User
Pass
2FA
 
 

Top 10 - Women Perfume

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1196
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 21-06-2015, 01:12:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parfumurile! Toatã lumea dorește sã aibã un parfum aparte pentru ocazii speciale sau pentru ieșiri în oraș!
Iatã un Top 10 cu cele mai râvnite parfumuri de dame! :d



Calvin Klein Euphoria - un parfum care aduce bucurie, efervescent, încântãtor și stilat. Este parfumul femeii moderne, pe care ar trebui sã îl aibã mãcar o datã. Aromele sale de flori și fructe, în care regãsim trandafir, lotus sau chiar orhidee neagrã seduc la fiecare purtare. Vi-l recomand, indiferent cã alegeți sã îl purtați ziua, la serviciu sau când ieșiți la plimbare, dar și seara, la o rochie elegantã sau, de ce nu, la o ținutã senzualã de club. Prețuri cuprinse între 159 și 219 lei.
Spoiler:


Paco Rabanne Lady Million - a urmat succesul parfumului pentru bãrbați Paco Rabanne 1 Million. Este un parfum-statement, este parfumul femeii puternice, încrezãtoare în forța proprie de seducție. Lady Million este un parfum voluptos, care surprinde prin melanjul de flori exotice și citrice, într-o combinație olfactivã care aproape se simte pe piele. Tonurile de mosc îi conferã aceastã senzualitate aparte. Este parfumul senzual al femeilor conștiente de erotismul lor. Dacã sunteți în cãutarea unui parfum de top, special, alegeți Lady Million și nu veți greși. Rezistã timp îndelungat iar proiecția este excepționalã. Prețuri cuprinse între 189 și 299 lei.
Spoiler:


Hugo Boss Orange - un parfum care aduce bucurie, efervescent, chic și relaxare. Este parfumul tinerelor moderne, "millenials". Aromele sale de flori albe și fructe pârguite, în care regãsim floare de portocal, mãr dulce sau chiar vanilie cremoasã încântã cu fiecare purtare. Vi-l recomand sã îl purtați ziua, la serviciu sau când ieșiți la plimbare. Persistența și proiecția sunt moderate, de pânã la 6 ore, mai crescute în cazul apei de parfum. Prețuri cuprinse între 159 și 239 lei.
Spoiler:


Moschino I Love Love - un parfum tineresc, relaxat, foarte modern. Este parfumul tinerelor moderne, perfect pentru ținutele de zi. Aromele sale de flori și fructe, condimentate cu scorțișoarã, lemn tanaka, mosc și cedru, îi conferã un nivel ridicat de versatilitate. Aroma floral lemnos moscatã evolueazã de la tonurile florale foarte bine conturate cãtre cãldura degajatã de mix-ul de condimente. Moschino I Love Love este parfumul ideal pentru orice ocazie, grație aromei sale versatile și persistentei mari, de pânã la 7 ore. Prețuri cuprinse între 115 și 155 lei.
Spoiler:


Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Elixir - este un parfum bogat, senzual, opulent, reflectând abordarea modernã a mãrcii clasice de parfumuri Givenchy. Notele ciprat florale, cu patchouli, neroli, mosc, frangipani și vanilie gourmandã conferã acestui parfum original un aer aparte, ce subliniazã personalitatea celei care îl poartã. Parfumul se așazã în tonuri orientale pasionale, iar notele gourmande atât de inedite oferã parfumului Ange Ou Demon Le Secret Elixir atât longevitate, cât și proiecție avansatã. Dacã sunteți în cãutarea unui parfum de lux, cu identitate aparte, aceasta trebuie sã fie alegerea voastrã. Preț 269 lei.
Spoiler:


Lolita Lempicka L'Eau Jolie - și aroma sa fructat floralã se regãsește în topul preferințelor publicului feminin. Notele sale feminine, delicate, sunt redate și de cãtre flaconul caracteristic Lempicka, într-o poveste olfactivã modernã. Tonurile lemnoase oferã parfumului L'Eau Jolie profunzime și senzualitate. Dacã sunteți în cãutarea unui parfum cadou, orientați-vã cu încredere cãtre L'Eau Jolie, parfumurile Lolita Lempicka sunt foarte apreciate. Persistența este medie, parfumul eliberându-și aroma timp de pânã la 6 ore. Preț 109 lei.
Spoiler:


Calvin Klein Euphoria Endless - este cel mai nou flanker din seria parfumurilor de succes Euphoria și se remarcã în rândul parfumurilor de top prin aroma sa floral fructatã, elegantã, delicatã și, totodatã, incredibil de fireascã. CK Euphoria Endless este un parfum apreciat mai ales de cãtre tinere, reușind sã capteze, în maniera proprie CK, esența feminitãții. Notele aromate de flori de cireș și citrice se combinã cu inima de violete, toate fiind învãluite de aromele de bazã originale Euphoria: lemn de santal, bambus și mosc. Aroma sa, cu persistențã medie spre mare, va încânta orice femeie care îl va primi în dar. Prețuri cuprinse între 189 și 289 lei.
Spoiler:


Versace Versus este, probabil, cel mai contrastant parfum Versace, o combinație floral fructatã ce oscileazã de la romantism la senzual, într-o interpretare olfactivã aparte. Parfumul de damã Versace Versus încântã prin notele de citrice ce potențeaza tonurile de ambretta, fiind ideal pentru zilele calde de varã. Prețuri cuprinse între 99 și 189 lei.
Spoiler:


Calvin Klein Sheer Essence Beauty - este cel mai recent flanker din seria Beauty, parfumurile de damã create pentru femeile cu vârstã 40+. Aromele florale de flori nashi, precum și buchetul de flori delicate de primavarã - liliac, magnolie sau bujor - învãluie trupul cu adieri pudrate, foarte glam și elegante. La fel ca alte parfumuri CK, și parfumul de femei CK Sheer Essence Beauty are o persistențã mare, de peste 6 ore, cu o proiecție moderatã, tipicã aromelor pudrate. Prețuri cuprinse între 189 și 249 lei.
Spoiler:


Marc Jacob Honey - este unul dintre cele mai speciale parfumuri noi. Este un parfum modern, vesel și jucãuș, cu note fructat florale, ideal pentru ținutele de zi. Flaconul are un design foarte special, ce redã prospețimea și efervescența aromei. Dacã sunteți în cãutarea unui parfum deosebit, alegeți Marc Jacobs Honey, și aroma sa de citrice, miere și vanilie. Prețuri cuprinse între 165 și 265lei.
Spoiler:





Sursa



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Dinkas
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 28-01-2016 19:09)
Joined: 13 Jan 2016
Posts: 868, Topics: 50
Location: Oltenia

Reputation: -254.8
Votes: 24

 
Post Posted: 20-01-2016, 22:40:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=28605647
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/87/63/a4/8763a4f6b9ff6fb68fdae5b0662fc22c.jpg
http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mIzb7zJyTD9-YrNd1xj_NOg.jpg
What about those?


Furien.freakz.ro
FurienMaster
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 19-04-2024, 03:53:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x