Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Propuneri Server by Kreedz
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
Kreedz1
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 31-05-2015 11:00)
,
Topics: 3
Votes
: 1
Posted: 08-05-2015, 14:47:18
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Salutare oameni buni !
Am venit cu niște propuneri .
1. Sa fie adaugat automat cand intri pe server bindurile laser . ( c +setlaser , si v +dellaser ) ar fi mult mai simplu așa , iar incepatori nu ar mai fi nevoiti sa se chinuie ... Nu e mare chestie sau bind .
2. Sa fie scoase toate mesajele cu lasere , ar tine ecranul mai liber , si chiar nu isi au rostul daca 1. Ar fi indeplinita ...
3. Propun sa se scoata bindul ala care schimba numele RC-Player sau SM-Player si toate alea in BP.Freakz.Ro Mod zombie . e chiar enervant sa vezi numele ala asa lung cand dai tab si sa schimbe numele decat la astia cu nume zm.------.ro adica celor care fac reclama sau au binduri de pe alte servere ...
4. Sa se rezolve odata problema cu lagul pe server .. .adica lagul e prea mare frt , multa lume se vaita .
5. Sa se scoata boti de la spectator , sunt inutili , tin locurile ocupate aiurea , cand poate sa intre cineva pe locurile alea , si hai sa fim seriosi , toata lumea stie ca 3/32 aia sunt boti ...
6. Sã se adauge gradul de moderator care are acces doar la gag . Deobicei dimineata intra multi spameri , si fiind moderatori pe server le pot da gag . El sa se castige la 20 - 30 ore si 1 luna pe server ...
7. Sa fie scoase mapele de genul fy_snow de la vote , e foarte mult lag pe ea cand e multa lume , si serios , suntem pe un server de zm biohazard ...
8. Sa se scoata timpul de asteptare cand cineva vrea sa schimbe mapa sa dea rtv , trebui sa astepte o gramada ...
Astept parerile voastre ...
0
0
Back to top
Edw+
[Mentally Stable]
(since 16-07-2016 12:09)
,
Votes
: 13
Posted: 08-05-2015, 22:13:42
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Pai ce sa zic kreedz...
1.Treaba cu binurile am spus-o si eu ...Am vazut pe un sv de zm,dupa ce intrai,iti aparea un mesaj pe ecran de genul : "Doriti bindurile standard? Da Nu"... (Acum nu stiu cat de usor sau greu e de adaugat pe sv)
2.Odata cu implemenarea bindurilor automat dispar si mesajele ...poate ramane "Laserele se pun pe C si se scot pe V"
3.Habar nu am cum functioneaza ,dar tot sunt playeri care au reclama la nick
4.Eu nu am lag pe server ... si sunt departe.Sunt unele momente care,da am lag,dar dupa aceste momente de obicei sv e down:|
5.Botii de la spectatori nu tin sloturi ocupate...daca cineva incearca sa se conecteze ,poate.
6.Moderator
habar nu am ... eu nu ii vad rostul
dar lasam pe pato sa decida asta.
7.Mapele nu cer de mancare:) cred :-?daca nu place playerilor nu o sa fie votata .
8.Timpul de asteptare pentru rtv nu cred ca v-a fi scos,el e cam 10 minute cred:-?sv nu trebuie zapacit ...zic
0
0
Back to top
stex
[* The Best *]
(online 3 days ago)
,
Topics: 496
Votes
: 656
Posted: 08-05-2015, 22:46:25
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
1. pluginul ala ii interzis de catre cei de la boost (daca te prinde ai ban )
2. multi players nu stiu cum se pun laserul, si nu apare asa des sa fie plin ecranul
3. numele asta " BP.Freakz.Ro Mod zombie " vine de la boost, sunt jucatori adusi de cei de la boost.
4. -
5. -
6. cu gag ar fi buna la "slot+" nu moderator (doar gag si slay sa poti da)
7 -
8 ar fi de folos RTV
Pc nou (buget 4500 lei)
0
0
Back to top
Kreedz1
[Mentally Stable]
(since 31-05-2015 11:00)
,
Votes
: 1
Posted: 09-05-2015, 06:38:22
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ca sa afli o chestie , nu au cum sa iti dea cei de la boost ban . Nu au nici o treaba ei , poti sa iti pui binduri pe server atat timp cat timp este al tau . Poate te referi la host nu la boost . Pana la urma nu inteleg . Al cui e server ? Al lui pato sau altcuiva. Sunt atatea servere care pun bind ... Si nu au nimic . si numele pentru ce sa il puna ? Sa lase cum e el RC-player SM-Player Player , sa il schimbe doar la reclama , e prea enervant sa vezi tabscore plin 3 sferturi numai de nume dala lung .
0
0
Back to top
cormoran18
[Mentally Stable]
(since 29-07-2016 18:03)
,
Topics: 5
Votes
: 2
Posted: 09-05-2015, 07:41:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
salut. bind la laser se baga automat,dar de la cs vostru nu se salveaza automat si trebuie sa scrieti voi
Asa am avut eu un cs si mi le-a bagat automat si ieri cand l-am schimbat trebuia sa scriu eu in consola bindurile
Deci,parerea mea aceste binduri sunt datorita cs-urilor : unele care baga automat si altele manual
WIN LOSE or DRAW
LIVERPOOL FAN FOREVER!
0
0
Back to top
stex
[* The Best *]
(online 3 days ago)
,
Topics: 496
Votes
: 656
Posted: 09-05-2015, 11:13:07
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Kreedz1 wrote:
Ca sa afli o chestie , nu au cum sa iti dea cei de la boost ban . Nu au nici o treaba ei , poti sa iti pui binduri pe server atat timp cat timp este al tau . Poate te referi la host nu la boost . Pana la urma nu inteleg . Al cui e server ? Al lui pato sau altcuiva. Sunt atatea servere care pun bind ... Si nu au nimic . si numele pentru ce sa il puna ? Sa lase cum e el RC-player SM-Player Player , sa il schimbe doar la reclama , e prea enervant sa vezi tabscore plin 3 sferturi numai de nume dala lung .
Srv ii boost timp de o luna (mai sunt 1,2 saptamani) si daca te prind ai ban la ei pe site (si ai pierdut si bani.. si boostul) .
0
0
Back to top
Pato
[Rapid]
(since 30-10-2022 10:40)
,
Topics: 449
Votes
: 1798
Posted: 10-05-2015, 08:44:17
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Kreedz1 wrote:
Salutare oameni buni !
Am venit cu niște propuneri .
1. Sa fie adaugat automat cand intri pe server bindurile laser . ( c +setlaser , si v +dellaser ) ar fi mult mai simplu așa , iar incepatori nu ar mai fi nevoiti sa se chinuie ... Nu e mare chestie sau bind .
Este deja un plugin care face asta dar depinde de clientul de cs, nu la toti functioneaza.
Kreedz1 wrote:
2. Sa fie scoase toate mesajele cu lasere , ar tine ecranul mai liber , si chiar nu isi au rostul daca 1. Ar fi indeplinita ...
Isi au, sunt mesaje informative.
Kreedz1 wrote:
3. Propun sa se scoata bindul ala care schimba numele RC-Player sau SM-Player si toate alea in BP.Freakz.Ro Mod zombie . e chiar enervant sa vezi numele ala asa lung cand dai tab si sa schimbe numele decat la astia cu nume zm.------.ro adica celor care fac reclama sau au binduri de pe alte servere ...
Nu vad rostul, pe urma ar fi 23123 de SM-player si etc
)
Kreedz1 wrote:
4. Sa se rezolve odata problema cu lagul pe server .. .adica lagul e prea mare frt , multa lume se vaita .
Caut o solutie de ceva timp, inca nu stiu ce sa-i fac.
Kreedz1 wrote:
5. Sa se scoata boti de la spectator , sunt inutili , tin locurile ocupate aiurea , cand poate sa intre cineva pe locurile alea , si hai sa fim seriosi , toata lumea stie ca 3/32 aia sunt boti ...
Cand e plin botii ies.
Kreedz1 wrote:
6. Sã se adauge gradul de moderator care are acces doar la gag . Deobicei dimineata intra multi spameri , si fiind moderatori pe server le pot da gag . El sa se castige la 20 - 30 ore si 1 luna pe server ...
Ai grad de admin la 30 de ore in ultima luna + o luna vechime
Kreedz1 wrote:
7. Sa fie scoase mapele de genul fy_snow de la vote , e foarte mult lag pe ea cand e multa lume , si serios , suntem pe un server de zm biohazard ...
Se poate juca cand sunt putini.
Kreedz1 wrote:
8. Sa se scoata timpul de asteptare cand cineva vrea sa schimbe mapa sa dea rtv , trebui sa astepte o gramada ...
Nu, e bine asa.
1
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
The time now is 11-01-2025, 14:55:22
Copyright info
Based on phpBB