User
Pass
2FA

Propunere chat forum

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message457
JaMMiN

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 28-05-2015 18:46)

Votes: 1

Post Posted: 02-05-2015, 13:56:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ati putea adauga un chat in josul forumului pentru ca si asa sunt multe plangeri....de multe ori poate vrem sa vedem daca este un admin on sa intre pe un anumit server sa scoata codatii.

Dupa cum am observat si la plangerea mea legata de tupac s-a inchis topicul si gata a mutit toata lumea...unii dintre voi aveti impresia ca pe serverele voastre joaca doar pustani de 15 ani....mai sunt si oameni mai in varsta care nu au chef sa va compuna voua cereri si sa vi se supuna fiecarei fitze care o ridicati. Asadar un chat in josul forumului ar merge brici si nici nu ati mai avea topicuri fara rost si etc. Ar aduce si un plus de democratie forumului.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dr.Peanut[98]|RO|

[Alunã]

(since 25-04-2018 08:08)

Votes: 10

Post Posted: 05-05-2015, 05:52:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respecta modelul de postare!
O idee buna ,pãrerea mea ..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
2pacu

[Mentally Stable]

(since 26-05-2015 11:32)

Votes: 3

Post Posted: 05-05-2015, 09:03:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca esti in varsta inseamna ca nu trebuie sa respecti cerintele forumului/topicului? N-ai chef nu faci. si astea nu-sfite prietene dar daca se apuca lumea fara cerinte sa faca cereri ar fii harabarbura. vad ca nici un topic nu stii sa deschizi privind cerintele. chatul cres ca ar aduce lagg pe forum. daca nu atunci pro.
0 0

Back to top
JaMMiN

[Mentally Stable]

(since 28-05-2015 18:46)

Votes: 1

Post Posted: 05-05-2015, 12:22:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uf...aveti modele peste tot voi...scuze...noi avem modele doar pentru unban si cerere admin.

Ideea este ca o sugestie atat timp cat este buna nu cred ca are nevoie de model...si in sinea ei aceasta sugestie neformulata dupa model se sustine pe ea insasi...adica nevoia de un chat pentru a ne adresa mai usor si mai rapid adminilor si administratorilor care sunt ON pe forum in acel moment.

0 0

Back to top
Ryu Hayabusa

[Freakz Member]

(since 25-08-2018 09:20)

Votes: 43

Parcificatoru 
Post Posted: 05-05-2015, 13:42:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

avem modele peste tot tocmai pentru a nu se posta tot felul de topicuri si posturi unde nu trebue,gen cereri unban la cereri admin daca intelegi,totul trebue sa fie organizat ca sa poata playeri sa gasesasca ce trebue unde trebue fara sa caute tot forumu pentru o cerere sau mai stiu eu ce,organizarea conteaza mult,si daca nu ma insel am mai cerut si eu odata aceeasi chestie si mia spus ca nu se poate,motivele numai are rost sa le spun dar stiu ca nu se poate.

I like Counter Strike
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 08-02-2025, 09:42:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x