User
Pass
2FA

Formularul
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message10788
-=LleGeNDa=-

[Maniac]

Status: Offline
(since 28-06-2013 12:57)

Votes: 10

Post Posted: 03-11-2009, 10:28:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa cum am promis,am facut formularul pentru a ne cunoaste mai bine,indiferent daca suntem admini sau playeri... completati`l dar nu in caterinca... cele completate in caterinca si batjocura vor fi ulterior sterse... va multumesc... NU UITATI!!!! POZA NU E OBLIGATORIE!!!

Nume:
Prenume:
Porecla: (cea din viatza de zi cu zi si cea din CS)
Data nasterii:
Locul nasterii:
Domiciliu:
Inaltime:
Zodie:
Frati sau surori:
Ocupatie:(daca esti elev,scrii ce vrei sa fi)
Vechimea pe server:
Va place serveru?(Daca nu,scrieti ce nu va place si ce ii lipseste)
Cum vi se pare atmosfera?(adminii sau playerii):
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci?
Bautura preferata(si suc si alcool).Faceti urat la bautura?-
Mancare preferata.Mancare detestata
Parfumuri preferate
Emisiuni preferate.Canale TV preferate
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei
Filme preferate.Actori preferati
Carte preferata.Autor preferat
Echipa preferata(scrieti si imnu).Jucatori preferati
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate
Harti de CS preferate.Arme preferate
Unde va place sa va petreceti vacanta?(fara gen "la bunici)
Tara sau oras preferat:
Sunteti o persoana superstitioasa?daca DA,in ce consta ea:
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos?
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE?
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele?
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place?
Cola sau Pepsi:
Friptura sau Legume:
Munte sau mare:
Calculator sau Laptop:
Iarna sau vara:
Dinamo sau Steaua -
Shaworma sau Kebab:
Restaurant sau Fast-Food:
Nokia sau Samsung:
Sony sau Panasonic:
Bmw sau Mercedes:
Filme sau carti:
Orient sau Occident:
Armani sau Versace:
Caine sau pisica:

Si ca situatia sa fie mai roza,cine vrea sa bage si o poza

cam atata.... daca mai aveti cv propuneri,scrieti.... sper ca aveti atata minte incat sa stergeti ce scrie in paranteze.... SUCCES

Mes Que un Club Blaugrana Love Struck

Seviyorum anlasana -

http://www.oleole.com/media/main/images/wallpapers/113487/fcbarcelonamesqueunc_249992.jpg
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-=LleGeNDa=-

[Maniac]

(since 28-06-2013 12:57)

Votes: 10

Post Posted: 03-11-2009, 10:59:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume:Suliman
Prenume:Yener
Porecla: Turcu... EuRO |-=LleGeNDa=-|
Data nasterii: 01.10.1988
Locul nasterii: Constanta
Domiciliu: Constanta
Inaltime: 1,85 m
Zodie: Balanta
Frati sau surori: n`am
Ocupatie: student Stomatologie
Vechimea pe server: de cand s`a infiintat serveru
Va place serveru?Mie imi place.si vb din calitate de player,nu de admin
Cum vi se pare atmosfera?: mijto...kterinca.. de`aia am si ramas
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci?.. sa stau la o sueta cu tovarasii,sa o ard prin oras... nu`mi place sa fac curatenie(aspirator,sters praf etc)
Bautura preferata: Pepsi si Jack Daniels.Faceti urat la bautura?... nu.io la betie vb mult si rad -
Mancare preferata.Mancare detestata.cred ca as manca zi de zi cartofi prajiti cu carne de vita si mancaruri orientale.urasc borsu si chestiile necomestibile(ghiveci,mancare de pastai)
Parfumuri preferate: Calvin Klein si Hugo Boss
Emisiuni preferate.Canale TV preferate.Cronica Carcotasilor.pro tv mai mult
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei: Fifa,CS si Mafia.Rupeam "ascunsea","la putere la putere","frunza","cuci" etc
Filme preferate.Actori preferati:Righteous Kill(mai mult imi plac alea animate gen Madagascar,Shrek,Family Guy).Jim Carrey,Chris Tucker,Eddie Murphy
Carte preferata.Autor preferat:Tot ce tinea legat de Jules Verne
Echipa preferata(scrieti si imnu).Jucatori preferati.FC BARCELONA Love Struck . MESSI Love Struck Blaugrana al vent... un crit valent... tenim un nom... el sap tothom... BARCA BARCA BARCA!!!! MES QUE UN CLUB Love Struck
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata.Instrumentale de`alea pe sistem(prv pt cn vrea),orice tip de muzica in afara de rock de`ala nebun.N`am unu preferat.Duetul dintre Pavarotti si James Brown - Man`s world
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate.Am facut fotbal la Farul pana m`am rupt si am fost nevoit sa renunt.Fotbal si inot
Harti de CS preferate.Arme preferate: dust2,inferno,aztec,westwood
Unde va place sa va petreceti vacanta?Barcelona si Antalya
Tara sau oras preferat: Turcia(Antalya),Spania(Barcelona),Anglia(Manchester),Italia(Milano)
Sunteti o persoana superstitioasa?daca DA,in ce consta ea: nu prea sunt o pers superstitioasa,dar la examene scriu mereu cu pixu meu norocos -
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos?
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE?.. sincer sa fiu,DA.. erau alea de pe Cartoon inainte cu droopy,snugglepuss,centurion etc (pai stateam de dimineata pana seara,imi placeau toate,nu ca acu cand n`ai la ce sa te uiti).. Imi place Droopy Love Struck
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele?.. nu prea mai am.. acu recent mi`am luat niste masini de la librarie,un A6,Carrera,Passat,SLK si un X5... le`am luat ca sa le pun k ornament k de jucat nu ma mai joc
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place?sa fie frumoasa,sincera si comunicativa... nu`mi plac alea "basinoase" si mimozele
Cola sau Pepsi: PEEEPSI
Friptura sau Legume: combinat
Munte sau mare: munte,ca marea o vad zi de zi
Calculator sau Laptop: Laptop
Iarna sau vara: varaaaaa
Dinamo sau Steaua: Faru -
Shaworma sau Kebab: Shaworma
Restaurant sau Fast-Food: restaurant
Nokia sau Samsung: Nokiaaa
Sony sau Panasonic: Sony
Bmw sau Mercedes: BMW
Filme sau carti: Filme
Orient sau Occident: Orient
Armani sau Versace: Armani
Caine sau pisica: caine ham-ham

Mes Que un Club Blaugrana Love Struck

Seviyorum anlasana -

http://www.oleole.com/media/main/images/wallpapers/113487/fcbarcelonamesqueunc_249992.jpg

Last edited by -=LleGeNDa=- on 03-11-2009, 15:33:55; edited 2 times in total
0 0

Back to top
marius28

[Born From Chaos]

(since 14-06-2014 14:35)

Votes: 20

Post Posted: 03-11-2009, 11:11:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edited

Last edited by marius28 on 25-05-2010, 20:52:06; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Tre

[Mentally Stable]

(since 20-02-2010 19:40)

Votes: 4

Post Posted: 03-11-2009, 11:42:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Boaca
Prenume:Ioan Valentin
Porecla: nam , kaH^di^nromaNia mai nou hoT-_^(am o prob cu asta ) -
Data nasterii: 13.12.1991
Locul nasterii: Bucuresti
Domiciliu:Bucuresti
Inaltime:1.71(cred )
Zodie: sagetator
Frati sau surori: nu
Ocupatie:jurnalist,comentator sportiv , sau antrenor de fotbal
Vechimea pe server: nu mai tin minte cam juma de an
Va place serveru?:ma rog nu comentez aici sunt multe de sp bune si rele
Cum vi se pare atmosfera?(adminii sau playerii):adminii colegiali atmosfera groaznica uneori trebuie sa faci politie ,lege si ordine. In rest fine
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci? : Imi place sa ies cu prietenii,sa jok fotbal,sa comentez meciurile de pe calculator momentan -,sa asc muzik in draci . Nu imi place cand cineva ma i-a peste picior,nu imi place suferinta,nu imi plac manele.
Bautura preferata(si suc si alcool).Faceti urat la bautura?-GIn,vin,Pepsi,Energizante
Mancare preferata.Mancare detestata : mancarea preferata cartofi prajiti cu carne.Mancarea detestata salatele ,piftia,legumele.
Parfumuri preferate : Hugo boss
Emisiuni preferate.Canale TV preferate : GSP TV,protv,Spor.ro,informatia,special,carcotasii.
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei : Pes le-am jcuat pe toate,de-a va-ti ascunselea,castelul,lapte gros,capra cam toate.
Filme preferate.Actori preferati : Acasa la coana mare,taticul meu traznit,Johanna,Jackie Chan,Will Smith,Samuel L jackson,Martin Laurence
Carte preferata.Autor preferat : inconjurul lumii in 80 de zile de Jules Verne
Echipa preferata(scrieti si imnu).Jucatori preferati : Rapid Bucuresti,jucatorul preferat Kun Aguero,Nu-i echipa mai frumaosa,si iubita ca rapid -
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata : rock,pop-rock,dance,trace,minimal,house,hip-hop,rap. Cantaret preferat mie greu sa exprim unul, Melodia preferata Rappa & leasa Dragos-Vocea Inimii
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate: da fac fotbal de performata de peste 6 ani ,Sporturi preferate Darts,fotbal,poker
Harti de CS preferate.Arme preferate :de_tuscan,CM SUB(3.2)
Unde va place sa va petreceti vacanta?(fara gen "la bunici) : cu preitenii undeva la mare impreuna.
Tara sau oras preferat:America,NY,L.A,Bucuresti -
Sunteti o persoana superstitioasa?daca DA,in ce consta ea:
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos?: Nu prea dar norocul meu paote veni de la ziua mea de nastere 13 decembrie , Vineri,ora 9: 00 a.m.
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE? : nu prea , Tom si jerry am si filmul in pc -,viata cu louie,ed,edd,eddy.
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele?:mai am amintiri de jucarii,nu ma mai jok cu ele -
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place? : imi palce sa fie frumoasa(ca toata luema ) sincera,intelegatoare,bun la suflet sa fie intr-un fel ca mine ,desteapta k sa am cu cn comunica de la acelasi nivel.Ce nu imi palce la o fata moda de cocalara spurcata,suferinta la pachet,Arfele si bashinicile de mare frumusete.
Cola sau Pepsi: Pepsi
Friptura sau Legume: Friptura
Munte sau mare: Mare
Calculator sau Laptop: PC
Iarna sau vara: Vara
Dinamo sau Steaua : Rapid
Shaworma sau Kebab: Shaworma
Restaurant sau Fast-Food: Restaurant
Nokia sau Samsung: Nokia
Sony sau Panasonic: Niciunul
Bmw sau Mercedes: Niciunul
Orient sau Occident: Niciunul
Armani sau Versace: Niciunul
Caine sau pisica: Pisica

Last edited by Tre on 03-11-2009, 18:42:42; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
okk
[Banned user]

Banned

(since 25-10-2011 21:07)

Votes: 17

Post Posted: 03-11-2009, 12:20:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Mitache
Prenume: Dumitru
Porecla: (cea din viatza de zi cu zi si cea din CS) okk Porecla:romanu
Data nasterii: 29.06.1987
Locul nasterii: Bucuresti
Domiciliu: Pantelimon
Inaltime: 1.80 cam asa
Zodie: rac
Frati sau surori: nu
Ocupatie:(daca esti elev,scrii ce vrei sa fi) :Maseour
Vechimea pe server: De la infiintare
Va place serveru?(Daca nu,scrieti ce nu va place si ce ii lipseste) Da
Cum vi se pare atmosfera?(adminii sau playerii): Asa si asa
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci? Sa stau toata ziua.. -
Bautura preferata(si suc si alcool).Faceti urat la bautura?- JB, Jack Ballantines,Coca-Cola, Shewpss
Mancare preferata.Mancare detestata Pizza, Ciorba de Burta, Sarmale, Ciorba de perisoare, Spagghetii, Chiftele, Ceafa de porc, cartofi prajiti, orez bulgaresc, salata de rosii,
Parfumuri preferate : Giorgio Armanii, Lacoste, Iki , Diavolo, Fahrenheit Dior...
Emisiuni preferate.Canale TV preferate: Fanatik
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei :mario, bomberman,Contra (astea le jucam pe TERMINATOR - ),recente: fifa2007, Dead Space, NFS toate seriile, Counter Strike(se stie)..
Filme preferate.Actori preferati :angelina jolie,Carmen Electra, Bruce willis, Eddy Murphi, Segal..
Carte preferata.Autor preferat:.........nici unul
Echipa preferata(scrieti si imnu).Jucatori preferati:STEAUA BUCURESTI, BARCELONA jucotori:messi, Etoo, Iniesta,Gullit, Zola,Zidane,Benzema,Ronaldinhio,Hagi,Lacatus,Gigel Bucur ...
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata :manele,hip-hop Melodia preferata Mahshat xxl villy-"O vorba de pe strada"
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate :inot, fotbal,handbal
Harti de CS preferate.Arme preferate :de_dust2,awp_dust,awp_bycastor Arme:ak47,deagle
Unde va place sa va petreceti vacanta?(fara gen "la bunici):Egipt sau Roma(unde am sa plec la anu').. -
Tara sau oras preferat: Turcia
Sunteti o persoana superstitioasa?daca DA,in ce consta ea:Nu
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos? Nu
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE?Da. KID vs KAT
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele? NU -
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place? Aspectul fizic si sa dea bine din buric - -
Cola sau Pepsi: Ambele
Friptura sau Legume: Friptura
Munte sau mare: Ambele
Calculator sau Laptop: Calculator
Iarna sau vara: Ambele
Dinamo sau Steaua - Steaua
Shaworma sau Kebab: Nici una
Bmw sau Mercedes: Ambele
Orient sau Occident: Ambele
Armani sau Versace: Ambele
Caine sau pisica:Nici una

just mee,just okk

0 0

Back to top
devil_^

[Mentally Stable]

(since 20-06-2010 22:03)

Votes: 6

Post Posted: 03-11-2009, 15:20:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume:Badioiu
Prenume:Cosmin-Gabriel
Porecla: devil
Data nasterii:26.06.1991
Locul nasterii:Bacau
Domiciliu:Bucuresti--Berceni
Inaltime:1.73
Zodie:Rac
Frati sau surori:sora vitrega -
Ocupatie:elev...vreau sa lucrez in domeni bancar...facultatea de finante-banci
Vechimea pe server:cam 2 luni
Va place serveru?:da..imi place e super fun si sunt si playeri buni
Cum vi se pare atmosfera?:atmosfera e cool in ceea ce priveste si adminii si playerii
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci?imi place sa fac orice...incerk orice..nu prea imi place sa fac curatenie -
Bautura preferata(si suc si alcool).Faceti urat la bautura?-si sucu si bautura, iar cand sunt beat nu prea fac urat...rad intruna -
Mancare preferata.Mancare detestata:Imi place pizza , cartofii prajiti , Mcdonald , Kfc alea alea...nu imi place spanacu Time Out
Parfumuri preferate:paco rabanne-1milion si lacoste
Emisiuni preferate.Canale TV preferate:spor.ro in general sport
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei:Lineage 2 si Cs , iar in copilarie..adik si acu pot sa zic jucam ascunsea , gardiana 10 s.a.m.p
Filme preferate.Actori preferati:toate genurile de filme...si imi place Jet Li
Carte preferata.Autor preferat:nu prea citesc -
Echipa preferata(scrieti si imnu).Jucatori preferati : Steaua -...fiecare razboi il ducem cu fruntea sus , avem 11 eroi , multi adversari de rapus , avem un nume vestit , rosu-albastru culori , avem sange latin suntem INVINGATORI
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata:toate genurile de muzica -
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate:Am facut fotbal iar acu fac kickbox
Harti de CS preferate.Arme preferate:d2 , inferno , awp_bycastor si arma preferata awp -
Unde va place sa va petreceti vacanta?:oriunde as sti ca ma simt bine - cu prietenii in general
Tara sau oras preferat:Madrid(spania) , Dubai (Emiratele arabe unite), Bacau(Bucuresti) si of course Bucuresti
Sunteti o persoana superstitioasa?daca DA,in ce consta ea:nu prea sunt superstitios..
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos?: nu
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE?:nu mai ma uit de ceva timp -
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele?:nu mai am jucarii
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place?:imi place sa aiba okii verzi/albastrii , sa ai ce sa vorbesti cu ea si sa nu fie.."pitzi"-intelegeti ce vreau sa zic...-
Cola sau Pepsi: nici una
Friptura sau Legume: friptura
Munte sau mare: munte-ski:X
Calculator sau Laptop: calculator
Iarna sau vara: iarna si vara -
Dinamo sau Steaua : STEAUA
Shaworma sau Kebab: shaorma -
Bmw sau Mercedes: BMW
Filme sau carti: filme
Orient sau Occident: orient
Armani sau Versace: armani
Caine sau pisica: ambele -
poza--- http://img691.imageshack.us/img691/1485/buburuz016.jpg -> sunt ala din spate cu fular -
Respect -

0 0

Back to top
Michael.Joseph.Jackson

[King of Pop]

(since 15-10-2013 09:21)

Votes: 18

Post Posted: 03-11-2009, 15:44:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume:Predescu
Prenume:Alexandru Ciprian
Porecla: nu am
Data nasterii:23.09.1992
Locul nasterii:Suceava
Domiciliu:Suceava
Inaltime:1.83
Zodie:Balanta
Frati sau surori:Un frate 6 ani
Ocupatie:Momentan elev..academie de politie in viitor..orice care sa iti aduca bani:P
Vechimea pe server:3-4 luni
Va place serveru?: da...e misto
Cum vi se pare atmosfera? atmosfera placuta...caternica...etc..super atmosfera
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci? Sa joc fotbal,sa stau cu prietena,biliard si sa dooorm:X - nu imi place sa stau la sc:))
Bautura preferata: Pepsi si Coca cola - J&B si Jack .Faceti urat la bautura? Is foarte sincer la bautura,si a doua zi regret acea sinceritate...depinde...uneori am cam multa adrenalina dar nu fac urat...
Mancare preferata.Cordon Bleo,pizza,mici,frigarui,cartofi prajiti cu salata tzaziky Mancare detestata: borsuri,fasole,in general conteaza aspectul pt mine
Parfumuri preferate: Chanel
Emisiuni preferate. "Iubire Interzisa" Canale TV preferate "Pro Tv"
Jocuri PC preferate. Fifa si cs. Jocuri ale copilariei: half-life
Filme preferate (Actiune si Dragoste) .Actori preferati (Leo DI Caprio)
Carte preferata (Ion si Padurea spanzuratilor) Autor preferat: Ion Creanga
Echipa preferata: Dinamo Bucuresti:X "Cei ce sunt dinamovisti...cei ce sunt dinamovisti...niciodata nu sunt tristi niciodata nu sunt tristi..e lung imnul dar il stiu:) Jucatori preferati: Claudiu Niculescu Si Therry Henry
Muzica preferata:Trista si de dragoste..imi place sa plang Cantaret preferat."Michael Jackson" Melodie preferata "You are not alone"
Faceti sport de performanta: Am facut fotbal la cetate suceava..eram bunisor dar tigarile m'au distrus. .Sporturi preferate (Fotbal)
Harti de CS preferate.(Dust 2 Inferno Awp_India) Arme preferate (B-4-3 de la ct)
Unde va place sa va petreceti vacanta?(Undeva cu prietena,grecia si turcia m'am plictisit,poate in Maroc)
Tara sau oras preferat: Germania - Istanbul
Sunteti o persoana superstitioasa? Nu
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos? Nu
Va mai uitati la desene?Si care va place LA NEBUNIE? Viata cu Louie mai demult..daca ar mai fi la tv m'as uita
Mai aveti jucarii?da Colectie de masinute..am vreo 500 Va mai jucati cu ele? Nu is pt Colectie..
Ce va place cel mai mult la o fata? Caracterul,sinceritatea,infratisarea si picioarele:X ce nu va place? Nu imi plac fetele ce se cred mult prea importante pt ceea ce sunt.
Cola sau Pepsi: Amandoua
Friptura sau Legume: Niciuna
Munte sau mare: Mare.
Calculator sau Laptop: Calculator
Iarna sau vara: Varaaa:X
Dinamo sau Steaua - Dinamooooooo:X
Shaworma sau Kebab: Amandoua is super:X
Restaurant sau Fast-Food: Depinde cu cn merg..in general amandoua:X
Bmw sau Mercedes: Mercedez....- Lemn Mahon in interior..regina soselelor:X
Orient sau Occident: Orient
Armani sau Versace: Armani
Caine sau pisica: Caine,dar sa ramana mereu mic:X

Poze: Alese la vrajeala.. http://www.postimage.org/image.php?v=aV1I0eZA http://www.postimage.org/image.php?v=aV1I07v9

Last edited by Michael.Joseph.Jackson on 10-09-2010, 16:22:47; edited 1 time in total
0 0

Back to top
godlike(mihai)

[rKo oWneR]

(since 15-07-2011 15:44)

Post Posted: 03-11-2009, 20:22:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Pancratov
Prenume: Mihai Alexandru
Porecla: (cea din viatza de zi cu zi si cea din CS) : la cs PMA (initzialele numelui si prenumelui)
Data nasterii: 7.12.1991
Locul nasterii: Tulcea
Domiciliu: Tulcea
Inaltime: 1,81
Zodie: Sagetator
Frati sau surori: sora -
Ocupatie:(daca esti elev,scrii ce vrei sa fi): Elev/ ginecolog:X - glm; nici eu nu mai shtiu
Vechimea pe server: de cand sa nascut:X lam tzinut in bratze k pe propriul meu copil:X--
Va place serveru?(Daca nu,scrieti ce nu va place si ce ii lipseste) : il iubesc:X -
Cum vi se pare atmosfera?(adminii sau playerii): e ok, pe viitor sper sa fie si mai ok
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci? imi place sa conduc, sa beau, sa ma distrez, sa pierd timpu/ sa invatzX(
Bautura preferata(si suc si alcool).Faceti urat la bautura?- in afara de coniac orice bautura alcoolica(nu atzi vrea sa betzi cot la cot cu mn:)) ) / nestea de lamaie
Mancare preferata.Mancare detestata : apropape orice sa nu aibe ciuperici in special
Parfumuri preferate: bvlgari, armani, hugo boss - mai multe
Emisiuni preferate.Canale TV preferate nu prea ma mai uit la tv k sta dushmanu (tata) pe capu meu:))
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei : cs(toate) fifa, nfs(in special jocurile cu maisini), poker, etc
Filme preferate.Actori preferati angelina joli:X--- actziune comedie groaza, nu pot sa zic unu anume
Carte preferata.Autor preferat: pfff... nu se exista:))
Echipa preferata(scrieti si imnu).Jucatori preferati DELTA TULCEA!!!!-----
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata: orice inafara de rock nebun si manele panarame dealea
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate: fac handball(nu de performantza)si lupte:X
Harti de CS preferate.Arme preferate d2, inferno, train, nuke, m4a1, deagle
Unde va place sa va petreceti vacanta?(fara gen "la bunici): munte(sa schiez) mare (sa inot, sa stau la bar sa beau o bere rece:X sa vad fetele cum se bronzeaza:X)
Tara sau oras preferat: tulcea:X-:
Sunteti o persoana superstitioasa?daca DA,in ce consta ea: nu
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos? crucilitza care o am de la mormantul sfant
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE? asha din cand in cand, knd ma plic lla pc si nu am ce sa vad in alta parte
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele? nu
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place? :sa fie frumoasa, desteapta, comunicativa/ sa aibe gesturi
Cola sau Pepsi: nestea de lamaie:P
Friptura sau Legume: aman2
Munte sau mare: aman2
Calculator sau Laptop: aman2
Iarna sau vara: aman2
Dinamo sau Steaua - DELTA TULCEA
Shaworma sau Kebab: Hamburger
Restaurant sau Fast-Food: aman2
Nokia sau Samsung: nokia
Sony sau Panasonic: sony
Bmw sau Mercedes: aman2
Orient sau Occident: aman2
Armani sau Versace: aman2
Caine sau pisica:caine

TRE imi cer scuze k am editat acest forumal am sters off-topicurile si doresc sa vad numa formulare completate aici ! MS

Rko.FreaKz.Ro
=>Thc<= PMA

~> Born To Be A Sex Machine !
0 0

Back to top
Afk#

[BenQ is back :)]

(since 22-08-2013 17:57)

Votes: 7

Post Posted: 04-11-2009, 19:44:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: Matei
Prenume: Alexandru
Porecla: (cea din viatza de zi cu zi si cea din CS): BenQ Afk# Ronaldo:>
Data nasterii: 14 mai 1993
Locul nasterii: Bucuresti spitalu Giulesti .. - sunt stelist -
Domiciliu:Bucuresti
Inaltime: 1.84
Zodie: Taur
Frati sau surori: o sora
Ocupatie:(daca esti elev,scrii ce vrei sa fi) : elev ... fotbalist sau ... patron la Steaua -
Vechimea pe server: aproape de la incepu .. luand in considerare ca am jucat cu multe niku'ri
Va place serveru?(Daca nu,scrieti ce nu va place si ce ii lipseste): e super asa cum este ... poate uni admin mai duri ...
Cum vi se pare atmosfera?(adminii sau playerii): super
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci? imi place cel mai mult sa joc cs si fotbal ... nu imi place sa fac teme si sa invat
Bautura preferata(si suc si alcool).Faceti urat la bautura?- Cola si wisky ..
Mancare preferata.Mancare detestata : pizza , Shaworma
Parfumuri preferate : hugo boss , adidas
Emisiuni preferate.Canale TV preferate : meciuri ... si emisiuni sportive
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei : Cs , Pes .> fotbal
Filme preferate.Actori preferati : terminator , apocalypto
Carte preferata.Autor preferat : nam
Echipa preferata(scrieti si imnu).Jucatori preferati: Steaua - Roanldo - Dayro Moreno ... Ronaldinho
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata: rap si Salam
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate : Fotbal:X
Harti de CS preferate.Arme preferate : de_dust2 de_inferno ... ak47 , awp'u , deagle
Unde va place sa va petreceti vacanta?(fara gen "la bunici) : Mare si la ftb afara ...
Tara sau oras preferat: Oras lol
Sunteti o persoana superstitioasa?daca DA,in ce consta ea: nu sunt
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos? : Da
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE? : nu ma uit
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele?: lol nu
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place? : paru , buzele , formele ... - -
Cola sau Pepsi : ambele
Friptura sau Legume: ambele
Munte sau mare: ambele
Calculator sau Laptop: PC '
Iarna sau vara: vara
Dinamo sau Steaua - : -- Steaua
Shaworma sau Kebab: ambele
Restaurant sau Fast-Food: ambele
Bmw sau Mercedes: Bmw
Orient sau Occident: orient
Armani sau Versace: armani ...
Caine sau pisica: Caine

Poza : - http://img510.imageshack.us/img510/7262/alexve.jpg

Pro Player ! FaN SteauA ;x
0 0

Back to top
TwiSteR210

[Mentally Stable]

(since 10-05-2013 20:35)

Votes: 8

Post Posted: 05-11-2009, 16:26:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume: S***r
Prenume:Alberto
Porecla:(cea din viatza de zi cu zi si cea din CS):T w i S t e R...(albu,alby,kzn)
Data nasterii:21.08.1991
Locul nasterii:bucuresti setor 2 sectia maternitate
Domiciliu:Bucuresti, sector 4 strada moldoveni nr 5 bl b21 sc 1 -
Inaltime:1.74
Zodie:LEU in puii mei
Frati sau surori:
Ocupatie:(daca esti elev,scrii ce vrei sa fi): elev, SPP in pana mea
Vechimea pe server:cam de la inceput. (thx pac & haoS, lav ya girls - )
Va place serveru?(Daca nu,scrieti ce nu va place si ce ii lipseste):da super
Cum vi se pare atmosfera?(adminii sau playerii):super de treaba toti mai ales eu -) -
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci?: sa stau cu prietenii, sa agat fete - si numi place sa stau degeaba -
Bautura preferata(si suc si alcool).Faceti urat la bautura?- red bull, si toate felurile de alcool -
Mancare preferata.Mancare detestata: CP cu carne si oua -, spanacu ca si fratele devil ...bleah
Parfumuri preferate: multe rauuu
Emisiuni preferate.Canale TV preferate: state de romania - toate canalele -
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei: PES,fifa,dota,CS,prototype,etc. vati-ascunselea, ALI-ALI, friptea -
Filme preferate.Actori preferati: I am LEGEND, HANKOK, ice age etc . JIM CARY, WILL SMITH, angelina jolie, cameron diaz etc
Carte preferata.Autor preferat:Codul rutier 2009 - . Cecilia barbu(cine stie cunoaste -)
Echipa preferata(scrieti si imnu).Jucatori preferati: Steaua, We never walk alone,avem un singur scop( avem un singur scop un ideal in viata sa fim mereu prezenti sa fim mereu in fata, suflet de invingator inima ros-albastra, luptam pt culori si pt echipa noastra...LALALALALLA)
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata: ALL inclusive! (fara rock). INNA, salaM -. "FREEDOM", Zana Zanelor
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate: 4 ani inot, fotbalul, bachetul, polo, box
Harti de CS preferate.Arme preferate: toate fara NUKA(ca numi merge) -....m4a1 ak-47, deagle, polar, 3-2 - (faN)
Unde va place sa va petreceti vacanta?: mare, munte, la nevasta'mea in CTA -
Tara sau oras preferat: bellA ItaLIa....roMa
Sunteti o persoana superstitioasa?daca DA,in ce consta ea:da
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos? nu
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE?:da :-s VIATA CU LOIe,camera 402, HannA Montana :-s
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele?: nu lol
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place? sinceritatea + fizicul , numi place sa fie fitoasa -
Cola sau Pepsi:niciuna
Friptura sau Legume:ambele
Munte sau mare:ambele
Calculator sau Laptop: PC'
Iarna sau vara:ambele
Dinamo sau Steaua - STEAUA
Shaworma sau Kebab:nu mananc
Restaurant sau Fast-Food:restaurant
Nokia sau Samsung:Nokia
Sony sau Panasonic:Sony
Bmw sau Mercedes:ambele
Filme sau carti:filme
Orient sau Occident:orient
Armani sau Versace:ambele
Caine sau pisica: caine

http://img4.imageshack.us/img4/1917/predeal007.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/2261/predeal014.jpg

"ApAs FIn si DaU DiViN"

0 0

Back to top
NeK

[Maniac]

(since 17-02-2015 21:30)

Votes: 11

Post Posted: 05-11-2009, 18:39:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BENQ ala din poza vrei sa zici ca esti u -......frate daK TOT AI PUS TREBUIA SA PUI O POZA CU TINE -

Devil crede-ma ca stiu a fst cu mine in generala -

Last edited by NeK on 12-02-2010, 22:05:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
devil_^

[Mentally Stable]

(since 20-06-2010 22:03)

Post Posted: 05-11-2009, 19:28:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de unde sti ca nu este el ? dak nu sti nu mai comenta si fara off-uri pls dak vrei completeaza , dak nu abtinete...
0 0

Back to top
Afk#

[BenQ is back :)]

(since 22-08-2013 17:57)

Votes: 7

Post Posted: 05-11-2009, 20:38:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scz ca fac off topic dar nek eu sunt ... - ...

Pro Player ! FaN SteauA ;x
0 0

Back to top
tweetty

[Screwed Freak]

(since 20-09-2020 19:52)

Votes: 48

Post Posted: 01-05-2010, 22:10:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume:Bulmaci
Prenume:Andrei-Cristian
Porecla: (cea din viatza de zi cu zi si cea din CS)n-am
Data nasterii:12.12.1996
Locul nasterii:Craiova
Domiciliu:str aleea recunostintei nr 2 Craiova
Inaltime:1.76
Zodie:Sagetator
Frati sau surori:niciuna
Ocupatie:(daca esti elev,scrii ce vrei sa fi)inca nu stiu:))
Vechimea pe server:nush fix cat
Va place serveru?(Daca nu,scrieti ce nu va place si ce ii lipseste)da imi place foarte mult.
Cum vi se pare atmosfera?(adminii sau playerii):asa si asa
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci?sa stau pe calculator la cs si numi place scoala:X-
Bautura preferata(si suc si alcool).Faceti urat la bautura?Nu fac urat si mai mult beau apa;)
Mancare preferata.Mancare detestata ..mai multe mancaruri preferate.dar imi plac mult cartofii prajiti:X detest fasolea si piureu -
Parfumuri preferate nu prea ma dau cu parfum:P
Emisiuni preferate.Canale TV preferate ehh mai mult pe HBO la filme
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei imi place doar cs -
Filme preferate.Actori preferati imi place SAW mie actori nui stiu:P
Carte preferata.Autor preferat nu`mi plac cartile --
Echipa preferata(scrieti si imnu).Jucatori preferati nu ma uit la footbal sau deastea am zis doar HBO:>
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata ee Sean Paul - Press It Up
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate baschetul si fac de 4 ani baschet
Harti de CS preferate.Arme preferate ak-47 si m4a1 arme si harti de_dust2 awp_byca32 , inferno si 35hp:X
Unde va place sa va petreceti vacanta?(fara gen "la bunici) acasa -
Tara sau oras preferat: Miar place sa merg dinou in Paris -
Sunteti o persoana superstitioasa?daca DA,in ce consta ea:nuuu
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos? 7 nr norocos
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE? nu ma mai uit..
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele? jucarii am dar n ma joc
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place?ee greu de explicat cemi place mai pe scurt sa aiba tate mari si cur - numi plac fitzoasele:P
Cola sau Pepsi:Pepsi
Friptura sau Legume:ambele:D
Munte sau mare:mare
Calculator sau Laptop:Calculator
Iarna sau vara:vara
Dinamo sau Steaua -niciunaaa
Shaworma sau Kebab:shaworma
Restaurant sau Fast-Food:restaurant
Nokia sau Samsung:nokia
Sony sau Panasonic:panasonic
Bmw sau Mercedes:Bmw
Orient sau Occident:occident
Armani sau Versace:versace
Caine sau pisica:ambele

Un om inteligent rezolvã problema, un om ºi mai inteligent o evitã.

0 0

Back to top
pdv|armageddon

[Mentally Stable]

(since 22-02-2011 08:29)

Votes: 4

Post Posted: 25-05-2010, 20:45:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume:Pavaloiu
prenume:Adrian Laurentiu
porecla:nu am
data nasterii:04.08.1982
locul nasterii:Ploiesti
domiciliu:Str.Vitejilor nr.1,blc.120.e,ap.4
inaltime:1,83
zodie:leu
frati,surori:1 sorela
ocupatie:WKO
vechime pe server:cam 3 luni nu stiu exact
Va place serveru?(Daca nu,scrieti ce nu va place si ce ii lipseste)-a
Cum vi se pare atmosfera?(adminii sau playerii):ok momentan
Mancare preferata.Mancare detestata :tot ce este comestibil -
Ce iti place cel mai mult sa faci?Ce nu iti place sa faci?:orice imi ocupa timpul
Bautura preferata(si suc si alcool).Faceti urat la bautura?bere si vin,nu
Parfumuri preferate:axe
Emisiuni preferate:all
Jocuri PC preferate.Jocuri ale copilariei:cs,fotbal
Filme preferate.Actori preferati:aventura,actiune,hm sunt multi(idolii din copilarie)arnold,budd spencer.........
Carte preferata:kama sutra -),adela
Autor preferat:liviu rebreanu
Echipa preferata(scrieti si imnu).nici una
Muzica preferata.Cantaret preferat.Melodie preferata:rnb....rihanna....rude boy
Faceti sport de performanta?.Sporturi preferate:nu.....halbere -
Harti de CS preferate.Arme preferate:cele noi vare nu se prea joaca.....m4a1....
Unde va place sa va petreceti vacanta?: oriunde departe de oras..
Tara sau oras preferat:canada
Sunteti o persoana superstitioasa?da
Aveti un talisman norocos sau un nr norocos?da
Va mai uitati la desene?La care?Si care va place LA NEBUNIE?:da.....tom&jery
Mai aveti jucarii?Va mai jucati cu ele?: nu
Ce va place cel mai mult la o fata?ce nu va place? sinceritatea
Cola sau Pepsi:amandoua (merg cu coniac -)
Friptura sau Legume:ambele
Munte sau mare:ambele
Calculator sau Laptop: PC'
Iarna sau vara:ambele
Dinamo sau Steaua:nu sunt microbist ...sorry
Shaworma sau Kebab:ambele
Restaurant sau Fast-Food:ambele
Nokia sau Samsung:Nokia
Sony sau Panasonic:Sony
Bmw sau Mercedes:Bmw
Orient sau Occident:ambele
Armani sau Versace:Armani
Caine sau pisica:ambele

poze -
http://img405.imageshack.us/i/stancesti2408022.jpg/
http://img691.imageshack.us/i/p1050936i.jpg/
http://img243.imageshack.us/i/picture398.jpg/

<_- Play and Respect all Player's -_>

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ++pepsi++, 26 August 2011 00:05

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 04-02-2025, 18:53:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x