User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie L04D

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message452
leonad3s

[MAD SNAIL]

Status: Offline
(since 01-11-2024 22:04)

Votes: 145

https://www.origin.com/irl/en-us/profile/achievements 
Post Posted: 01-08-2015, 11:11:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Reclamant: f4mous
Reclamat: L04D
Motiv reclamatie: In general ? Nu stie admina si nu da 2 bani pe admin sau ceea ce inseamna aceasta functie pe un server.
Dovezi: sunt destule in log rog ownerii sa se uite in data de 01/08/2015 orele 11:00 12:00.
Alte detalii:
- sta afk la ore spectator , si e haos pe server adica:

- injura playerii ca la usa cortului , nu este nici unul sanctionat.
- un server intreg ma anunta ca fiind codat suspect de aim pe chat , nu este nici unul sanctionat cu gag pentru ca nu au folosit U@.
- Cand s-a trezit L04D , playerii ma injurau si strigau pe chat ca am aim , el nu facea nimic , povestea pe chat cu playerii sau statea afk spectator.
- Cand il injura pe el playerii , da intr-un final gag.
- Vot aiurea , si nu aplica nici o masura fata de playerii care incalca regulamentul decat atunci cand e vorba de propria persoana.

Inteleg ca poate este incepator avand gradul de Helper , dar macar sa isi dea interesul.
---------------------

Tournaments CS GO

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
AdriannnRap

[Mentally Stable]

(since 28-10-2015 21:47)

Votes: 7

Post Posted: 01-08-2015, 12:11:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si eu am avut probleme cu lo4d .. ii dadusem ban pentru wall facusem demo...si chiar nu inteleg de ce a primit unban si helper pe deasupra.. in fine... sper sa iti rezolvi problema , mult succes !

Rap
0 0

Back to top
alinmariuss

[Mentally Stable]

(since 19-08-2015 15:28)

Post Posted: 01-08-2015, 13:30:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am injurat playeri? doamne...si adriannn, nu aveam niciun wall am dat si pozele la un admin nu mai stiu care am si id-ul lui daca vrei dovata, ti le dau si tie, eu. Si f4mous, eu ma uit la jucatori am 9 ani de experienta in cs...daca voi spuneti ca este codat, ma uit pe el, daca imi dau seama ca nu are nimic, nu are rost sa ii fac poze si demo... Am jucat si eu acum multi ani cu cod si il cunos perfect, atunci cand stateam spec nu eram pe pc, ma dusesem undeva...si daia nu am obs persoanele care injurau, deci imi cer scuze pt disconfort, voi fi mai atent.
Multumesc!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
leonad3s

[MAD SNAIL]

Post Posted: 01-08-2015, 13:45:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu conteaza experienta ta , momentan.
Ideea e ca lumea isi facea de cap si tu pauza - inteleg ca esti afk , dar tu ai venit la pc si vorbeai pe server fara sa iei atitudine fata de cei care incalcau regulamentul.
Nu e nici o problema , pe viitor sa fii mai pe faza -
that's all..

Tournaments CS GO

0 0

Back to top
maniack12

[Mentally Stable]

(since 08-11-2015 10:13)

Votes: 1

Post Posted: 01-08-2015, 18:23:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Faci o reclamatie fara nici un motiv clar, care nu-si are rostul,in model scrie clar ca trebuie sa vii cu dovezi nu sa cautam noi dovezi.... apropo pe sv se poate vorbi vulgar pana la o anumita limita , cine stie de ce a fost afk poate a avut putina treaba ....
0 0

Back to top
leonad3s

[MAD SNAIL]

Post Posted: 01-08-2015, 19:16:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maniack ai venit hop top sa dai un post aiurea. -
Nu m-am deranjat sa fac poze , intre orele 11:00 12:00 se vede clar in log tot.
Si in regulament din cate stiu eu scrie ca limbajul vulgar e permis daca nu este adresat altor playeri.
Nu stii nici tu regulamentul si vii sa faci post in reclamatie..

•Este permis limbajul vulgar la general. Nu injuraturi/jigniri directe fata de alti jucatori.

Motivul e foarte clar , baiatul nu isi merita adminul , daca e incepator ar trebui sa isi dea interesul.
Putin mai multa atentie si sa faca ceva daca are admin si detine un acces pe server.
Altfel foarte linistit ar putea sta in banca lui ca player.
Daca ai admin din acel moment ai o responsabilitate fata de server si de playerii care se joaca acolo sa ne intelegem.
Nu dai gag cand ai tu chef si la cine ai chef , si nu stai aiurea spectator afk sa faci ore si cand vii vezi ca sunt probleme si nu faci nimic in privinta asta.

Tournaments CS GO

0 0

Back to top
AngrryX

[Pred.FreakZ.Ro]

(since 21-10-2022 22:41)

Votes: 24

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-08-2015, 20:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A primit deja remove. Topic Inchis.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AngrryX, 01 August 2015 18:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-03-2025, 01:10:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x