User
Pass
2FA

[Rezolvat] Unabn Mogadishu+ Reclamatie celui care a dat bye/***

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message598
Mogadishu

[Incorruptible!]

Status: Offline
(since 08-07-2023 08:40)

Votes: 8

Post Posted: 18-06-2015, 16:37:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul Mogadishu
Data + ora: azi 14:48
Harta: ww
Admini online:Pazuzu, Krommer, nadya
Adminul: nu stiu
Motivu: sunt si eu curios
Ip-ul:5.12.81.144

1) Respectul se castiga nu se impune. Tu si Nadya si alti hateri nu meritati respect si nu o sa il aveti.
2) Pentru vorebele de genul am luat pedeapsa si am ispasit-o. E irelevant sa postezi acum ca am spus "tarane", "marsh" sau "spart". Ala cu "sugi tu" cauta in log sa vezi cine mi-a spus mai intai.....
3) Daca tu imi spui sa citesc regulamentul, atunci esti un ipocrit sau un papa-lapte....
4) Daca am meritat gag, l-am respectat. De injurat, nu am injurat, nu meritam ban.
5)Respect ownerii si adminii si playerii care merita respect...nu stau sa ii enumar..sunt destui...
5)Fara sa imi spui mie care e rezultatul...caute in log ultimele 10 zile si citeste..si vezi pt tine cum atati playeri si-au bagat in atatea neamuri si mame etc..si au luat gag 3 minute..iar eu pentrru "cap de pompa" iau ban 500.... sa vezi si tu cine e lupul moralist sau lupul limitat la creier...
6) Daca spui ca eu sunt lipsit de respect si nesimtit... tu ai dat dovada ca nu esti cu nimic mai bun...ai dat bye ca un las cand eu joc corect....sa-ti fie rusine de tine.

Staff message (TwisTer):

+1 warn pentru limbaj, flame ºi atac la persoanã.
E a 2 oarã când faci asta, te-am rugat sã citeºti regulamentul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
.Afro.

[Mentally Stable]

(since 17-11-2018 13:11)

Votes: 4

Post Posted: 18-06-2015, 17:56:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Moga....stii prea bine ca gresesti...dc te mai chinui sa intorci situatia in favoarea ta cand stii atat de bine ca toti care jignesc au luat gag~kick~ban...doar tu ai fost iertat de nenumarate ori...faptul ca jignesti in continuare adminii si ownerii si pe forum in reclamatie nu pot spune decat ca cel care a dat bye a dat pe buna dreptate.
Incearca ca te linistesti si in loc sa injuri sa iti ceri mai bn scuze de la cei care te-au suportat pana acum...nu am nimic cu tine dar daca toti am face cum faci tu nu am ajunge nicaieri
Stii bine despre ce vorbesc si stii bn ca gresesti
Nu ma iau de tine ,sper sa intelegi asta , doar iti explic ca greseala a fost a ta.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 28-05-2025 19:27)

Votes: 232

Post Posted: 19-06-2015, 01:10:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Îmi pare rãu pentru tine dar sunt nevoit sã fac asta, de astãzi toþi admini serverului vor executa comenzi asupra ta.
Nu mai ai ce cãuta pe acest server, ai ban permanent.

Spoiler:

Spoiler:

Ai încãlcat în mod repetat regulile de mai sus, iar eu ca administrator, îmi rezerv dreptul sã iau ce decizie doresc,atât timp cât consider cã asta e spre binele serverului.
Sã ai o searã bunã.

0 1

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 18 June 2015 23:11

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 22-08-2025, 03:25:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password