Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Rezolvat] Reclamatie kronomcv
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
xanariadcu
[Hokage]
Status: Offline
(since 01-06-2024 19:51)
,
Topics: 15
Votes
: 25
Posted: 22-06-2015, 09:54:05
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
+1 Shika
0
0
Back to top
Soad#Gabi
[Mentally Stable]
(since 23-06-2015 07:19)
,
Topics: 5
Votes
: 1
Posted: 22-06-2015, 20:40:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sh!KaD0Ta wrote:
#Gabi, din cate observ din logurile serverului, totul a inceput de la tine.
Krono ar fi spus ca pana deseara ajunge nr.1 in top15, dupa care tu i'ai "raspuns" daca nu ai viata si ca esti 24/24 - 24/7 pe server.
Iar krono, a fi admin nu inseamna ca esti mai presus de restul jucatorilor, dar totusi in cazul asta cu gabi, cred ca era mult mai ok sa ii dai gag 10min, repeta si comenta ii dadeai iar 10min gag si tot asa. Nu imi plac tiganiile de genul pe server. Pentru moment scapi cu avertisment, pe viitor sper sa nu se mai repete.
Cat despre tine gabi, incep sa ma satur reclamatii prostesti, numai cauta nod in papura la fiecare admin.
Ai facut reclamatie pe Motiv: Rade de numele meu si cand incep si eu sa rad de el imi da ban. ?
Si inca ceva gabi, pe viitor daca tot vii cu dovezi, fa printscreen,snapshot,screenshot de la inceputul conversatiei nu doar ce iti convine tie sa pui aici.
Inteleg ca esti prieten cu el,dar incearca sa nu fii mai subtil,sa nu mai bata asa rau la ochi faptul asta
Si eu ce i-am spus atunci cu 24/7 i-am zis la misto,daca el o ia in serios,e problema lui. Si zici ca trebuia sa fac poza si mai sus,as fi facut,ca nu ma durea mana,dar mi-a zis ca o sa clarifice el pe forum dupa ce fac reclamatia,deci ma asteptam sa vina el cu dovezile de mai sus,dar el de fapt a venit doar cu niste argumente care nu au fost sustinute de nicio dovada,dragut,nu? Atunci cand vezi un jucator ca vine cu argumente fara dovezi ii spui ca e n00b,dar sa vezi un membru din staff ca vine fara dovezi? mai rar.
Si reclamatie prosteasca a? Eu nu vad nimic prostesc in asta,nu mi se pare normal sa rada de numele meu (faptul asta demonstreaza ca e doar un copil) si dupa sa imi dea si ban cand rad si eu de el (de fapt mi-a dat ban ca impreuna cu el nu radea nimeni cand isi batea joc de el,dar cand am ras si eu de el erau mai multi care au inceput sa se amuze).
Si nu inteleg ce motiv vroiai sa pun acolo,eu zic ca e destul de clar.
Repet,daca la tine asta este o reclamatie prosteasca,imi pare rau sa iti spun,dar nu cred ca esti capabil de a lua masuri importante in cadrul staff-ului unui server,crede-ma ca nu zic prostii,daca n-am grad pe server-ul asta nu inseamna ca in alte parti nu am.
De cat sa dai doar un avertisment pentru astfel de reclamatie,mai bine lasa-te,sincer.
Daca vrei sa faci un bine acestui server,pune staff-ul pe picioare,nu-i lasa sa se creada zei, ca nu sunt.
Probabil ca n-ai sa citesti tot,da-i ok,mai departe nu imi mai pasa,am observat ca va doare fix undeva de ceea ce face staff-ul pe server,asa ca n-are rost sa imi mai bat capul atat timp cat si cei care iau masuri nu se ocupa bine de cei ce primesc reclamatii. Hai salut.
0
0
Back to top
Sh!KaD0Ta
[Iti place poza?]
(since 29-07-2020 16:10)
,
Topics: 90
Votes
: 32
Posted: 23-06-2015, 05:51:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Soad#Gabi wrote:
Inteleg ca esti prieten cu el,dar incearca sa nu fii mai subtil,sa nu mai bata asa rau la ochi faptul asta
De cat sa dai doar un avertisment pentru astfel de reclamatie,mai bine lasa-te,sincer.
Daca vrei sa faci un bine acestui server,pune staff-ul pe picioare,nu-i lasa sa se creada zei, ca nu sunt.
.
De cand pana cand stii tu cine imi sunt sau nu prieteni ?
Si da reclamatia asta consider ca este una de prisos, maine cand cineva din staff iti spune gabriela, vii si faci reclamatie ca in loc sa iti zica gabi, te "striga" pe server gabriela.
Si de ce a scapat doar cu un advertisment, deoarece tu ai inceput scanteia si imi spui mie ca tu doar ai glumit dar el daca a luat'o in serios ce sa ii faci ca da dovada ca e copil, ei bine uneori e nevoie doar de o scanteie ca focul sa se aprinda.
Sunt curios in cazul de fata, rolurile erau inversate, tu cum procedai in astfel de situatie ?
krono esti tu, gabi e krono si sper sfarsit punete si in situatia mea, ce fel de actiunea luai asupra lui krono?
0
0
Back to top
Soad#Gabi
[Mentally Stable]
(since 23-06-2015 07:19)
,
Topics: 5
Votes
: 1
Posted: 23-06-2015, 09:19:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sh!KaD0Ta wrote:
Sunt curios in cazul de fata, rolurile erau inversate, tu cum procedai in astfel de situatie ?
krono esti tu, gabi e krono si sper sfarsit punete si in situatia mea, ce fel de actiunea luai asupra lui krono?
Daca eram in locul lui cand mi-ar fi zis ceva,si mi s-a intamplat si mie sa fiu injurat,pnm,dadeam gag 5-10 minute si daca nu se potolea ban 30-60 min.
Si daca eram in locul tau,mie ban o saptamana ca am ras de el dupa ce a ras de numele meu,deci in loc sa nu mai continui cearta eu am facut exact opusul si lui down o saptamana,atat timp cat am fost amandoi implicati,trebuie sa patim amandoi ceva,no? Un down,chiar daca este stabilit pe o anumita perioada de timp,face multe,il va face sa se gandeasca mai bine cum sa reactioneze in astfel de situatii,in mare parte asta e scopul reclamatiei,si asta ar fi cea mai buna masura din punctul meu de vedere,atat timp cat e activ pe server consider ca remove-ul nu ar fi o alegere buna (dar oricum,asta nu e caz de remove,dar am dat drept exemplu).
0
0
Back to top
krono
[money talkin']
(since 15-03-2023 14:46)
,
Topics: 76
Votes
: 111
Posted: 23-06-2015, 10:13:57
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Pe tine nu te rezolva gag-ul, tu ai regulile tale.
Ti-am mai zis, nu stau sa-ti suport toate magariile pe server
0
0
Back to top
Sh!KaD0Ta
[Iti place poza?]
(since 29-07-2020 16:10)
,
Topics: 90
Votes
: 32
Posted: 23-06-2015, 18:59:43
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
krono "asculta" ce zice gabi, ca nu tot ce spune sunt baliverne, are dreptate, tocmai de aceea ai avertizare/warn la 2 down la 3 remove. Magarii sau nu oricine ar fi nu se da voteban/ban din prima, il avertizezi verbal, ii dai gag continua ii dai voteban si gata, nu se potoleste sau intra dupa ce ai dat voteban 30min ban il postezi pe forum nick + ip si dovezi.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
BoGdanCoFcd
, 23 June 2015 17:06
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->