User
Pass
2FA

[Rezolvat] [Reclamaþie] The^SoNNy

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message224
tDv

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-08-2015 15:00)

Votes: 2

Post Posted: 20-07-2015, 00:42:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick Reclamant: Apple
Nick Reclamat: The^SoNNy
Tip: Comportament imatur, certuri cu jucãtorii, ameninþãri cu remove/slay ºi aºa mai departe.
Data: 20 Iulie 2015, în jurul orelor 00:30 - 1:30 AM
Descriere: Cam pe toatã durata zilei s-a certat cu un jucãtor pe nume Venum, mai spre searã a început sã ameninþe jucãtorii cu slay pentru cã, ºi citez "îi furã fragurile" dupã aceea a început sã mã ameninþe pe mine cã-mi dã slay pentru cã "îl blochez" ºi cã sã-i zicã lui bluu sã iau remove ºi aºa mai departe. Detalii în print-urile de la mai jos.
Dovada:

Aici îi spune lui Venum sã-ºi dea foc:

Aici mã ameninþã cu slay pentru cã "i-am fãcut block" deºi nu am blocat pe nimeni:

Aici se ia de faþa lui Venum ºi de vârsta sa, deºi nu are 9/12 ani:

Aici tot de Venum se ia deoarece i-a spus sã-l lase înpace sau cã iesã de pe server deoarece îºi bate joc de el, nu mai ºtiu exact, ºi acesta i-a rãspuns:

Aici Venum greºise niºte litere într-un cuvânt ºi SoNNy l-a fãcut printr-o manierã mai de bun gust, "analfabet":

Aici se ia din nou de vârsta lui, fãcându-l copil:

Aici ameninþã un jucãtor cu slay pentru cã "i-a furat frag-ul" ºi se ia de Venum pentru cã a ieºit de pe server (din cauza lui SoNNy):

Aici mã ameninþã cã mã spune lui bluu pentru cã am dat niºte slay-uri unor jucãtori care fãceau block, desigur, avertizându-i mai întâi sã înceteze, el nefãcând absolut nimic, n-a dat un slay sau un gag se ia de mine pentru cã-mi fac treaba, ciudat Thinking:

Toate acestea fiind zise vã rog sã luaþi o decizie cât mai curând în legãturã cu adminul respectiv, îmi cer scuze pentru aceastã reclamaþie însã când am vãzut cã nu îl lasã înpace pe Venum nici dupã ce i s-a spus mi s-a pus pata, Saturn ºi Venum pot confirma faptul cã SoNNy s-a certat cu el, chiar dacã dovezile lasã sã se înþeleagã de la sine.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
depresie
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 25-07-2015 09:40)

Votes: 2

Post Posted: 20-07-2015, 00:50:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-3

la urmatoarea abatere remove !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by depresie, 19 July 2015 22:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-02-2025, 07:08:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x