User
Pass
2FA
 
 

Andreea Mitu, la cea mai mare performanta a carierei

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message303
amerikk
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 09-12-2015 17:55)
Joined: 30 May 2015
Posts: 262, Topics: 48
Location: Los Angeles

Reputation: 65.6
Votes: 7

       
Post Posted: 01-06-2015, 11:03:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Ma simt bine, ce pot sa zic. Intr-adevar, nu cred ca se astepta foarte multa lume la rezultatul acesta, dar sunt inca in turneu si ar trebui sa visez frumos in continuare.

Deja este o nebunie sa fiu in saptamana a doua de Grand Slam. Nu as vrea sa ma gandesc ce-ar fi daca… As vrea sa joc meciul de maine (n.r astazi), sa dau tot ce pot, sa ma bucur de prezenta pe teren si vedem ce urmeaza", a declarat Mitu la Digisport.

De asemenea, Andreea Mitu a vorbit si despre viitoarea sa adversara, dar si despre urcarea in topul WTA.

"Fata de celelalte fete care au mai ramas in turneu, pot spune ca adversarul este accesibil, dar din moment ce a ajuns si ea in fazele aceastea, inseamna ca joaca foarte bine si este un adversar destul de greu. Trebuie sa tratez meciul ca atare", a adaugat jucatoarea noastra.

"De la top 100 este un alt drum, cu totul si cu totul nou, si va trebui sa pun caramida peste caramida. Cu siguranta, simt ca pot sa progresez mult mai mult, dar este mult de munca.

Ascensiunea Simonei Halep ne-a dat incredere. Intr-adevar, tenisul e mult mai mediatizat acasa fata de cum era anii trecuti si asta ne bucura foarte mult. Nu este o competitie intre noi neaparat, chiar daca suntem adversare pe circuit, dar consider ca ne motiveaza si sper sa le motivam si pe celelalte fete, sa fim cat mai multe", a incheiat sportiva.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-07-2024, 19:04:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x