User
Pass
2FA
 
 

Apple Music “reinventeaza” streamingul audio pentru 10 dolari pe luna

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message415
amerikk
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 09-12-2015 17:55)
Joined: 30 May 2015
Posts: 262, Topics: 48
Location: Los Angeles

Reputation: 65.6
Votes: 7

       
Post Posted: 13-06-2015, 15:04:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Apple a cumparat Beats Audio in urma cu 1 an, insa acestia nu au implementat pe produsele lor aceasta tehnologie. Scopul a fost altul si anume aceasta aplicatie Apple Music.


Apple Music este noua aplicatie de la Apple ce va aduce streaming audio, video si radio intr-un pachet ce costa 10 dolari pe luna. Utilizatorii de iPhone vor primi aceasta functie pe noul iOS 9 si vor avea acces la playlist-uri personalizate, sugestii si chiar informatii despre turneele artistilor preferati prin functia Connect.

Aplicatia a fost prezentata pe scena WWDC de catre Jimmy Iovine si va integra inclusiv Siri pentru a ne ajuta sa ne organizam muzica mai bine, dar si sa primim recomandari in functie de topurile muzicale actuale, artist, debut s.a.m.d.

Apple a tinut sa mentioneze ca va promova foarte agresiv acest serviciu si ca va avea peste 100 de milioane de utilizatori, enorm de mult fata de Spotify, care dupa spusele celor de la Apple, nu a avut parte de promovare suficienta.

Apple Music va fi gratuit in primele 3 luni, insa tariful aplicat dupa este de 10 dolari pe luna, iar pentru familiile cu 6 persoane doar 15 dolari. Acest serviciu va veni pe toate telefoanele Apple si va fi inclusiv pe Apple TV si Android la toamna, dar si pe Windows.


Artwork

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  


The time now is 09-05-2024, 15:24:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x