User
Pass
2FA
 
 

Întâlnire secretã a lui Rãdoi cu comandantul CSA

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message320
amerikk
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 09-12-2015 17:55)
Joined: 30 May 2015
Posts: 262, Topics: 48
Location: Los Angeles

Reputation: 65.6
Votes: 7

       
Post Posted: 03-06-2015, 10:48:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fotbaliºtii care au câºtigat totul pe plan intern - campionat, Cupa României ºi Cupa Ligii - au intrat în vacanþã, dar viitorul antrenor al Stelei (FCSB), Mirel Rãdoi, aleargã în aceste zile sã-ºi asigure condiþiile în care va pregãti echipa începând din aceastã lunã.

ProSport a aflat cã ziua de marþi a fost plinã pentru fostul internaþional român. Dimineaþa el a mers la Federaþia Românã de Fotbal, unde s-a interesat în ce condiþii poate sta pe banca echipei lui Becali în noul sezon, þinând cont cã nu deþine nici licenþa Pro ºi nu are nici carnet de antrenor.

"Du-te la Coverciano, dacã vrei diploma mai repede"

Mirel Rãdoi a fost sfãtuit sã se înscrie la ªcoala de Antrenori, dar cu rezerva cã nu va putea obþine prea repede licenþa Pro. I s-a sugerat sã încerce sã urmeze cursurile ºcolii italiene, de la Coverciano, pentru cã ar putea lua licenþa mult mai repede. Numirea lui Rãdoi în funcþia de antrenor la Steaua nu e privitã cu ochi buni de tehnicienii români. „Pedrazzini va sta pe bancã pentru cã are licenþã ºi va fi doar un paravan pentru Rãdoi. Nu se poate aºa ceva. Federaþia nu poate permite o astfel de manevrã. De ce mai facem ªcoala de Antrenori?”, a spus un tehnician român.


Rãdoi a învãþat de la Olãroiu cum trebuie sã antreneze, dar nu are actele necesare sã-i fie recunoscut statutul de antrenor în România

O altã problemã pe care Mirel Rãdoi vrea sã o rezolve rapid e cea legatã de locul în care echipa lui se va pregãti. Conducerea a înaintat o cerere la FRF pentru a i se permite echipei ca din viitorul sezon sã se pregãteascã la Buftea, unde sunt condiþii foarte bune ºi de recuperare, dar Rãdoi considerã cã e departe ºi jucãtorii sãi vor fi nevoiþi sã petreacã ore bune în trafic.

Îi va lãsa Boroi sã foloseascã Ghencea ºi în noul sezon?

Împreunã cu preºedintele Valeriu Argãsealã ºi cu un avocat, Mirel Rãdoi s-a întâlnit marþi la prânz, în mare secret, cu George Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei. CSA nu mai lasã echipa lui Becali sã foloseascã stadionul ºi terenul de antrenament din Ghencea, deoarece Becali se judecã în continuare prin tribunale cu Armata. Boroi se aflã într-o situaþie ingratã ºi pare sã cedeze presiunii exercitate de cei de la clubul de fotbal. Nici în acest an, CSA Steaua n-a câºtigat niciun titlu la sporturile pe echipe, deºi s-a investit masiv în echipa de baschet ºi cea de polo. Rãmâne de vãzut dacã Boroi va oferi baza de pregãtire Stelei, ºtiut fiind faptul cã el rãspunde în faþa generalului Cãtãlin Zisu.


Artwork

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-07-2024, 19:40:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x