mutat inapoi la ct.
Regula 9 nu se aplica pentru mine cand am dreptate !

PTB va muta automat si assasin are putina dreptate , toti cu gold la T si restu la CT ? Pai asa castiga T mereu . Sa dus si omu la T sa nu moara
intruna ce sa faci si nu cred ca numai el sa mutat .

Nu scrie nicaieri ca nu avem voie sa ne mutam si nu ar exista nici PTB pe server pentru ca PTB asta face ( Echilibreaza echipele ) .

Cel mai bine ar fi fost sa il lase pe assassin la T unde sa mutat si daca tot ai folosit comenzi pe alt admin , mai bine mutai si tu pe cineva care avea Gold sa echilibreze .

Ganditi si voi putin , va place cearta mereu .

Pro Pentru ca reclamatul nu a procedat corect .

0 0

Back to top
vyrus|2009

[Șeful ]

(since 17-04-2019 23:03)

Votes: 261

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-05-2015, 13:08:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Code:
Cine e el sa-mi dea mie ordine ? Are vrun founder , are vreo 1 an pe server si eu nu stiu ? NU

Defapt chiar are fondator in trial deci are tot dreptul sa iti dea ordine !

Te-a mutat inapoi in echipa ta , pentru asta faci atata tam tam hai sa fim seriosi Dosent Matter .

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vyrus|2009, 01 May 2015 11:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-02-2025, 03:45:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password