Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[REJECTED] Bug la scroll of wisdom
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Fixed / Closed bugs
Author
Xokidoky
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 05-10-2017 10:19)
,
Topics: 24
Votes
: 6
Posted: 13-06-2015, 16:54:48
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
WoW Freakz link:
Bug description: Salut, in ultimele zile nu mai primesc retete noi pt glyphuri cand creez scroll of wisdom, absolut nimic. Este ceva bug la inscription in general sau doar eu am problema asta?
Scrolul se creeaza si nici 1 scris galben nu imi apare acolo jos ca sa imi zica ce am invatat.
Proof:
0
0
Back to top
rockhard
[Mentally Stable]
(since 25-06-2023 16:15)
,
Topics: 53
Votes
: 22
Posted: 14-06-2015, 00:01:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
poate ai a deja toate retete din research.
0
0
Back to top
Xokidoky
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 14-06-2015, 01:14:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ms pt reply, asta e normal primul gand care iti trece prin cap cand nu mai primesti retete de la research si credema ca am verificat inainte sa postez
, imi lipsesc f multe.
Ma gandesc ca s-ar putea sa le fi lasat freakz pt alt patch pe restu daca nu e bug, dar 1 la mana nu ar avea sens si 2 in ptr avea toata lumea full glyphs.
Nu pot sa ghicesc sursa problemei hin glhobul mheu, asa ca merg la biserica sa cumpar lumanari sa ma vada si pe mine Dumnezeu
0
0
Back to top
rockhard
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 14-06-2015, 01:53:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
poti sa-mi spui cateva care-ti lipsesc?
0
0
Back to top
KRQ
[Creep]
(since 06-01-2016 18:15)
,
Topics: 304
Votes
: 75
Posted: 14-06-2015, 12:02:32
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Are dreptate, este bug, s-a stricat ceva in ultimele 2 zile, eu am un addon de tracking la retete, aseara am cercetat pe 3 chare pe care imi lipsesc 2 6 si 7 glyphe, probabil din cauza crashurilor recente.
http://imgur.com/VwOgjk1
0
0
Back to top
Xokidoky
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 14-06-2015, 12:37:16
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Iti dau exemple multe de la mai multe clase:
*Shaman - (glyph of) eternal earth, purging, astral fixation, compy, elemental familiars, flaming serpents, lingering ancestors, rain of frogs, spirit raptors, spirit wolf.
*Hunter - (glyph of) enduring deceit, lean pack.
*Paladin - (glyph of) battle healer, divine shield, hand of sacrifice, exorcist, pillar of light.
*DK - (glyph of) festering blood, loud horn, regenerative magic, swift death, long winter, skeleton.
*Priest - (glyph of) angels, heavens, inspired hymns, sha, shifted appearances.
*Rogue - (glyph of) headhunting, improved distraction.
*Warlock - (glyph of) gateway attunement.
Nu gasesc foaia pe care am scrise glyphurile de la mag si warior. Ma gandesc ca si tu ai inscription si vrei sa verifici daca e ceva limita impusa de freakz. Din moment ce mie nu imi da retete noi, daca ai ceva reteta pt 1 din glyphurile astea ar fi mai clar daca e vorba despre 1 bug.
Stii ca research-u asta se poate face doar odata pe zi si asta face enervant faptul ca trec atatea zile si au mai ramas multe retete de invatat, sper sa ne raspunda ceva gm cat mai repede. PEACE !!... uh.. I mean.. WAR!!!!
Posturi unite automat, 14-06-2015, 13:37:16
Ms pt raspuns si proof KRQ. 1 lucru e cert, daca nu ne ajuta nimeni o sa creasca numarul de cersetori in Orgrimmar si sunt si asa prea multi
.
Era o gluma desigur, nu o sa vedeti inscriptioner cersetor in viata voastra!! asteptativa la preturi de 5k la glyphuri
, toata lumea sufera. Deci HELP US FREAKZ!!
0
0
Back to top
rockhard
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 14-06-2015, 13:49:00
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Xokidoky wrote:
asteptativa la preturi de 5k la glyphuri
eh, toate preturile pentru glyphuri din scroll of wisdom sunt de rahat. practic nici nu merita sa faci research, poate doar daca vrei sa ai toate retetele. mai bine pastrezi ink-ul si faci alte glyphe. si avand in vedere cati lesinati sunt care baga glyphurile importante la pret de ***** (gen armors pt 50 gold, evocation pt 200 etc.), nu prea cred ca o sa fie o crestere prea mare.
altfel, da ai dreptate, am si eu inscription si am vrut sa verific. si eu am facut research acum cateva zile si nu am primit o reteta noua dar am crezut ca le-am primit pe toate ca fac research de o luna+.
Posturi unite automat, 14-06-2015, 14:49:00
Xokidoky wrote:
Iti dau exemple multe de la mai multe clase:
*Shaman - (glyph of) eternal earth, purging, astral fixation, compy, elemental familiars, flaming serpents, lingering ancestors, rain of frogs, spirit raptors, spirit wolf.
*Hunter - (glyph of) enduring deceit, lean pack.
*Paladin - (glyph of) battle healer, divine shield, hand of sacrifice, exorcist, pillar of light.
*DK - (glyph of) festering blood, loud horn, regenerative magic, swift death, long winter, skeleton.
*Priest - (glyph of) angels, heavens, inspired hymns, sha, shifted appearances.
*Rogue - (glyph of) headhunting, improved distraction.
*Warlock - (glyph of) gateway attunement.
Nu gasesc foaia pe care am scrise glyphurile de la mag si warior. Ma gandesc ca si tu ai inscription si vrei sa verifici daca e ceva limita impusa de freakz. Din moment ce mie nu imi da retete noi, daca ai ceva reteta pt 1 din glyphurile astea ar fi mai clar daca e vorba despre 1 bug.
Stii ca research-u asta se poate face doar odata pe zi si asta face enervant faptul ca trec atatea zile si au mai ramas multe retete de invatat, sper sa ne raspunda ceva gm cat mai repede. PEACE !!... uh.. I mean.. WAR!!!!
Posturi unite automat, 14-06-2015, 13:37:16
Ms pt raspuns si proof KRQ. 1 lucru e cert, daca nu ne ajuta nimeni o sa creasca numarul de cersetori in Orgrimmar si sunt si asa prea multi
.
Era o gluma desigur, nu o sa vedeti inscriptioner cersetor in viata voastra!! asteptativa la preturi de 5k la glyphuri
am uitat sa mentionez ca foarte multe din glyphurile alea care-ti lipsesc nu sunt din scroll of wisdom. sunt din world drops si vendori, unii din isle of thunder si alte locuri care nu au fost bagati inca.
0
0
Back to top
Xokidoky
[Mentally Stable]
,
Votes
Posted: 14-06-2015, 19:13:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Preturile la marfa vanduta de playeriii cu profesii trec prin valuri indiferent de profesie si cu cat sunt mai putini playeri care vand 1 anumit lucru cu atat e mai stabil si mai ridicat pretul la el, ptc este cerere mare si marfa e mai limitata tu ajungi sa creezi pretul deseori, a.k.a nu ma bat cu turma sa vand o piesa cu 200 gold cand suntem doar 2 sau 3 care vindem unele cu 2 sau 3k gold, si stim cu totii cum preturile la glyphurile tale preferate pot ajunge si la 15k
, spre disperarea tuturor bineinteles, deci se merita sa faci research
. Daca ai probleme in a scoate profit cu profesia ta incearca sa mai faci una, ca mai cad preturile lat la pamant cateodata si nu poti face altceva decat sa astepti in momentele alea. Nu vreau sa ma indepartez de topic asa ca imi cer scuze nu o mai lungesc.
Nu stiam despre lucrurile care le-ai zis despre world drops si vendori pt retete de glyphuri, ms. Deci ajungem la concluzia ca exista content la inscription care nu ne e permis sa il avem deocamdata, dar mai stiu 1 lucru. Am vazut glyphuri aparute doar in patchu asta la ah si pe care eu nu le pot face, lucru care imi confirma ca e vorba de 1 bug.
0
0
Back to top
Burebysta
[Retired Veteran]
(since 27-08-2022 20:01)
,
Topics: 509
Votes
: 245
Posted: 12-09-2015, 14:18:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Works fine. Some receipts are not implemented yet. Wait for the next phase.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Burebysta
, 12 September 2015 12:18
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->