User
Pass
2FA

Meanwhile pe freakz :)))))
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message5167
Fenriabis

[Account disabled]

Status: Offline
(since 30-07-2015 09:31)

Votes: 46

Post Posted: 29-05-2015, 15:37:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Fenriabis wrote:
bossutai wrote:
Astia care credeti ca "nu ai gear pvp si iei mai mult dmg": SUNTETI NISTE CRETINI! De ce? Daca ai bonusul de trinkete ok mai iei putin resil, dar din set nu scoti rezil aproape deloc (6-7% reduce dmg nu inseamna reduce ci doar o gluma). Cum puii mei sa fie normal sa dai asa mult? O sa mareasca toni resilienceul si o sa mai scada damageul asta retardat.

Also, omul v-a aratat ca ala e cu cataclysmic pe el (alt expansion) si voi veniti sa spuneti ca e normal? Orice prost crede ca stie el cum functioneaza jocul asta (desi jocul e stupid de simplu).

ai dat macar click pe linkul lui mihnea sa vezi ca hunterul ala are dreadful pe el? nu . stai jos. ai 2
sa nu mai spun ca mihnea nu are target pe Sayd si nu stim ce buffuri avea omul ala cand a dat.

Prietene...esti unul din cretinii despre care vorbeam. NU VEZI CA ARE DREADFULL/Cata PE EL? Iesi in rasa matii de pe forumul asta si lasa-te de joc pt ca esti oricum mult prea prost. Esti chior sau ce **** calului??? Nu vezi clar ca singurele iteme epice sunt alea de cataclysmic si un malevolent? Cine puii mei te-a introdus in jocul asta mai bine te-ar fi introdus in ***** matii.

Hai amici gmi.. dati-mi warn.

nu ii dati warn va rog.il compatimesc

sa iti explic mare gladiator : este patchul mop acum.hunterul Sayd are iteme pvp dreadfull si tragea intr-un alt hunter care avea iteme PVE !!!
huntdeadly are 1-2 iteme pvp ceea ce inseamna aproape nimic. din punctul meu de vedere mi se pare normal sa dea atat damage.
Sayd are 9 iteme dreadfull cu gems pe ele,1 item contender si 3 iteme cata.ti le-am numarat eu pentru tine iar mihnea are 1 item malevolent si 1 cata.
oare care va lua mai mult damage?

[quote="bossutai"]Ca enha iti zic sa nu alegi shaman.[/quote]
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bossutai

[Freakazoid]

(since 24-12-2020 23:35)

Votes: 55

Post Posted: 29-05-2015, 15:42:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Esti pe mop unde ai base resilience. NU mai conteaza asa mult daca ai gear pvp sau nu pricepi tu? Gearul pvp ar trebui sa conteze doar pt ca da pvp power si orice ai spune tu gandind cu creierul ala de aluna obosita tot nu e normal sa dai asa mult dmg. Ai ramas blocat cu ideea ca daca ai gear pve iei mai mult dmg cand un item (inafara de trinkete) iti da sub 1% resilience.

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 29-05-2015, 15:46:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bossutai wrote:
Esti pe mop unde ai base resilience. NU mai conteaza asa mult daca ai gear pvp sau nu pricepi tu? Gearul pvp ar trebui sa conteze doar pt ca da pvp power si orice ai spune tu gandind cu creierul ala de aluna obosita tot nu e normal sa dai asa mult dmg. Ai ramas blocat cu ideea ca daca ai gear pve iei mai mult dmg cand un item (inafara de trinkete) iti da sub 1% resilience.

stau si ma gandesc cu creierul meu de aluna de ce mai face lumea bg-uri sa castige onoare si puncte conquest si mai ales voi arene daca nu conteaza gearul.

bip bip bip bip bip bip..eroare cu radical si 8 virgule. Inseamna ca iar o sa intre lumea cu iteme heroic ultimul gear din pve si ne da 12937289731 damage nu? - ....ce tareeeee

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 29-05-2015, 15:53:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
bossutai wrote:

stau si ma gandesc cu creierul meu de aluna de ce mai face lumea bg-uri sa castige onoare si puncte conquest si mai ales voi arene daca nu conteaza gearul.

bip bip bip bip bip bip..eroare cu radical si 8 virgule. Inseamna ca iar o sa intre lumea cu iteme heroic ultimul gear din pve si ne da 12937289731 damage nu? - ....ce tareeeee

E ultimul post. Lumea vrea gear pvp pentru ca DA PVP POWER (care iti mareste dmgul/healingul in pvp). Lumea NU vrea pvp gear (inafara de trinkete poate pt ca e phaseul de 5.0 cand itemele dadeau resilience) pentru ca oricum au base resil si nu le reduce dmgul luat aproape deloc.

Exemplu:
Playerul 1 are full pve: 77% resilience
Playerul 2 are full pvp: 77% resilience (poate mai mult daca o sa mai lase resilience pe iteme toni)

Playerul 1 da 100k dmg pe orice player pentru ca nu are pvp power.
Playerul 2 da mai mult de 100k dmg pe orice player pt ca are pvp power.

Nu-ti trebuie gear pvp pentru ca vrei sa rezisti mai mult, ci pentru ca vrei SA DAI MAI MULT DMG/HEAL IN PVP ZONES. Vezi sa nu-ti dea cu virgule.

0 0

Back to top
dkblood69
[Banned user]

Banned

(since 29-05-2015 14:20)

Votes: 2

Post Posted: 29-05-2015, 16:10:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai asta inseamna ca base rezilul de pe toate caracterele e nescriptat si se ia damage ca si cand nu exista. intr-adevar sunt si cateva clase care au damage si heal mai mult decat trebuie.

btw huntdeadly asta (creatorul topicului) e un copil foarte prost, cei de la hoarda pot comfirma.

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 29-05-2015, 16:46:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MihneaStefan wrote:
Ba eu vã înțeleg, 90% din admini, cã aveți ceva cu mine și cã îmi da-ți warnuri fara un avertisment înainte, dar serios ?

Armory : https://armory.freakz.ro/character/genesis/sayd 439 ilvl, piese de cata + prostii verzi.

179K?-) Patetic.

Nimeni nu are nimic cu tine. Citeste regulamentul, si respecta-l. Uita-te la warn history-ul meu, si posturile la care le-am luat. Forumul nu e facebook totusi.

Cat priveste oneshottereala, e destul de balansata treaba, si ma refer strict la faptul ca fiecare clasa poate da crit-uri de genul. Si stiu ca nu e normal. Poti gasi bugul, sau daca se stie deja, sa astepti linistit, ca un om normal, un fix.

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
MihneaStefan

[IX-XII-MCMXCVI]

(since 18-09-2023 22:30)

Votes: 17

Post Posted: 29-05-2015, 17:06:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook wrote:
MihneaStefan wrote:
Ba eu vã înțeleg, 90% din admini, cã aveți ceva cu mine și cã îmi da-ți warnuri fara un avertisment înainte, dar serios ?

Armory : https://armory.freakz.ro/character/genesis/sayd 439 ilvl, piese de cata + prostii verzi.

179K?-) Patetic.

Nimeni nu are nimic cu tine. Citeste regulamentul, si respecta-l. Uita-te la warn history-ul meu, si posturile la care le-am luat. Forumul nu e facebook totusi.

Cat priveste oneshottereala, e destul de balansata treaba, si ma refer strict la faptul ca fiecare clasa poate da crit-uri de genul. Si stiu ca nu e normal. Poti gasi bugul, sau daca se stie deja, sa astepti linistit, ca un om normal, un fix.

PRobabil, oricum 90% dintre ei valoreazã cât o pungã de chipsuri goalã pentru mine.

@ Bossutai nu-ți mai bate capu cu el, țin minte cã-mi bãteam joc de el când deschisese un topic de rage.
Degeaba vã cãc&&i toți pe voi, și cu buffu de 30% dacã l-ar fi avut, și vã asigur cã nu-l avea, nu dãdea atâta dmg. + itemele de cata? Ce statusuri îți dau? Frate voi chiar aveți iq mai slab decât al unui pește.

Staff message (AlexstraszaAlla):

Calmeazã-te.

0 0

Back to top
Fenriabis

[Account disabled]

Post Posted: 29-05-2015, 17:27:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nimeni nu a inteles
Hunterul care te-a omorat are iteme dreadfull cu pvp power
mihnea nu avea deloc pvp resilience
oare ce se putea intampla?

also ultimul meu mesaj.daca nici bosutai nu a inteles chestia asta ca mihnea avea iteme pve si nu are deloc pvp resilience e clar.
@ mihnea...acest topic facut de tine e tot de rage,ipocritule.

0 0

Back to top
MihneaStefan

[IX-XII-MCMXCVI]

Post Posted: 29-05-2015, 17:36:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fenriabis wrote:
nimeni nu a inteles
Hunterul care te-a omorat are iteme dreadfull cu pvp power
mihnea nu avea deloc pvp resilience
oare ce se putea intampla?

also ultimul meu mesaj.daca nici bosutai nu a inteles chestia asta ca mihnea avea iteme pve si nu are deloc pvp resilience e clar.
@ mihnea...acest topic facut de tine e tot de rage,ipocritule.

o.O Chiar nu e rage, doar voiam sã vedeți și voi ce dmg se ia pe freakz - nu mã deranjeazã cu nimic, oricum nu mai fac pvp pe serveru ãsta, deci care-i faza?

Ps: Atunci îmi iau și eu 2 piese de set, 2-3 verzi așa, un bow dreadful și restu cata. Brb ajung și eu rank1 -

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 29-05-2015, 17:49:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

omule,tu tot nu ai inteles dupa ce ti-a explicat bossutai in fiecare post ca PE MOP UN PLAYER CU ITEME PVE ARE APROAPE ACELASI RESILIENCE CA UNUL FULL PVP pentru ca s-a implementat base resilienceul care momentatn iti da 40%resilience?daca esti full dreadful plus cateva malevolente ai ~55% resilience.atunci cand o s afacem toti full malevolent(PVP POWER IMENS) , tu iti imaginezi ce damage o sa iei?
te rog.abtine-te din a posta aici daca tot ai zis ca e ultimul tau mesaj.
si nu ar fi chiar asa mult acel 179k pentru ca vad ca omul are destule iteme dreadful pe el,dar sunt unii care prind 200k+(pe playeri full pvp).

0 0

Back to top
sergy

[The Druid]

(since 09-10-2020 17:17)

Votes: 16

Post Posted: 29-05-2015, 18:28:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de rogue cand vorbim

eu rogue monk demon hunter
0 0

Back to top
MihneaStefan

[IX-XII-MCMXCVI]

Post Posted: 29-05-2015, 18:40:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sergy wrote:
de rogue cand vorbim

-) sergy te rog eu nuuu -))))))))))))

0 0

Back to top
Wizhero

[Mentally Stable]

(since 05-02-2019 07:27)

Votes: 15

Post Posted: 29-05-2015, 18:50:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MihneaStefan wrote:
sergy wrote:
de rogue cand vorbim

-) sergy te rog eu nuuu -))))))))))))

sergy aka bladee

0 0

Back to top
Rep107

[Creep]

(since 10-08-2017 21:37)

Votes: 65

Post Posted: 29-05-2015, 18:52:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

XRobert01 wrote:
atunci cand o s afacem toti full malevolent(PVP POWER IMENS) , tu iti imaginezi ce damage o sa iei?

Da numai ca, momentan e o problema la Dreadful gear, In full Dreadful ai cam acelasi pvp power ca in full Malevolent , diferenta e doar de 4%.
Asteptam sa se repare cat mai curand.

0 0

Back to top
bossutai

[Freakazoid]

Post Posted: 29-05-2015, 19:30:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sergy wrote:
de rogue cand vorbim

Made my day -))

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 01 June 2015 11:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 06-03-2025, 00:12:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x