User
Pass
2FA
 
 

Andrei Prepeliþã: În proporþie de 99 la sutã voi pleca de la Steaua

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message305
amerikk
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 09-12-2015 17:55)
Joined: 30 May 2015
Posts: 262, Topics: 48
Location: Los Angeles

Reputation: 65.6
Votes: 7

       
Post Posted: 01-06-2015, 11:06:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Ne-a fost greu pentru cã am jucat în toate competiþiile ºi s-au acumulat obosealã ºi accidentãri. În plus, am avut o echipã, Târgu Mureº, care a câºtigat mult teren în retur, dar e foarte bine cã am câºtigat campionatul, Cupa României ºi Cupa Ligii. În proporþie de 99 la sutã, meciul cu Botoºani a fost ultimul pentru mine la Steaua. A fost o perioadã frumoasã, cu multe trofee câºtigate ºi sper ca Steaua sã o þinã tot aºa. Am mai multe oferte, dar nu m-am hotãrât, urmeazã perioada de mercato, poate dupã meciul naþionalei voi ºti. Voi analiza ofertele ºi voi vedea ce e mai bine pentru mine. Gâlcã a fãcut faþã presiunii, a câºtigat trei trofee într-un an ºi îi mulþumim pentru tot. Sper sã meargã undeva unde îi va fi bine. Lui Mirel Rãdoi îi urez sã facã tripla la anul", a spus Prepeliþã.

Fundaºul Fernando Varela a afirmat cã cine este bun pleacã de la Steaua. "Sunt foarte fericit. Pentru asta muncim, sã câºtigãm. Cred cã a fost cel mai fericit sezon pentru toþi. Atmosfera a fost fantasticã în seara asta. Pentru noi e o motivaþie în plus sã vinã suporterii. Cred cã datoritã lor am reuºit azi 3-0 ºi un joc foarte bun. Este o bucurie foarte mare. Îmi pare rãu cã a plecat Gâlcã, a fost un sezon reuºit pentru el deºi a fost criticat. Mi-ar fi plãcut sã rãmânã Reghecampf, mi-ar fi plãcut sã rãmânã ºi Gâlcã, dar aici, la Steaua, care e bun pleacã. Acum vine Rãdoi ºi cred cã va avea ºi el rezultate bune. ªtiu cã a fost un jucãtor bun, dar nu l-am cunoscut personal", a precizat Varela.

Internaþionalul din Insulele Capului Verde considerã cã nu valoreazã zece milioane de euro, atât cât cere Gigi Becali pentru cedarea sa: "Din câte ºtiu nu am nicio ofertã. Cred cã rãmân, mai am doi ani de contract. Mã bucur cã se cere zece milioane pe mine, dar ca sã fiu corect cred cã e foarte mult. Toatã lumea ºtie cã nu mai sunt foarte mulþi bani în fotbal, dar Gigi Becali ºtie cât sã cearã".

Jucãtorii steliºti au ieºit de la vestiare cu tricouri portocalii cu cãrþi de joc pe care era cele trei trofee câºtigate în acest sezon, campionatul - Cupa României - Cupa Ligii.

Formaþia Steaua Bucureºti a câºtigat Cupa României-Timiºoreana pentru a 22-a oarã în istorie, dupã ce a învins, duminicã, pe Arena Naþionalã, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în finala competiþiei.

Golurile au fost marcate de Adrian Popa '9 ºi '53 ºi Raul Rusescu '48.

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-07-2024, 19:19:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x