User
Pass
2FA

Propuneri/bug Gumita

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message288
Traficantul de Gumita

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-06-2015 01:28)

Votes: 2

Post Posted: 17-06-2015, 01:09:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am facut dupa model pentru ca am mai multe chestii de zis

bun .. e o problema la serv 16/6/2015 ora 2:00 dimineata a aparut un bug sper sa s rezolve pana maine .. oricine e la ct cu mic cand vorbeste se aude 1 secunda si dupa se inchide singur mic si nu se aude nimic tre sa spamezi butonul de mic sa te auzi putin intrerupt

propun sa se scoata chestia cu gagul 30 de min pentru chestii aiurea gen ,,gg,, si chiar si pentru ,,mm,, si alte injuraturi exista helperi care ar trebuii sa isi faca treaba si sa stea pe server si sa-si faca treaba
am jucat 3 zile in draci si mai mult de 3 din staff pe zi la ore diferite gen 30 de min maxim 1 ora ies.. schimbati stafful e plin de copii care abuzeaza de comenzi sau care nu au nici o treaba cu adminatul (nu zic de tot stafull ar fi bine o limita de varsta de +16 ) hai sa zicem 15.. maxim

propunere: propun la vip sa nu se mai spameze runda runda /vipmenu isi iau tot de acolo baietii si omoara ct unu cu vip ii culca pe spate pe 3 ct.. dupa ce ca sunt oricum vro 10 t vs 3 ct mai e si unu cu vip care isi da revive speed ciocan din ala si te omoara intant

mai am propuneri dar nu vreau sa vorbesc aici mult si prost
si sa se uite un owner la tot ce am bolborosit mai sus si daca se poate si o explicatie in caz ca nu se pot accepta propunerile

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Drogatul ;X

[Criminal]

Status: Offline
(since 28-09-2023 08:06)

Votes: 363

Post Posted: 17-06-2015, 15:26:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1Surprise sa vad dar nu cred ca e de la sv.
2:Nu,pentru ca se v-a face reclama.
3:Vip-ii nu au platit degeaba,este voi atata timp cat nu este si la day.+Sa nu-si cumpere de ex : deagle + scut sau porcarii sa-l faca invincibil.

Regulament|Connect Jb.Freakz.ro|Panel Jb.freakz.ro

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Drogatul ;X, 17 June 2015 13:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-12-2024, 01:39:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x