Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Propunere
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Discussions/Help
Author
amerikk
[Banned user]
Status: Offline
(since 09-12-2015 17:55)
,
Topics: 48
Votes
: 7
Posted: 23-06-2015, 16:03:05
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Propun sã se adauge gradul de "Designeri" pe forum.
Nu pentru culoare, nu pentru accese. Ci pentru a se putea distinge cel care are activitate la Graficã, prin nivelul sãu în photoshop, numãrul de tutoriale postate, numãr de cereri rezolvate, cadourile fãcute s.a.m.d.
Nu vor avea toþi designer, ci cei cu activitate, cu experienþã, cu rãbdare, etc.
Scripteri sunt, de ce sã nu fie ºi designeri?
Artwork
0
0
Back to top
Faydwer
[Licensed to kill]
(since 17-11-2019 19:30)
,
Topics: 383
Votes
: 410
Posted: 23-06-2015, 16:44:58
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Gradul de moderator este suficient pentru cei mai experimentati in grafica, iar gradul de helper se poate da altor graficieni experimentati.
Pe forum avem scripteri, dupa cum vezi sunt 2 moderatori si un helper pe partea de cs, iar acel helper nu are culoare sau grad diferit. Tot helper si tot culoarea aceea o are la fel ca moderatorii.
S-ar colora prea mult forumul zic eu si sigur s-ar trezi si altii cu alte grade/ culori pentru ce fac ei pe forum. Poate ca si ownerii de servere cum s-a mai discutat vor culoare la nume daca s-ar accepta asa ceva.
0
0
Back to top
amerikk
[Banned user]
(since 09-12-2015 17:55)
,
Topics: 48
Votes
: 7
Posted: 23-06-2015, 18:44:09
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Faydwer wrote:
Gradul de moderator este suficient pentru cei mai experimentati in grafica, iar gradul de helper se poate da altor graficieni experimentati.
Pe forum avem scripteri, dupa cum vezi sunt 2 moderatori si un helper pe partea de cs, iar acel helper nu are culoare sau grad diferit. Tot helper si tot culoarea aceea o are la fel ca moderatorii.
S-ar colora prea mult forumul zic eu si sigur s-ar trezi si altii cu alte grade/ culori pentru ce fac ei pe forum. Poate ca si ownerii de servere cum s-a mai discutat vor culoare la nume daca s-ar accepta asa ceva.
Nu e vorba de culoare, e vorba de grad. Adica tu vrei sa zici ca gradul designer exista deja, doar ca sub forma de "moderator" sau "helper" ?
Artwork
0
0
Back to top
D a n g e R
[AimeR]
(since 21-01-2024 10:36)
,
Topics: 577
Votes
: 607
Posted: 23-06-2015, 22:20:59
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Eu sunt de acord cu aceasta propunere,deoarece sunt putini care stiu sa lucreze cu avatare/semnaturi/etc...(putini experimentati)
Si ar trebui ca aceste persoane,care sunt experimentate in acest domeniu,sa aiba propriul grad:
Designer
Deoarece cei care nu frecventeaza zona de design,nu stiu ca acei moderatori,sunt defapt designeri.
Si desigur acest grad,nu trebuie sa cuprinda toate persoanele care stiu sa faca un avatar,de exemplu poate sa cuprinda maxim 5 persoane,aceste 5 fiind alese dupa vechime si dupa lucrarile facute
Casuta vocala:
DangeR
0
0
Back to top
Faydwer
[Licensed to kill]
(since 17-11-2019 19:30)
,
Topics: 383
Votes
: 410
Posted: 23-06-2015, 23:12:44
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
amerikk wrote:
Nu e vorba de culoare, e vorba de grad. Adica tu vrei sa zici ca gradul designer exista deja, doar ca sub forma de "moderator" sau "helper" ?
Tu vezi pe forumul asta grade speciale ca scripter, organizator turnee gaming ? Gradul de moderator este dat persoanele mai bine pregatite si cu o anumita vechime in domeniu, iar helper este dat celor care se ocupa de ceva anume pe forum si ajuta sectiunea / moderatorii.
Nu inteleg de ce sa fie "n" grade pe un forum cand un simplu grad spune exact functia sa.
D a n g e R wrote:
Deoarece cei care nu frecventeaza zona de design,nu stiu ca acei moderatori,sunt defapt designeri.
Nu este logic ca moderatorul/rii de acolo se ocupa cu designul ? Atunci cand ocupi o functie intr-un anume loc stii si sa te ocupi de treaba respectiva, doar nu pui pe un tip de la cs sa modereze la wow zone cand nu stie nimic despre wow, intelegi unde bat ?
0
0
Back to top
AMG
[INACTIVE]
(since 09-09-2023 16:07)
,
Topics: 621
Votes
: 1014
Posted: 24-06-2015, 00:04:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
amerikk wrote:
Unde ai vãzut tu cã sunt scripteri? Ori au Helper, ori Moderator. Aceeaºi chestie valabilã ºi la "designeri".
D a n g e R wrote:
Eu sunt de acord cu aceasta propunere,deoarece sunt putini care stiu sa lucreze cu avatare/semnaturi/etc...(putini experimentati)
Ce legãturã are propunerea însine cu ce-ai zis tu?
Orice grad de pe forum este aferent cu cel de moderator. Cu ce-ar încânta acel grad, dacã tot moderatorii (staff) + helperii (în rare ocazii) vor modera secþiunea? Sunt atâtea topicuri cu propuneri de genul ºi mereu a fost acelaºi rãspuns. Sã fie acolo, ca un mic "consiliu" care sã rãspundã la cereri, sã se vadã rank-ul ºi-atât?
P.S.: Nu mai fã topicurile de tip poll, cã le faci degeaba.
0
0
Back to top
destroi112
[DEV]
(since 12-03-2020 22:13)
,
Topics: 119
Votes
: 118
Posted: 24-06-2015, 02:59:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Grad personlizat isi poate pune oricine poate la asta te refereai sau cumva la culoarea sa fie
roz?
.Mai bine nu culoarea roz e deja prea iesita din peisaj pe un bg negru + nimeni de la grafica ce se pricepe nu a simtit nevoia unui astfel de grad.
Code:
Nici unul dintre scripteri(ma include) din comunitate nu are o culoare sau grad diferit sunt helperi/moderatori/s-mod sau useri .
Retired from Amxmodx
0
0
Back to top
AMG
[INACTIVE]
(since 09-09-2023 16:07)
,
Topics: 621
Votes
: 1014
Posted: 26-06-2015, 13:14:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Rãmâne nu.
Cine se pricepe ºi se descurcã, poate primi Helper sau direct Moderator, nu e nevoie ºi de alte titulaturi.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
AMG
, 26 June 2015 11:15
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->