User
Pass
2FA

unban
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message5591
Michael.Joseph.Jackson

[King of Pop]

Status: Offline
(since 15-10-2013 09:21)

Votes: 18

Post Posted: 07-11-2009, 23:40:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copy-Paste by Rds "ma eu nu am intrat in viatza mea pe sv voastre k imi dau seama ce este akolo vai de voi.....da nici voi sa nu intrati peste noi sa ne faceti de ras ca nu sunteti voi ...si noi fraieri....si cu aia care au postat mai sus nu sunteti mama..tata sa va explic asta este decizia mea si asta va ramane ...asa ca mai usor sa nu lesinati...."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bosh

[Mentally Stable]

(since 23-11-2019 19:02)

Votes: 6

Post Posted: 07-11-2009, 23:40:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

d1v1NEEE wrote:
voi chiar sunteti redusi mintali? -

frate, e a 1000000 oara cand playeri vechi se plang ca va faceti de cap cu adminul. stricati comunitatea. jur

foarte true.
Adevaru e ca revox asta da bine si ca unii se simt zei cand au admin.

gg revox.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nr913
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 10:06)

Votes: 156

Post Posted: 07-11-2009, 23:43:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox FTW, rds FTL

Attitude - A little thing that makes a BIG difference
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 07-11-2009, 23:43:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Michael.Joseph.Jackson wrote:
Copy-Paste by Rds "ma eu nu am intrat in viatza mea pe sv voastre k imi dau seama ce este akolo vai de voi.....da nici voi sa nu intrati peste noi sa ne faceti de ras ca nu sunteti voi ...si noi fraieri....si cu aia care au postat mai sus nu sunteti mama..tata sa va explic asta este decizia mea si asta va ramane ...asa ca mai usor sa nu lesinati...."

ba ia mai dai drumu de aici. ca nu dai tu banip din asa ceva. clar? sau tu esti mai zeu?
daca te injuram de mama sau de tata atunci sa-mi dai ban permanent. nu ca suferi tu la mine ca nu ti-am dat un id?

0 0

Back to top
Arkantos

[Physicist]

(since 13-09-2017 19:12)

Votes: 20

Post Posted: 07-11-2009, 23:45:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Jackson, amice vezi ca faci dublu post sau cumva te bate forumul? Si inca o chestie cred ca prietenul tau inca n-a inteles faptul ca voi ati intrat in comunitatea asta, iar noi ne asteptam sa va comportati cum trebuie. L-a oprit cineva sa intre pe vreunul din celelalte servere freakz? Nu cred, n-a facut-o pentru ca n-a vrut sau poate nu-l intereseaza dar pe noi ne intereseaza in general ce se intampla aici...

0 0

Back to top
CrazyStyle

[why so serious?]

(since 12-04-2016 00:07)

Votes: 5

Post Posted: 07-11-2009, 23:54:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dooaaamnee....terminati naibii cu telenovela asta - ...darky tu esti de vina....dak nu te tipai tu pe server ca revox a dat retry, nu vedea nimeni. De obicei dam ban 30 dak da imediat retry sau dupa un interval de timp mai scurt, dar totusi dak sta omu aproape juma din timp cu gag, si nici nu a luat pentru injurii sau ceva de gen sau spam, se mai trece cu vederea dak nu se trezeste kte un player de asta k darky....terminati. Ce naiba facem aici? revox tu i-ai chemat pe toti aia de la tn sa te sustina?....normal k noi de p rko il sustinem pe rds....da nu trebuia sa se ajunga aici - ...so ramane rds
0 0

Back to top
Michael.Joseph.Jackson

[King of Pop]

(since 15-10-2013 09:21)

Votes: 18

Post Posted: 07-11-2009, 23:55:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate tie ti se pare normal sa zici "duceti'va tare cu serverul vostru" ? In primul rand acest server e munca unor oameni si revox si'a batut joc de munca acestor oameni...bine..noi ne ducem tare cu serverul nostru,daca e asa varza serverul de ce il afecteaza asa de mult banul??..
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 08-11-2009, 00:15:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cand am zis asta m-am referit strict la tine si cativa din admini care va inchipuiti zei.
voi stricati munca celor care s-au chinuit la server.
de ce toti dupa war3, sin va considera o comunitate ciudata? ca sunt cativa admini care fac magarii si toata comunitatea voastra are de suferit din punct de vedere "vizual" si se feresc de serverul vostru.

nu eu am stricat serverul ca am zis "duceti-va tare cu sevrerul vostru" pt ca sunt ogroaza de playeri care se plang de zeitatile dupa rko.

0 0

Back to top
rkoNobody

[Creep]

(since 01-09-2011 13:46)

Votes: 11

Post Posted: 08-11-2009, 00:36:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da bun am si eu o intrebare...sunt diliu si am o foarte mare si buna intrebare...abea acu a vazut ce a postat revox:D...deci revenim la intrebare:)): De cand joci revox pe rko.freakz.ro...esti admin in comunitatea freakz...da de cand esti player pe rko?...si joci des pe rko nu ca ai jucat la inceput...si bla bla bla>>arkantos da tu?...cum sar asa cu deciziile daca ai pasit de 3 ori pe sv?-...mai usor frate ca nu e player vechi ci as zice...ca e mai nou>>ai 1.37h pe gametracker...vechiule...Nu mai chema prieteni de pe alte sv ca sa iti fie tie backup'urile...daca ai ceva de zis vb cu cei de pe sv:|...decizia a fost gresita...nu se da permanent pt retry...dar revox daca mai dai retry dupa gag...daca sunt eu...sunt sigur ca iti dau permanent...stii de ce cred ca ti'a dat permanent??>>ESTI ADMIN STII REGULILE DACA NU ...FACI PARTE DIN COMUNIUNE CITESTE REGULILE DE LA FIECARE SV INAINTE DE A PASI PE EL...SI RESPECTALE PE TOATE NU CARE ITI CONVIN...

P.S De ce are Rds ban pe forum??...ca sa mor de stiu...intai a fost sick...hai ca poate vb urat pe forum...dar rds? si el a vb urat?...apoi urmez eu sau altu...anuntati din timp ca sa stim:|(daca nu va convine ceva dati ban la cei cu "probleme"?)
SI pe urma mai cereti si sa justifice banu dupa ce a primit ban pe forum...oO sunteti buni:|

0 0

Back to top
rKoPac

[Rko.FreaKz.Ro Owner]

(since 18-12-2010 21:55)

Votes: 19

Post Posted: 08-11-2009, 00:45:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox , fiecare server are propriile reguli .. daca tie ti se par ciudate sau nu e treaba ta .. atat timp cat intri pe server esti obligat sa respecti regulile .. asa cum si alti playeri care intra pe war3 sau orice alt server trebuie sa citeasca si sa respecta regulile.

citez din regulament :

6.Nu faceti acuzatii nefondate la adresa jucatorilor sau adminilor cu privire la folosirea de cheaturi
( pentru a atentiona un admin de un posibil codat folositi comanda say_team @ mesaj ) ! ---> GAG/Llama 10 MIN/ BAN 30 MIN

ai primit gag corect , ai dat retry ban 30 .. nush ce vi se pare voua asa ciudat, la voi cand se da retry dupa llama nu ii dati ban pe timp ? sa fim seriosi ..

@off : arkantos ti-am zis sa nu mai postezi aici ca stii ce parere am despre tine .. vad ca te incapatanezi sa ramai la rangul de papagal.

Pe mine personal nu ma intereseaza ce parere aveti voi despre reguli .. cel putin aceasta regula mi se pare foarte corecta .. e gen retry dupa llama sau gag .. se ban pe timp nu ? normal.
Si apropo revox .. de fiecare data cand intri pe server faci galagie aiurea .. total nefondat .. daca ai nevoie de atentie cauta alte moduri de a o atrage .. in felul asta nu reusesti decat sa fii penibil. Habar n-ai regulile si comentezi pe forum doar pentru ca poti .. credeam k esti mai inteligent de atat .. sincer

Quote:
voi chiar sunteti redusi mintali? -

frate, e a 1000000 oara cand playeri vechi se plang ca va faceti de cap cu adminul. stricati comunitatea. jur

"frate" tu esti bagator de seama ? iti place sa comentezi in necunostinta de cauza ? player vechi sau nu .. a incalcat o regula si a fost sanctionat pentru asta .. kre e problema ? ai tras tu concluzia ca stricam comunitatea daca l-am santionat pe prietenul tau ? - esti tare ce sa zic .. nu mai gandi atat de mult k s-ar putea sa iti explodeze capu.

Last edited by rKoPac on 08-11-2009, 00:51:43; edited 1 time in total
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 08-11-2009, 00:49:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pac.
intra rds pe sv si intreaba de id-ul lui shocker. ii zic ca eu il am da nu il dau... si se simte jignit ca am zis asa.
dupa zic ca unu are wall (deoarece nu stiam comanda pentru admini) si iau gag.. stau 4 runde cu gag si scriu la nume daca imi scoate si mie ggu cineva.. pauzaaaaa....
si dau retry.. si incepe asta sa sufere ca am 13 ani si nu stiu ce..
si am luat permanet. NU PE TIMP CUM ZICI TU.

0 0

Back to top
Arkantos

[Physicist]

(since 13-09-2017 19:12)

Votes: 20

Post Posted: 08-11-2009, 00:50:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sincer nu ma intereseaza ce parere ai tu despre mine si ai grija cu insultele "moderatorule". Eu nu-mi amintesc sa te fi insultat pe tine direct vreodata sau sa-ti fi spus ce parere "buna" am despre tine. N-ai tu cum sa-mi interzici sa postez unde vreau in forumul asta. Acum hai da-i drumul si sterge posturile si inchide topicul ca oricum doar asta stii sa faci Dosent Matter

0 0

Back to top
rKoPac

[Rko.FreaKz.Ro Owner]

Post Posted: 08-11-2009, 00:57:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

din ce am inteles de la el .. nu s-a simtit jignit din motivul acela ci pentru ca iti schimbai numele in ~ ca sa ii arati lui ca nu poate sa iti dea ban .. eh te-a contrazis nu ? iti modific pe 30 de min daca e asa cum spui tu ..

SCRIU CU MAJUSCULE SA INTELEAGA TOATA LUMEA:

FAPTUL CA UN ADMIN APLICA O REGULA ASUPRA UNUI JUCATOR VECHI/NOU (NU CONTEAZA) NU INSEAMNA CA SUFERA DE ADMIN SAU CA "ISI FACE DE CAP". CINE NU E DE ACORD E LIBER SA JOACE IN ALTA PARTE.

@arkantoss : o sa iti las posturile in momentul cand chiar spui ceva .. tu scrii mult dar nu spui nimic .. asta e offtopic 1 la mana si 2 nu sunt obligat sa iti suport pupincurismul. sal

Last edited by rKoPac on 08-11-2009, 01:00:35; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Tre

[Mentally Stable]

(since 20-02-2010 19:40)

Votes: 4

Post Posted: 08-11-2009, 00:58:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arkantos eu zic sa te abtii k nu te vad bine esti pe teritoriul acestor "moderatori " asa k as fi mai atent cu cuv nu sunt in masura sa ia udecizii k stiam ce se face aici ...

0 0

Back to top
rKoPac

[Rko.FreaKz.Ro Owner]

Post Posted: 08-11-2009, 01:10:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox ti-am modificat banul pe 30 de min la ip 89.39.7.252 .. daca tot ai ban lasa-mi pm

closed

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by OrHaN+, 09 November 2009 14:05

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 16-02-2025, 02:22:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x