User
Pass
2FA

Deci sunt foarte buni admini astia :) PLs UnBan:|

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message955
Sora lui FoCa[Cristina]

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-02-2007 13:09)

Votes: 4

Post Posted: 21-02-2007, 12:59:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa va explic totul eu sunt Sora lui Foca Cei dupa server nu ma cred Dar nu stiu dc - Daca vrea sa le demonstrez nici o problema
Deci Va rog sa loati masuri Foarte Drastice inpotrica la Niste admini Nu le dau Nume Dar Eu ......si ii oftica ca ii stiu parola lui fratimiu de la admin si mai intru cu el - si imi schimb in Cristina

Pls UNBAN 86.106.27.46

Added to banned list
You have been banned from this serve!!! GOsT Ma banat

sa va zic si motivul dc am loat eu ban ca se juca harta dust2 cand eram 9-9 si Gost el Adminul Cel mai tare schimba in dust2_long si el sa o lasam nu stiu ce mai dadea si comenzi cum ar fi nu ai voie tero in groapa in baza nu stiu ce .....el este foarte mare smeker ...si canteri cand se urcau pe harta lui aia nu ii mai zicea nimica dupa aia am dat eu la vot awp_india pentruca eram si putini si nu imi place harta dust2_lung mai bine joc dust2 LUNG si Scaritza nu decat harta aia da Copii :0 am Scimbat numele in Cristina si Gost imi da Ban - a asteptat sa imi schimb numele ca sa imi dea ban si sunt foarte multi admini degeaba unul pot sa il zic yoo ala nu stiu cum - e in plus sincer face ss si cum face el se uita pe om cata ii face un ss poate ala in timp ce ia facut ss la scos dupa aia el da numai ss ss ss ss ii face foarte multe poze si in primul rand ei dc nu iau pozele de la oameni Dami id de mes ai 3 min sa intri si sa imi dai pozele daca nu Ban !!! Si daca ii zici unde sunt pozele habar nu au de ei mai sunt si admini - atata am avut de spus daca vreti sa nu loati nici o masura nu ma intereseaza dar cand mai joc cu numele Cristina Sa numai ma injure si admini sa nu faca nimica sa nu dea llama nimica ei dau o llama la unu si il lasa se termina harta dupa aia intra alt admin si ii scoate llama la ala deci eu stiu ca o llama se tine 5 min daca da retry se da ban 10 min /nu 100 cum zice Gost ca da ban - NUMAI AM NIMICA DE ZIS Chiar mam plictisit de admini dupa ultimate - Sper sa nu ajungeti Ca Headshot *** cred ca stie ce sa intamplat acolo numai distrusi SAL

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Sora lui FoCa[Cristina]

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-02-2007, 13:15:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numai ai Ban Dar totusi ....Nu este Frumos Ce se petrece pe server !!! Stiu ca nu il suportati pe FoCa dar ce vina am eu a ?oO
0 0

Back to top
Gh[o]sT

[Screwed Freak]

(since 22-03-2009 19:17)

Votes: 8

Post Posted: 21-02-2007, 13:21:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti pe dinafara

ti`am dat ban temporar (5 min)

in + toata lumea era nervoasa pe foca k se credea el mare zeu si a dat al doilea vot pt india, mai daduse cneva pt nuke si iesise

(Admin) FoCa: SCHIMB FARA DISCUT
(Admin) PvP | Le[o]n<cL>: ba tu ata cu gura mare ...cien te crezi...foca!!!
(Admin) PvP | Le[o]n<cL>: ba tu ata cu gura mare ...cien te crezi...foca!!

mai erau km 8-9 minute din harta si tu ai sch harta, toata lumea a inceput sa injure , si toti eram nervosi -

daia ti`am dat ban 5 min

^Signature by Kre@toR - - -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Sora lui FoCa[Cristina]

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-02-2007, 14:12:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://img144.imageshack.us/img144/2716/untitledwt5.png Deci admini Foarte buni !!!!
0 0

Back to top
Gh[o]sT

[Screwed Freak]

Post Posted: 21-02-2007, 14:15:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dak ti`a dat llama ce?

spuneai incontinuu -

mai potolestete si vezi`ti de jocu tau, dak nu`ti convine harta nu te tine nimeni q forta pe server, te duci afara, fumezi o tigara, te calmezi si te intorci, nu faci atat balamuc pt o llama si un ban de 5 min -

bye Wave

0 0

Back to top
Sora lui FoCa[Cristina]

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-02-2007, 14:21:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Message from Admin (PvP | Le[o]n<cL>): care mai ia awp..are bann.....0.01 sec!!!

Command: JusT * Gh[o]sT used command admin_ban l[e]o

Command: JusT * yoo--the--boot used command admin_slap JusT * yoo--the--boo

Command: fl0rIntItan used command admiN_Llama Llama
*SPEC* fl0rIntItan :
Admini intregi la minte -

Deci nu fac asa mult necaz pt o llama sa sti si tu dar nu este corec am zis de doua ori sa schimbe harta
Si altul cand injura lui ala nu ii mai dati llama - a?
GG Gost HF!!!!!

//Warn by CsO - Double post repetat!

0 0

Back to top
SpeeDAcId

[Mentally Stable]

(since 16-12-2008 18:19)

Post Posted: 21-02-2007, 14:24:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thinking nush ce sa zic de ce s-a intamplat dar am o intrebare: ce s-ar intampla daca toti adminii ar da parolele la frati, surori, cumnati, nepoti, veri ....si lista ar fi mult mai lunga...

SUNT NEBUUUUN!!!
0 0

Back to top
Sora lui FoCa[Cristina]

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-02-2007, 14:30:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aicea chiar ai dreptate dar daca serverul este full mai intru si eu cu adminul lui.....Acuma nu vreu sa ma cert dar eu zic ca 90% am dreptate in tot ce am postat - SAL
0 0

Back to top
Gh[o]sT

[Screwed Freak]

Post Posted: 21-02-2007, 14:42:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sora lui FoCa[Cristina] wrote:
Message from Admin (PvP | Le[o]n<cL>): care mai ia awp..are bann.....0.01 sec!!!

Command: JusT * Gh[o]sT used command admin_ban l[e]o

Command: JusT * yoo--the--boot used command admin_slap JusT * yoo--the--boo

Command: fl0rIntItan used command admiN_Llama Llama
*SPEC* fl0rIntItan :
Admini intregi la minte -

Deci nu fac asa mult necaz pt o llama sa sti si tu dar nu este corec am zis de doua ori sa schimbe harta
Si altul cand injura lui ala nu ii mai dati llama - a?
GG Gost HF!!!!!

//Warn by CsO - Double post repetat!

und vezi u k a injurat cneva?

nu`ti inteleg postu -

0 0

Back to top
3v!L

[Mentally Stable]

(since 28-07-2011 11:47)

Post Posted: 21-02-2007, 14:52:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wow dar cristina tu chiar ai tupeu sa postezi pe forum asa ceva vbesc serios ...deci tu sti ca foca poate sa`si piarda adminul ptr ca ti`a dat parola ?

Asa a faqt si pody cu frac`su (Radoooi) Si radoi a luat ban asa ca ciocu mic ...daca vrei sa faci reclamatie mai intai uita`te la tine ca nici tu nu esti perfecta - k ? bye

<i>GeNeRaL<i> - @ - Cs.Freakz.Ro
0 0

Back to top
Sora lui FoCa[Cristina]

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-02-2007, 15:03:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci nu ma intereseaza eu sunt foca eu am fost foca in tot timpul ala asa ca SAL - Deci gost la llama cand injura un om nu mam referit ca a injurat atunci cine dar pe server nu se injura ? a ?
Sa fimi seriosi Daca vreti puteti sa stergeti adminul
Faceti ce vreti sa peste un timp o sa imi dati dreptate - cand am zis ca admini dupa war3.ultimate.ro nu sunt capabili de ceva - SAL HF!!!!! sa vedem ce o sa zica so *** - Poate o sa ma sustina el --

0 0

Back to top
Gh[o]sT

[Screwed Freak]

Post Posted: 21-02-2007, 15:10:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sal revedere drum bun

cloesT - -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 24-02-2025, 19:10:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x