User
Pass
2FA

Cerere helper, leonellus

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message524
leonellus

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-05-2015 15:54)

Votes: 1

Post Posted: 29-05-2015, 17:52:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa argumentezi motivele pentru care doresti sa fi helper;
Sa evidentiezi calitatile tale, care pot aduce un beneficiu pe termen lung serverului;
Sa cuprinzi urmatoarele elemente:
- As dorii acest grad deoarece cred ca l-as merita din toate punctele de vedere: Nu injur, n-am hack, nu fac reclama la alte server.
Prenumele tau real si initiala numelui; Vlad-George
Varsta ta; 15
Numele cu care joci si esti inregistrat pe serverul MC.FREAKZ.RO; leonellus
Detii sau nu un cont premium in Minecraft (ai cumparat jocul); Nu
Timpul petrecut online pe server ("/ontime"); 6 h 53 min + Timpul petrecut cand exista pluginul 'Play Time', care era aprox. 7h
Numarul de posturi pe forum; 0
De cat timp joci Minecraft; 2 ani
De cat timp joci pe server; Aceasta intrebare a fost pusa mai sus, la rublica: 'Timpul petrecut online pe server ("/ontime")'.
Cum ai ajuns sa joci pe server; L-am gasit pe MultiCraft, unde am si eu sv.
Cat timp joci, cu aproximatie, pe server in fiecare zi si aproximativ intre ce ore te putem gasi pe server; Aprox. 2-3 ore
Propunerile tale pentru server;
1.Sa va puneti 'GroupManager', deoarece este usor de folosit
2.Staff-ul inactivt sa primeasca remove cu motivul: <Numele> Remove - Motiv: <Motiv> ( Asa fac si eu pe sv meu ).
Parerea ta despre server. Este un server bun, cu un fondator intelegator cu care se poate discuta ceva.
Sa evidentiezi faptul ca ai luat la cunostinta si ai acceptat regulamentul forumului si al serverului; Robert_T, cred ca l-ai vazut pe server. Nu am hack, nu fac reclama la alte servere, nu injur, etc...
Sa mentionezi daca esti dispus sa ajuti serverul cu o donatie, daca acesta va avea nevoie; Deocamdata, nu stiu sigur daca voi putea, deoarece nu am abonament pe telefon pentru ca parintii mi-l incarca cu 2 Euro / Lunar deoarece nu prea stau de vorba la telefon 1-2 ore pe zi.
Sa mentionezi toate celelalte cereri de HELPER precedente, atasand link (daca e cazul); Aceasta este prima cerere pentru grad.
Sa ai un continut adecvat cerintei;
Sa respecti limitele date de spatiu;
Sa prezinti o formulare corecta din punct de vedere gramatical.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
#Decklowaz

[Mentally Stable]

(since 09-10-2019 19:27)

Votes: 31

Post Posted: 31-05-2015, 15:29:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONTRA

Nu ai respectat cerinta, trebuia sa faci o compunere.

ADMIN

0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 02-06-2015, 10:01:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa faci compunere.

Respins.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 02 June 2015 08:01

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 21-07-2025, 15:41:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password