User
Pass
2FA

Ce propuneti pt inbunatatirea servarului ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message322
^^Lorenzo_87

[Account disabled]

Status: Offline
(since 19-08-2015 10:57)

Votes: 3

Post Posted: 19-05-2015, 11:18:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[b][i]1.Propunere/Sugestie pentru: (Forum/Server) Haideti sa facem ceva sa populam servarul
2.Nick-ul pe server: Lorenzo_87
3.Motivul propunerii: E pacat pt istoria servarului sa il lasam in paragina - - -
4.Gradul de admin (Daca aveti): Admin
5.Vechimea (Pe server): Dumnezeu mai stie (de la inceputul lui 2011)
6.Varsta: 28 Ani
________
7.Ideea propusa:

1- Cautati cativa Admini ”CAPABILI” care sa fie in permanenta pe servar
2- Umblati la consola si mai adaugati comenzi , consolele sunt praf (nu e nici o diferenta intre Admin si Moderator)
Mentiune - ”
3- Luati un program sa ai opreasca pe cei cu reclame si binduri de spam (m-am saturat sa tot dau afara)
4- Motivatii mai mult sa intre , ex : Pt cei care vin pt prima oara pe servar , datile xp lvl 10 la 2, 3 Rase sa le aratati frumusetea modului
6- Vb cu un alt Owner de servar si ne redirectionam playery de la unu la altu
7- Admini existenti sa faca reclama la servar . (gen Facebook , youtube cu filmulete , mes , si ce mai aveti voi , instagram )

Sunt de atata amar de timp , am mai facut eu si gargara (sa ma scuzati) Dar chiar vreau sa vad servarul asta ca o dinioara

Eu ma implic cat imi permite timpul , Dar daca nimeni nu face nimic -

Veniti cu ideei , haideti sa ne impartim sarcinile , dati unda verde la un proiect si eu o sa ma implic . -

- va -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
JeLLaL

[Never give up!]

Status: Offline
(since 26-01-2022 14:44)

Votes: 480

Post Posted: 20-05-2015, 12:54:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suntem in criza, eu am sesiunea si apoi practica.
O sa am timp mai mult sa ma ocup dupa ce scap de astea.

GFX Zone!
1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-11-2024, 16:45:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x