User
Pass
2FA

Ban pe nedrept!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1508
Dewar`U

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-01-2010 16:06)

Votes: 5

Post Posted: 12-11-2009, 19:58:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baieti/fete hai sa fimi seriosi eu va jur ca aveam ecranul negru ii intrebam dece mi se inegreste cate odata ecranul si unu dintre ei imi zice sa imi scot blindu ieu va jur ca pana azi nu am stiut ce ii ala blind mam informat de pe google ii intrebam cum imi scot blindu ii scriu lu BenQ cum scot blindu mie negru ecranul iel ma intreaba ai blind si ii zic da ba mie negru ecranu nu va nimik trec 3-5 secunde ban permanent asta chiar a fost pe nedrept!acuma binenteles ca te cred colegi tai admini dar trebuia sa faci o poza ca am facut kill dupa blindul tau sau daca ai crezut ca am coduri 2-3 ss si erau deajuns ti le trimiteam si nu ziceai nimik...BenQ si daca u miai dat blin nu tiam zis foarte clar am ecranul negru de unde sa fi ghicita eu ca miai dat blind?chiar am vreut sa joc pe sv asta si vroiam pe parcurs sa fac si o cerere admin!

EXPLICAMI BENQ CUM IMI POT DA SEAMA DACA ISI CODAT CA U MIAI DAT BLIND????STIU SIGUR CA O MAI FOST CINEVA CU SLOT PE SV IL ROG SA VB SI EL!NUSH CE NUME AVEA PACAT!

In fine respectele mele pt toti dar nu meritam...BFT ALL!incerc sa imi caut alt sv daca voi nu faceti nimik sa ma joc linistit!!!!!!!!!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Afk#

[BenQ is back :)]

(since 22-08-2013 17:57)

Votes: 7

Post Posted: 12-11-2009, 20:24:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai se vade ca ai 12 ani ... !! nu mai face atatea topicuri ... si ai akolo un model de cerere ... !!! si despre ban nu cred ca mai trebuie sa repet ...! ti-am dat blind si tu ai zis sa iti scoatem blindu ca ai ecranu negru eu atunci m-am pus pe tn si am vazut ca te miscai foarte bine si ... chiar ai facut 2 kill'uri .. asa ca nu te mai da victima ... !!! ... pe forum ca nu te crede nimeni ...

Te-au mai prins si alti admini ... cu coduri si ... nush cum ai facut dar ai primit unban .. in fine ... akuma faci pe victima ... !! si se poate verifica si logourile !! ... - .. asa ca .. laso balta ... !! ciaw ..

App: Auziti ce imi scrie prin pm ..

De la: Dewar`U
Cãtre: Afk#
Trimis: 12-11-2009, 19:07:32
Subiect: Aveam ecranul negru jur!
Ba iti jur aveam ecranul tot negru jur pe ce vrei u il aveam negru timp de 30 de sec iara aparea si iara se facea negru jur pe ce vrei u!raspundemi pls!si nu am mai avut ban pe sv!

Pro Player ! FaN SteauA ;x
0 0

Back to top
devil_^

[Mentally Stable]

(since 20-06-2010 22:03)

Votes: 6

Post Posted: 12-11-2009, 20:26:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in primu rand invata sa scri coeerent ca am stat 5 min sa descifrez hieroglifele tale de acolo , iar in al doilea rand dak am inteles eu bine si nu tia facut poza din pricina blindu-lui atunci nu cred ca ai avea dc sa ai ban in continuare...asteptam sa vedem ce face benq dak tia facut sau nu poze...
0 0

Back to top
CrazyStyle

[why so serious?]

(since 12-04-2016 00:07)

Votes: 5

Post Posted: 12-11-2009, 20:29:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Benq da iti era greu tare sa faci si tu un print la consola? Eu te cred dar se ajunge in situatii de astea si nu prea ai ce face fara o dovada clara.
EDIT: dupa cate vad pacpac ti-a mai dat o sansa. Eu in locul tau as profita si as face totul ca la carte, adica in cazul tau sa fi fost, nu dadeam ban fara o dovada concreta.

Last edited by CrazyStyle on 12-11-2009, 20:51:22; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Andy

[Mentally Stable]

(since 23-05-2014 13:27)

Post Posted: 12-11-2009, 20:34:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

off: moama in primu rand nu inteleg nimic din ce vb afk asta... invata frate sa scrii si tu sa inteleaga omu... nu arunca acolo litere la nimereala poate intelege cineva ce ai vrut sa zici..
on: In al doilea rand sincer... parerea mea e ca banu trebuie scos daca nu are dovezi afk... dupa atat timp ar trebui sa stie deja regulamentu ( NU se da ban fara dovezi) un print ceva la consola... macar un copy/paste din consola cum a omorat dupa blind... cuvintele sunt useless fara dovezi!

death is certain , life is not! -
0 0

Back to top
Afk#

[BenQ is back :)]

(since 22-08-2013 17:57)

Post Posted: 12-11-2009, 21:20:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma nu am postat banul imediat .. am mai jucat cateva runde ... iar apoi m-am pus pe spec ... si am vb cu cineva pe mess , intre timp am instalat un program ... si am rr la Pc' si am uitat sa pun si dovada .... dar se pot verifica logurile ... daca cerdeti ca am gresit ... (cand am uitat sa pun dovada ) se poate da warn ... si da este adevarat ca pac mi-a dat o a 2-a sansa dar nu am gresit cu nimik dar ... ca ( am uitat sa i-au dovada din consola ) ...- si cum am mai spus se pot verifica logurile !!

Pro Player ! FaN SteauA ;x
0 0

Back to top
devil_^

[Mentally Stable]

(since 20-06-2010 22:03)

Votes: 6

Post Posted: 12-11-2009, 21:30:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa vedem ce zice orhan sau godlike cu verificarea logurilor dak apare ceva pe acolo si de abia atunci vom putea preciza ceva precis -
0 0

Back to top
marius28

[Born From Chaos]

(since 14-06-2014 14:35)

Votes: 20

Post Posted: 12-11-2009, 21:45:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FA SI TU CERERE CONFORM MODELULUI -

Back From Hell !

0 0

Back to top
haZard
[Banned user]

Banned

(since 21-11-2009 15:40)

Votes: 18

Post Posted: 12-11-2009, 23:10:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic.. din greseala adminului.. (afk) .. sa i se scoata banu de data asta.. pt ca nu avem nicio dovada.. data viitoare cine il suspecteaza.. sa vina si cu dovezi si lamurim cazul.. pana atunci.. Ban Scos .. !

*** OFF .. I`m SiCk !!
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by rKoPac, 14 November 2009 23:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-08-2025, 00:45:09
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password