User
Pass
2FA
 
 

Summer Tips Part 6 - Pantofi & Sandale

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message762
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 08-07-2015, 00:09:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Acest topic a fost creat pentru fiecare domnișoarã care va vizita aceastã secțiune pe parcursul verii și nu numai.



Sezonul de primavarã-varã 2015 ne aduce în atenție o varietate de pantofi și sandale pentru o varietate de stiluri. Fie cã ești boemã sau mai degrabã tom boy, cã pui preț pe comfort sau emani sex appeal prin ținutele pe care le porți, tendințele acestui sezon au fost gândite pentru a rãspunde diversitãții.
"E o nouã erã în modã. Nu existã reguli", spunea Alexader McQueen în urmã cu câțiva ani, iar aceastã maximã se aplicã încã, inclusiv în domeniul pantofilor. Poartã piesele în care te simți cel mai bine și care corespund stilului tãu personal. Indiferent de trenduri, personalitatea și stilul de viațã sunt cele care dicteazã atunci când facem shopping și când ne îmbrãcãm în fiecare dimineațã.



Loafers cu vârful ascuțit

Fie cã sunt balerini, mocasini, saboți sau de inspirație Oxford, pantofii comfortabili ai primãverii 2015 au o siluetã subțire și un vârf ușor ascuțit. Nu îngroașã piciorul, dar îl alungesc, iar asta se traduce prin centimetri adãugați înãlțimii noastre... vizual, desigur.

Spoiler:



Culori puternice, grafisme

Dacã, pânã acum, negru, maro și nude erau singurele trei culori pe care le luai în considerare atunci când venea vorba de pantofi, este timpul ca lucrurile sã se schimbe. Pentru cã sezonul cald nu ne aduce în atenție doar o varietate de culori calde, vesele, ci și o mulțime de imprimeuri îndrãznețe și grafisme menite sã ne anime look-ul și sã scoatã din anonimat chiar și cea mai banalã ținutã. Ce nevoie mai ai de haine sofisticate când ai pantofii aceștia?

Spoiler:


Gladiator

Legați-vã bine șireturile pentru cã sandalele gladiator se întorc și de data aceasta sunt mai înalte puțin - atât pe picior cât și ca toc. O pereche de sandale gladiator pânã la genunchi va fi una dintre cele mai cool opțiuni pentru vara 2015, fie cã alegi varianta de razboinicã sexy cu tocuri înalte sau cea boho cu flats.

Spoiler:



Saboți

Minimalismul continuã sã fie un trend major în modã și ce poate fi mai simplu ca o pereche de saboți? Poartã-i în ținute urbane cu piese structurate și multã atitudine.

Spoiler:


Platforme

Anul trecut decretam dispariția platformelor doar pentru ca acum sã se întoarcã cu un look nou, inspirat din moda anilor '70. Siluetele noastre sunt alungite mulțumitã tocurilor foarte înalte care primesc ceva ajutor din partea platformelor groase. Poartã-le cu pantaloni evazați sau rochii vaporoase de varã.

Spoiler:





*Cam atât a fost pentru a șasea parte din Summer Tips, thank you!



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 26-04-2024, 04:21:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x