User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie HipHop45 & DarkRedDrake
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1444
xanariadcu

[Hokage]

Status: Offline
(since 01-06-2024 19:51)

Votes: 25

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-06-2015, 15:01:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite toti ne enervam mai ales noi suntem oameni...ne enervam mai ales cand unii se cred smecheri.Eu zic sa terminam cu asta.Daca vrei sa facem pace facem daca nu nu.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ZuTy [;X]

[Mentally Stable]

(since 12-02-2016 22:18)

Votes: 3

Post Posted: 01-06-2015, 15:15:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra reclamatie, nu ai dovezi !

I~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~I
I~~~~Lider clan --> ªATRA <--~~~~I
I~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~I
0 0

Back to top
Ricsii

[Creep]

(since 08-02-2017 19:34)

Votes: 29

Post Posted: 01-06-2015, 16:36:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Soad#Gabi wrote:
Ricsii wrote:
In primul rand,eu n-am nici o problema cu Gabi.
In al doilea rand,Gabi cam are probleme cu tot stafful cred ca a facut reclamatie la toata lumea -) Daca stiai ca n-ai voie sa iei HP de ce ai mai luat? Sincer iti dadeam ban nu slay.Iar gagurile respective nu vad nici una. Plus n-ai dovezi concrete. Doar multa vrajeala si agitatie,hahi dom`le cu toata consola sau eventual sa se uite Bogdan in log sa vedem ce s-a intamplat acolo. Asa practic ai facut reclamatie pentru un slay.

N-am probleme cu tot staff-ul,am probleme doar cu cei care nu isi vad de treaba lor,asa cum s-a intamplat si in reclamatia asta.
Eu l-am intrebat doar pe Shikadota de ce mi-a dat slay,nu aveam nici cea mai mica intentie sa vorbesc cu HipHop sau cu Dark,si nu vroiam viata,daca era sa iau viata imi luam din shop,mare lucru sa dau cate 3 pct pentru 50 HP pana la 1000,eu vroiam doar awp-ul. Si n-am mai zis sa verifice nimeni nimic,deci n-are rost sa aduci in discutie log-urile.
Normal ca ma enervez cand ii vad ca ei se cred atat de superiori pentru ca au grad,daca au helper sau ce mai au ei,gata,sunt mari sefi pe server asa vorbeasca cum au chef ? Acolo se vede clar ca mi-a zis la vrajeala "ca meriti" cand am intrebat de slay.

In fine,n-are rost,daca voi vreti sa ramaneti cu asemenea staff pe server n-aveti decat. Daca nu va intereseaza deloc de comportamentul staff-ului,treaba voastra. Mai bine dati TC si gata.

Si Mafia,tu vezi ca ai treaba,sa schimbi mapele cand mai sunt 15-20 min ramase din ele. http://i.imgur.com/pAXw2Ry.png

Apropo,vezi ca erati 8/32. Cam avea de ce sa schimbe mapa. -

In anii ce au trecut...

0 0

Back to top
Soad#Gabi

[Mentally Stable]

(since 23-06-2015 07:19)

Votes: 1

Post Posted: 01-06-2015, 16:59:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ricsii wrote:
Soad#Gabi wrote:
Ricsii wrote:
In primul rand,eu n-am nici o problema cu Gabi.
In al doilea rand,Gabi cam are probleme cu tot stafful cred ca a facut reclamatie la toata lumea -) Daca stiai ca n-ai voie sa iei HP de ce ai mai luat? Sincer iti dadeam ban nu slay.Iar gagurile respective nu vad nici una. Plus n-ai dovezi concrete. Doar multa vrajeala si agitatie,hahi dom`le cu toata consola sau eventual sa se uite Bogdan in log sa vedem ce s-a intamplat acolo. Asa practic ai facut reclamatie pentru un slay.

N-am probleme cu tot staff-ul,am probleme doar cu cei care nu isi vad de treaba lor,asa cum s-a intamplat si in reclamatia asta.
Eu l-am intrebat doar pe Shikadota de ce mi-a dat slay,nu aveam nici cea mai mica intentie sa vorbesc cu HipHop sau cu Dark,si nu vroiam viata,daca era sa iau viata imi luam din shop,mare lucru sa dau cate 3 pct pentru 50 HP pana la 1000,eu vroiam doar awp-ul. Si n-am mai zis sa verifice nimeni nimic,deci n-are rost sa aduci in discutie log-urile.
Normal ca ma enervez cand ii vad ca ei se cred atat de superiori pentru ca au grad,daca au helper sau ce mai au ei,gata,sunt mari sefi pe server asa vorbeasca cum au chef ? Acolo se vede clar ca mi-a zis la vrajeala "ca meriti" cand am intrebat de slay.

In fine,n-are rost,daca voi vreti sa ramaneti cu asemenea staff pe server n-aveti decat. Daca nu va intereseaza deloc de comportamentul staff-ului,treaba voastra. Mai bine dati TC si gata.

Si Mafia,tu vezi ca ai treaba,sa schimbi mapele cand mai sunt 15-20 min ramase din ele. http://i.imgur.com/pAXw2Ry.png

Apropo,vezi ca erati 8/32. Cam avea de ce sa schimbe mapa. -

Nu strica sa dea un vot inainte cu "Schimbam?"

Si Zuty... cum adica n-am dovezi ?-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sh!KaD0Ta

[Iti place poza?]

(since 29-07-2020 16:10)

Votes: 32

Post Posted: 01-06-2015, 17:24:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Bogdan, se ajunge la o decizie sau se transforma in spamzone aceasta reclamatie.
0 0

Back to top
BoGdanCoFcd

[Doar Dinamo]

(since 24-09-2019 18:10)

Votes: 1145

Post Posted: 01-06-2015, 17:38:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

No advertisment.

t/c

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BoGdanCoFcd, 01 June 2015 15:38

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-01-2025, 12:45:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x