User
Pass
2FA

[Respins] Reclamatie Asasinu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message525
robert2315

[< Kein System >]

Status: Offline
(since 25-01-2019 22:57)

Votes: 5

Post Posted: 20-05-2015, 17:18:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele dumneavoastra : coke
Numele adminului reclamat : Asasinu ( nu are numele asa, are simboluri dar il stiti voi )
Data si ora : 21.05.2015/16:10
Motiv reclamatie : Ban pe nedrept, iam dat un hs din aer (bulan ) si ma tresesc brusc cu ban nu tu demo facut nu tu nimic vreau sa imi arate si mie dovada ca aveam aim, sau asa se face pe serverul asta dai un hs la bulelea direct ban !? Mai e si frustat saracu cred ca sa pus la perete si a inceput sa planga ca iam strichat eu scoru, mai mult de 14 nu ii dau ( cu indulgenta 14 ). Vreau sa faceti ceva co adminu asta ca nu asa se face treaba pe un server direct ban ca taranu pe camp.
Dovada (se accepta doar print la consola/demo) :

http://postimg.org/image/qfi7kwy4z/
http://postimg.org/image/4rt9agxqr/

Cer -1 acestui admin incompetent, nu asa se procedeaza cand banuiesti pe cineva de cod, chiar daca aveam cod tot trebuia sa fac demo ca sa aive cu ce sa demonstreze asta, nu direct gata tu ai aim ban, pai ce e asta...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
<<<*_@S@SINU_*&a

[<<<*_@S@SINU_*>>>]

(since 21-04-2016 14:23)

Votes: 13

Post Posted: 20-05-2015, 17:32:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copile tu esti chiar fara NERUSINARE , ti-am dat ban de EN ORI , ca am facut CAMP , TB si nu te-ai invatat MINTE nici odata !
AI STAT DUPA USA BAZA CT PE MAPA DE_ALEXANDRA DE AIA TI-AM DAT BAN!!!
Dece sa stau sa fac demo la fiecare camper ca tine ?
Taran ? scuza-ma nu compara bucuresti-ul cu mini orasul tau .
ti-am dat 20 de minute , trec rapid .
Asta e ca sa invatati sa jucatii calumea , NICI MIE SI LA NICI UN ADMIN NU CRED CA II PLACE SA STEA CU GURA PE VOI , NU CAMPATII, NU FACETI TURN-BACK , NU NE PLACE SA VA D-AM SLAY , KICK , BAN , DAR O FACEM DIN OBLIGATIE ! SUNTEM ADMINI , AVEM NISTE REGULII SI TERMENI DE RESPECTAT !
Nu ne place sa va d-am slay , ban dar daca nu respectati reguriile SV-ULUI ce sa va facem ? sa va zicem de 100 de ori nu facem , camp , nu faceti camp , nu faceti camp ? sau sa va IMPLORAM SA NU FACETI CAMP?

0 0

Back to top
robert2315

[< Kein System >]

(since 25-01-2019 22:57)

Votes: 5

Post Posted: 20-05-2015, 17:43:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce camp ma incompetentule am mers cu spatele te-am vazut pe sus si am tras in tine nu era normal sa stau 2-3 secunde sa trag ? Si tu ce fel de admin esti dai ban dupa o mapa asa ca asa iti vine? ia sa ii dau ban ca acum mi-am amintit de tine daca nu te omoram pun pariu ca uitai imediat. Apropo de mini-oras, asta de la bucuresti invata sa scri ca degeaba esti de la bucuresti daca esti prost. Pace !
0 0

Back to top
<<<*_@S@SINU_*&a

[<<<*_@S@SINU_*>>>]

(since 21-04-2016 14:23)

Votes: 13

Post Posted: 20-05-2015, 17:52:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

robert2315 wrote:
Ce camp ma incompetentule am mers cu spatele te-am vazut pe sus si am tras in tine nu era normal sa stau 2-3 secunde sa trag ? Si tu ce fel de admin esti dai ban dupa o mapa asa ca asa iti vine? ia sa ii dau ban ca acum mi-am amintit de tine daca nu te omoram pun pariu ca uitai imediat. Apropo de mini-oras, asta de la bucuresti invata sa scri ca degeaba esti de la bucuresti daca esti prost. Pace !

Ce pot sa zic... limbajul asta trebuie sa-l accept mereu de la copii ca asta , who aim .... si multi altii ...
CER T/C .
Reclamatie inutila , dovezi insuficiente , LIMBAJ NEADECVAT .

0 0

Back to top
TeQuiLLa123

[Freakz * GaBy]

(since 10-11-2015 08:14)

Votes: 2

Post Posted: 20-05-2015, 18:10:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu eram cand ti-a dat ban si campai mult! Nu te mai scoate ca nu ti-a dat ban pe nedrept. Asta e limbaj cand faci reclamatie? Nu treci de 14-15 ani. Contra si Reclamatie inutila

Y!M: gaby_gabucu
Cãsuþa vocala: Gaby
Grad: BRONZE
Admin: FURIEN.FREAKZ.RO

0 0

Back to top
thuanny

[Mentally Stable]

(since 11-12-2016 11:46)

Votes: 3

Post Posted: 20-05-2015, 18:36:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NU mai faceti reclamatii inutile daca nu aveti demo!!
Respins!

Come to the dark side , we have cookies <3
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by thuanny, 20 May 2015 16:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-05-2025, 20:45:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password