User
Pass
2FA

[REJECTED] [Multiple][Pets] Damage increase

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message654
Seyrox
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-11-2018 18:47)

Votes: 201

Post Posted: 07-07-2015, 11:24:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

WoW Freakz spell link: No link found
Bug description: Cand playerul isi ia %dmg increase ar trebui sa ia si petul
Proof: World of Logs

The fallen protectors http://worldoflogs.com/reports/a52z283t1gp3aolz/details/19/?s=1096&&e=1267 pet damage
Sha of pride http://worldoflogs.com/reports/a52z283t1gp3aolz/details/19/?s=3093&&e=3230 pet damage

La sha of pride primesti un buff (wowhead link) care iti da %dmg increase pe player si daca compari damageul de max crit pe felbolt la pet la sha of pride este mai mare deci a primit acel damage increase

@Mindbreaker

Demonolgy Warlock Guide 5.4.8

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shodan
[Banned user]

Banned

(since 23-03-2016 14:41)

Votes: 55

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-07-2015, 13:23:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Posturi de genul trebuie sa le postezi la PvE ... Si sunt deja confirmate doar ca nu sunt fixate . Pentru Elegon/Stone Guard/Protectors of the endless petii nu au dmg increase .

Discord (Remix) - Eurobeat Brony

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Seyrox
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-07-2015, 13:32:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shodan wrote:
Posturi de genul trebuie sa le postezi la PvE ... Si sunt deja confirmate doar ca nu sunt fixate . Pentru Elegon/Stone Guard/Protectors of the endless petii nu au dmg increase .

Si de ce nu ar face un general fix ? Ca mai sunt si alte surse de dmg increase gen Tricks of the Trade

0 0

Back to top
Shodan
[Banned user]

Banned

(since 23-03-2016 14:41)

Votes: 55

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-07-2015, 14:40:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Seyrox wrote:
Shodan wrote:

Si de ce nu ar face un general fix ? Ca mai sunt si alte surse de dmg increase gen Tricks of the Trade

Pentru ca nu e vorba de un general fix fiecare boss afecteaza mechanica petului in alt mod.

La elegon de exemplu este un zid invizibil asa ca petii nu pot ataca chiar daca ar primii damage increase (oricum nu primesc) . Fiecare boss da damage increase in moduri diferite deci trebuie modificat altceva la fiecare boss. Nici mie nu imi convine ca petul meu da 10k pe hit la bosi unde eu dau 500k + non-crit dar asta e

Si acuma nu cred ca tu ca warlock/hunter faci schimb de tricks cu rogul .

Asta cu bossi odata pe de alta parte orice dmg increase buff gen Tricks nu afecteaza petul . Orice buff ce nu afecteaza attack powerul/spell powerul hunterului/warlockului in mod direct nu afecteaza dmg la pet .

Discord (Remix) - Eurobeat Brony

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Seyrox
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-07-2015, 22:17:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shodan wrote:
Seyrox wrote:
Shodan wrote:

Pentru ca nu e vorba de un general fix fiecare boss afecteaza mechanica petului in alt mod.

La elegon de exemplu este un zid invizibil asa ca petii nu pot ataca chiar daca ar primii damage increase (oricum nu primesc) . Fiecare boss da damage increase in moduri diferite deci trebuie modificat altceva la fiecare boss. Nici mie nu imi convine ca petul meu da 10k pe hit la bosi unde eu dau 500k + non-crit dar asta e

Si acuma nu cred ca tu ca warlock/hunter faci schimb de tricks cu rogul .

Asta cu bossi odata pe de alta parte orice dmg increase buff gen Tricks nu afecteaza petul . Orice buff ce nu afecteaza attack powerul/spell powerul hunterului/warlockului in mod direct nu afecteaza dmg la pet .

tl;dr

0 0

Back to top
Nytrox

[bored]

(since 13-05-2018 13:05)

Votes: 67

Post Posted: 10-07-2015, 16:48:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Already posted in pve encounter related topics.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Nytrox, 10 July 2015 14:48

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 06-08-2025, 15:41:22
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password