User
Pass
2FA

Seriozitate pe war3

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message430
Urazion

[Wicked Sick]

Status: Offline
(since 31-12-2020 17:59)

Votes: 300

Post Posted: 14-06-2015, 08:43:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce organizati concursuri daca nu dati premiile , am fost dat castigator pe luna februarie ( premiu 20 euro ) https://forum.wow-freakz.com/Concurs-Adminul-Lunii-MARTIE-t341183.html , sunt 3,5 luni iar xd! nu se tine de promisiune .
Mesaj de la xd prin pm : Salut, nu, imi pare rau, dar nu, suma o sa o primesti prin paypal,banca sau joc pe steam ceva gen. Alegi doar
paypal nu s-a putut , asa ca i-am dat in diferite zile link-uri cu jocuri pentru steam , dar baiatul gaseste diferite scuze si mai nou nu mai raspunde .
cred ca am astepta destul de mult pentru a deschide acest topic , considerat ca e bataie de joc , am avut destula rabdare .

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xD!.

[●●●]

Status: Offline
(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 16-06-2015, 22:54:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urazion wrote:
Nu inteleg de ce organizati concursuri daca nu dati premiile , am fost dat castigator pe luna februarie ( premiu 20 euro ) https://forum.wow-freakz.com/Concurs-Adminul-Lunii-MARTIE-t341183.html , sunt 3,5 luni iar xd! nu se tine de promisiune .
Mesaj de la xd prin pm : Salut, nu, imi pare rau, dar nu, suma o sa o primesti prin paypal,banca sau joc pe steam ceva gen. Alegi doar
paypal nu s-a putut , asa ca i-am dat in diferite zile link-uri cu jocuri pentru steam , dar baiatul gaseste diferite scuze si mai nou nu mai raspunde .
cred ca am astepta destul de mult pentru a deschide acest topic , considerat ca e bataie de joc , am avut destula rabdare .

Haide sa nu o dam in nesimtire, ok? Ti-am explicat destul de clar de cand ai castigat (la fel si vrilion si-a primit premiul in acea seara pentru ca a vrut pe steam). Pune toate pm-urile si vezi "concluzia" paypal/bancar/steam. Eii bine tu ai stat mereu si ai asteptat oferte de jocuri s.a.m.d. mi-ai dat pm cu un link si ai zis ca este prea tarziu sa il mai cumpar asa ca am zis sa gasesti una din acele metode sau sa mai astepti oferta sau ce puii mei vroiai tu. In acest timp dupa cum stiu si colegii mei (am suferit un accident) si nu am fost activ deloc, chiar deloc. Viata mea este mai importanta decat un joc. Ti-am zis si tie ca nu sunt activ decat in anumite ore/seri/zile. Eii bine si acum ti-am lasat pm pe messenger si ti-am zis "trebuie sa intru de pe contul tau steam si sa iti cumpar acele jocuri, nu pot lua cd-key. PS: Nici un pachet de tigari nu mi-as cumpara de banii aia, nu inteleg de ce atata caz mai ales ca ti-am explicat si ar fi trebuit sa intelegi "omeneste" Inchid acest topic nu ca sa ascund sau bla bla bla ci pentru simplul fapt ca putem discuta pe messenger si sa iti primesti premiul. Imi pare rau ca s-a ajuns aici dar datorita problemelor de sanatate chiar nu am putut fi activ. Te astept pe messenger sa iti ridici premiul.

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by xD!., 16 June 2015 20:54

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 26-02-2025, 17:55:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x