User
Pass
2FA

[Aprobat] [Cerere Admin] Apple

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message291
tDv

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-08-2015 15:00)

Votes: 2

Post Posted: 09-07-2015, 01:52:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Apple
Nume: Denis
Prenume: Prefer sã nu spun, nu de alta dar sunã urât -.
Vârstã: 15.
Oraº: Bacãu
Experienþã: Mã joc Counter Strike 1.6 de la vârsta de 9 ani, în prezent am peste 6 ani de experienþã în acest joc ºi cunosc aproape toate modurile, Zombie mã joc de aproximativ 4 ani de zile ºi mã atrage foarte mult datoritã faptului cã sunt foarte multe moduri, rase, iteme º.a care pot fi cumpãrate cu Ammo-uri respectiv Puncte (în cazul de faþã) ºi îmi place sã mã joc jocuri cât mai complexe ºi mai amuzante. Ca Admin am o experienþã de 3 ani de zile, cred cã pe la vârsta de 12 ani am cerut ºi adminat pentru prima oarã un server de Counter Strike, m-am simþit extraordinar deoarece îmi dã o senzaþie de fericire faptul cã pot ajuta ºi îndruma alþi jucãtori ºi pot sã ofer un joc echilibrat ºi cât mai plãcut jucãtorilor aflaþi pe server. ªtiu fiecare comandã de admin ºi ce face fiecare, am ºi puþinã experienþã în FTP (chiar dacã nu este necesarã în cazul de faþã), ºtiu sã adaug Addons-uri, Pluginu-ri, Hãrþi, ºtiu rezolva Erori ºi modifica unele linii din anumite surse ale diferitelor pluginuri existente, sunt o persoanã cu spirit de echipã, mã integrez destul de repede într-un colectiv, am un simþ al umorului dezvoltat însã pot fi ºi serios când situaþia o cere, cunosc Limba Englezã biniºor ºi sunt apt sã îndrum ºi utilizatorii strãini în cazul în care au diferite probleme. Ca o scurtã prezentare, mã numesc Denis, provin din oraºul Bacãu, judeþul Bacãu, am 15 ani ºi în prezent sunt în clasa a IX-a la Liceu la profil Matematicã-Informaticã, mã atrage foarte mult orice þine de tehnologie ºi jocuri, ca activitãþi ºi hobby-uri, îmi place sã mã plimb cu rolele, bicicleta respectiv pe jos ºi sã joc Biliard, Tenis, Fotball º.a. Mã scuzaþi dacã am scris prea mult însã am zis sã am o cerere cât mai completã ºi complexã. Vã mulþumesc celor care aþi citit tot ceea ce am scris, atât vouã cât ºi staff-ului pentru timpul acordat acestei cereri. Vã doresc noapte bunã, dat fiind cã cererea am fãcut-o la ora 2:48 dimineaþa.
Ore: 30 de ore (click pentru detalii).
Y!M: [email protected]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
RaKu'-Freakz

[]-- DOPE --[]

(since 08-08-2019 05:54)

Votes: 293

Post Posted: 09-07-2015, 08:44:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pro Helper

zmx.freakz.ro & zm.freakz.ro

0 0

Back to top
robert2315

[< Kein System >]

(since 25-01-2019 22:57)

Votes: 5

Post Posted: 09-07-2015, 09:07:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acceptat [Intern] PM la mine sau la depresie cu parola si nick.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by robert2315, 09 July 2015 07:07

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-02-2025, 14:23:26
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x