User
Pass
2FA
 
 

Hunter Dps Guide By Controller

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message404
controller

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 21-06-2019 16:04)
Joined: 22 Jan 2015
Posts: 37, Topics: 14
Location: Hungary

Reputation: 104.2
Votes: 4

Post Posted: 21-05-2015, 10:19:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hunter specek közül most a survi tûnik a legerõsebbnek annak ellenére hogy az explosive shotnál nem müködik az hogy ha elnyomod egymás utáán a 3 explosive shotot akkor nem vesznek el a tick ek, ennek köszönhetõen a rota maradt ugyan olyan mint cataclysm ben volt és összességében csak pár talent ami újítás a huntereknél azon kívül hogy nincs minimum range és dodge olhat lövést.
Single Target Rotation:
Kapunk pár abilityt talentbõl pl a Murder of Crows-t ami egy elég nagyokat sebzõ dot 2 perces cd vel de ha 20% HP alatt rakod a targetra akkor csak 1 perc a cd.És A Glaive Toss ami még használható Single target dps re ami két bumeráng szerü valamit lõ ki a targetra és sebez mindent az úton oda meg visszafele is tehát aoe spellnek sem utolsó igaz ha 3 targetnél több van a barrage jobban megéri.
Példa Rota:
A Murder of Crows->SerpentSting(fenntartod)->Explosive shot(cd re nyomod)->Black arrow(Cd re nyomod)->Ha kevesebb mint 50 focus od van Cobra shot ha több mint 50 akkor arcane shot.
Talent:
a nagyrésze attol függ neked mi tetszik de a lvl 60 as talentnél a thrill of the hunt nagyon jo single és aoe dps re is mivel lövéseid adhatnak egy olyan buffot ami a következõ 3 arcane vagy 3 multi shotnak a focus costját csökkenti 20 al. Lvl 75 ös talenten a legjobb single target spell survinak a Murder of Crows ez egy dotot tesz fel ahogy az elején irtam. Lvl 90 es talentek közül választhatunk hogy a Glaive Toss-t vagy a Barrage -t szeretnénk mivel bossfüggõ hogy meik a jobb, ha többször kell aoezni akkor barrage ha 3 vagy kevesebb targetet kell csak dps elni akkor Glaive Toss.
Stat Prio:
Legfontosabb statt ugyebár az Agility aztán crit , ezt követi a mastery ami növeli a magical dmg-t tehát az expo shot,black arrow,serpent string, arcane shot,murder of crows spellek dk jét.és a leghaszontalanabb a haste. persze a hit cap itt if fontos 7,5%.
Hit(7,5%)>Crit>Mastery>Haste
Petek:
Mopon már nincs a peteknek nincs elõre meghatározott spec és talentjuk se hanem neked kell kiválasztani hogy mien spec legyen és ahhoz megkapják a talenteket passzivban.
Cunning pvp talent
Ferocity pve dps talent
Tenacity fejlõdéshez/solo hoz tank talent
Mivel te választhatod a pet specializációját ezért felmerül a kérdés hogy akkor mien pet kell hát mostmár az eggyetlen dolog ami meghatározza ezt hogy mien buff hiányzik a riadbõl hiszen a hunter petekkel bármeik buffot lehet biztosítani.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 08-05-2024, 08:24:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x