User
Pass
2FA

shaman elemental pve 5.4

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1525
shamen

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-04-2017 20:36)

Votes: 2

Post Posted: 02-08-2015, 19:46:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

INTRO
pentru inceput o sa fac o descriere simpla fara poze inutile sau alte chestii
cum zice si guide ul elemental shamanu este o clasa range dps spre deosebire de alte clase shamanu poate da si heal fara sa piarda dps , find si foarte mobil [ lighting bolt din mers + spiritwalker's grace ( un spell cu cd de 2minute cu care poti casta orice spell in timp ce te poti misca )]
+ shamanu aduce pasive precum grace of air ( + 3000 mastery ) , burning wrath ( + 10 spell power ) si elemental oath ( 5 % haste )
+ TOTEMEE care sunt temporare doar foarte folositoare pe durata raidului cum ar fi tremor totem , healing tide totem ,capacitor totem , earthgrab totem , fire elemental totem , stormlash totem .etc
rotatia este destul de simpla dar ca sa scoti maxim dps va trebuii sa fi atent . de asemenea elemetal shamy are si un aoe foarte bun
si sa nu uit shamanu mai vine si cu BLOODLOST cel mai important raid cd din joc
acu sa vorbim de si de speluri
lighting bolt il poti casta din mers
chain lighting foarte bun pentru aoe
lava burst pot spune main spelu de damage ...mereu o sa dea critical si are 50 % bonus damage daca e si dotul de flameshock pe target
flame shock un dot care trebuie sa fie mereu pe target de asemenea sunt sanse ca dotul de flame shock sa reseteze cd ul de 8 secunde de la lava burst si sa il faca istant cast
Ascendance te transforma intr un fire elemental scoate cd ul de 8 secunde de la lava burst si inlocuieste chainu cu lava beam
Stormlash totem un cd foarte ok .. toti raid membri ataca cu lighting timp de 10 secunde . de obicei la final de fight la 1-2 stormlash puse pot ajuta la damage done cu 2-6 milioane damage pe persoana deci este foarte important sa nu il stackezi cu alt shaman
ca elemental shaman trebuie mereu sa ai pe tine flametongue weapon ( un enchant special pe arma care iti creste spell power cu 7 % ) si lightning shield ( da nature damage celor care te ataca ) dar nu pentru asta tinem noi shielu avem pasiva fulmination care la fiecare lighting bolt pune 1 stack pe shield
la 6-7 stackuri putem folosi earth shock care creste dramatic dps ul
searing totem un totem care trebuie sa fie mereu jos cand fire elemental are cd
si thunderstorm un istant cast spell care poate fi de mare ajutor sau poate fi un dezastru depinde cum il folosesti deoarece impinge toti mobi din jurul tau

GEAR , STATS , REFORGING
shamanu poarta MAIL neaparat sa purtati mail nu conteaza ca ati gasit un mai bun nu ajuta cu nimic mai bun daca aveti cu 5 -10 item level in + pe slot pierdeti bonusul de 5 % intelect
main stats sunt
intelect ( creste spell power si crit )
hit rating 15 % dar asta nu ar trebuii sa fie o problema pentru ca spirit = hit pe clase hibrid shaman , druid etc
mai mult de 15 % nu are rost puteti da reforge in mastery sau haste
mastery .. mastery pe shamanu iti ofera sansa sa iti dea acelasi spell fara mana cost fara cast dar cu 25 % mai putin damage este uimitor de bun mastery ul pe shaman
haste ul este un stat foarte bun pentru shaman elemental pentru ca ajuta dotul flameshock sa procuie de mai multe ori asta inseamna mai multe lava burst free asta inseamna mai multe sanse sa se procuie si mastery
ultimul stats crit e ok si crit dar shamanu deja are 100 % crit cu lava burst fiind main spelu de damage asa ca nu e chiar asa de grozav
daca aveti peste 15 % hit dati reforge la spirit/hit in mastery sau haste
de asemenea reforge din crit in mastery/haste
per total mastery e mai bun la lower gear
haste ul e mai bun de la gear de 540 +
chiar daca ai 470-480 item level ITI TREBUIE GEMURI
orice chiar si alea de cata pentru ca ajuta foarte mult + enchanturi
nu veni fara gemuri si chanturi la raid
ca gems
meta socket : burning primal diamond sau gemu legendar dar mai e pana atunci ...
red soccket : burning primordial ruby ( 160 intelect )
yellow socket : arful vermilion onyx ( 80 intelect + 160 mastery)
blue socket : purified imperial amethyst ( 80 si 160spirit ) sau sparkling river's heart ( 320 spirit )( ajuta mult ca sa puteti da reforge in alte stats mai tarziu ) + costa si foarte putin
sha touched : 500 intelect doar prin donatie
prismatic : burning primordial ruby ( 160 intelect )

ENCHANTS

HEAD : NU EXISTA
NECK : NU EXISTA
SHOLDER : greater crane wing inscription
CLOAK : enchant cloack -superior intelect ( SAU DACA AVETI TAILORING lightweave embroedery)
CHEST : enchant chest - glorius stats
WRIST: enchant bracer- super intelect ( daca aveti leathworking fur lining - intelect )
HANDS : enchant gloves - superior mastery
WAIST: living steel belt buckle
LEGS : greater pearlscent spellthread
FEET : enchant boots - pandaren's step
rings : intelect daca aveti enchanting
1h pentru inceput e ok si windsong si cand aveti arma de heroic sau gold jade spirit
OFF HAND : enchant off hand major intelect
in general e mai ok 1h si shield din moment ce shamanu poate purta shield
dar daca ca pica staff din sha si galeon pana cand luati scutu din raiduri e ok si staffu

TALENTS
talentele sunt alese de mine la unii bosi unele sunt mai bune decat altele de preferat sa aveti la voi tome of clear mind sa schimbati de fiecare data cand e nevoie de ceva
la tear 1 : eu folosesc stone bulwark totem ( da undeva la 200-250k absorb ) pentru ca am deja shamanistic rage ( reduce damage ul primit cu 30 % + alte benefici minore )
la tear 2 : earthgrab totem ( aoe rots la fiecare ) cu siguranta e cel mai ok dar o sa fie pe viitor nevoie si de windwalk totem
la tear 3 : totemic persistance ( dar din pacate momentan e buguit ) ( poti pune 2 toteme de acelasi element infara de cele fire )
la tear 4 : echo of the elements este cel mai ok pentru ca iti da sansa sa iti dea duplicate la speluri
si elementa mastery e ok dar cand o sa aveti gear de siege of ogrimar
la tear 5 : clar anscentral guidance un cd de heal foarte bun in caz daca healu are probleme .. anscentral guidance ajuta raidu foarte mult pentru ca 40 % din damage ul care il dai in 10 secunde se copiaza ca fiind heal
la tear 6 : eu aleg elemental blast ( un spell cu 12 secunde cd care da pentru 8 secunde 3500 ( crit sau haste sau mastery )
lde la 550 item level in + unleashed fury e mult mai bun decat elemental blast
acuma e inutil sa bagi in unleashed fury pentru ca degeaba dai 35 % la lighting bolt cand dai 30-50k cu el -
eu zic ca e mult mai ok elemental blast pentru ca timp de 8 secunde ( din 12 cd pe spell ) o sa ai 3500 ( crit sau haste sau mastery )

GLYPHS :
glifurile nu prea mai sunt de ajutor doar de utility mai mult
glyph of chain lighting
glyph of flame shock
glyph of thunder
glyph of shamanistic rage optional
glyph of fire elemental totem optional

ROTATIE
flame shock mereu pe target cu cat mai multe cu atat mai bine refresh cand are 3 secunde mai putin
lava burst la cd si mereu atentie cand procuie si sa dat de fiecare data ca sa nu dai waste la alte procuri
elemental blast la cd la fel ca lava burst
earth shock de fiecare data cand aveti 6-7 stacks pe light shield
searing totem mereu sa fie activat ( cand nu e fire elemental ) si refresh cand mai are sub 10 secunde
lighthing bolt care altceva nu mai ai de facut sau cand te misti
de asemenea nu uita de spiritwalker's grace care poti casta orice spell din mers timp de 15 secunde

pentru 2 sau 3 targeturi aceasi rotatie
numai ca inlocuiesti lightning bolt cu chain lightning
pentru 5 targeturi sau mai mult SPAM CHAIN :d

acum rotatie de inceput
fire elemental totem - elemental blast - stormlash totem - flame shock - ascendance .. cat timp tine ascendance spamezi lava burst
odata ce se termina ascendance intri in rotatia normala
adica elemental blast la cd mereu flame shock pe terget , earth shock la 6-7 stacks de light shield
cand dispare fire elemental neaparat searing totem sa fie jos
earth elemental totem e bun doar daca moare tancu ca sa mai tankeze pentru cateva secunde daca e nevoie nu te baza pe el sa da dps .. da foarte foarte putin undeva la 200 -maxim 1k pe hit
ca range dps trebuie mereu sa ai cate 1 spell care sa castezi mereu daca stai degaaba in raid esti o pierdere de timp si ocupi loc la raid degeaba
incearca mereu sa fi de folos cu ceva incearca mereu sa gandesti cu urmeaza .. ce spell sa dai in urmatoarele 5 secunde daca urmeaza ( earth shock si flame shock au shared cd deci trebuie atentie cum se folosesc spelurile )
trebuie sa te gandesti mereu cu 2-3 speluri inainte ce urmeaza sa castezi
te uiti la lightning shield cate stackuri ai te uiti la flame shock cat mai dureaza
te uiti la elemental blast cand poti sa il mai folosesti si conteaza foarte mult asta face diferenta foarte mult
asta o sa fie greu pana cand te obisnuiesti ..eu de ex stiu care sunt urmatoarele 2-3 speluri care urmeaza sa le folosesc
daca combini asta si cu experianta la encounter o sa fie foarte usor si fun de jucat shamanul elemental
daca nu o sa iti iasa de la inceput rotatia nu e nici o problema cu timpu o sa inveti .. exerseaza pana cand iti intra in reflex
nici un guide nu te poate invata sa fi top dps . tu faci diferenta . depinde de tine eu doar am spus cum
mai bine dai mai putin dps ( dar nu stai in pata sau mai stie eu ce ) dar sa nu mori la raid degeaba dai 300k dps daca mori dupaia im primul minut
daca nu ai pe moment nimic de omorat poti pune o balta pe jos sau un totem de heal daca e nevoie
invata cand sa dai bloodlust daca nu sti cand intreaba pe ts
daca poti folosi ascedance in bloodlust o sa fie si mai bine
inainte de ascendance foloseste mereu elemental blast pentru bonusul de 3500
de asemenea daca esti orc sau troll nu uita sa iti folosesti si raciala
de asemenea nu uita sa foloesti potiunea inainte de pull ( daca folosesti potiunea inainte de pull poti folosi de 2 ori in timpul bosului ). si cealalta potiune o poti folosi cand se da bloodlust .. daca se bloodlust la inceput o folosesti la al doilea ascandance de asemenea daca esti in ascendance si trebuie sa te misti miscate cu spiritwaker grace ca sa nu irosesti secunde bune de lava burst -

ADDons folositoare
weak auras
tiny plates
bartender 4
tell me when
recount optional ( ca sa vezi dps ul real pentru ca damage ul de la toteme se inregistreaza doar pe recountul tau ) pe recountul celorlalti se inregistreaza separat sau chiar deloc pentru ca sunt considerati ca pets
asta e valabil si la heal doar tu iti poti vedea healu dat de toteme

CLASA HYBRID :
cum ziceam si mai sus shamanul elemental este o clasa foarte buna
are pasive foarte folositoare , bloodlust , isi poate da res singur , toteme foarte utile ( rots , care dau imul la fear , slow ,redirect la speluri + heal ) este imposibil sa nu vrei cel putin un shaman in raid
foloseste neaparat totemele de cate ori este nevoie o sa ajuti raidul foarte mult si guidance de fiecare data cand sti ca urmeaza un burst de damage
foloeste healing tide totem cel putin odata pe boss si guidance cel putin de 2 ori
+ ai cleanse spirit ca dispel pe aliati si purge ca sa folosesti ca ,, dispell '' pe boss incearga sa folosesti de fiecare data cand este nevoie
+ ai interupt wind shear foloseste de fiecare data pentru ca si asa ai targetul pe boss

advanced shaman guide :

flame shock da tick aproximativ odata la 3 secunde depinde de haste
asta inseamna ca ai o fereastra de max 3secunde sa dai lava burstu istant ca sa mai ai o sansa sa dai altu din nou
asta inseamna ca mai ai timp sa dai un elemental blast de ex inainte de lava burst nu e recomandat sa te opresti din castat ca sa dai procul de flame shock ( adica lava burstu istant )

de asemenea daca sti scriptu foarte bine incearca sa dai cate un cd la fiecare burst de damage cum ar fi :
astral shift sau stone bulwark totem
shamanistic rage
ancestral guidance
healing tide totem
healing stream totem + healtstone

daca sti ce faci cu shamanu nu folosi glif of thunder storm pentru ca pushbackul de la thunderstorm este foarte bun si folositor daca sti cum sa il folosesti
fi omul care ajuta cu thunder storm nu care incurca ...
earthquake nu merita sa il castezi doar daca sunt 10 targets + ( cea ce e foarte rar )
earthquake merita sa il folosesti doar atunci CAND STI CA O APARA INAINTE mai multi mobi
glyph of chain lightning e foarte bun dar numai daca sunt 5 + targets daca nu sunt il poti inlocuii cu altceva
foloseste bonusul de movement speed de la ghost wolf ori de cate ori
o sa mai urmeze si alte chestii dar momentan vreau sa testez eu dupaia

CONCLUZIE
rolul tau ca shamanu e sa fi un dps nu e sa fi un healer .rolul tau este sa fi un raider( ca orice alt membru din raidu respectiv )sa dai bosi jos sa iei loot si sa te distrezi .tu poti ajuta asta find un foarte bun shaman care da si dps si heal fiind foarte util cu totemele
si sa fii friendly ignorai oameni care pentru ei conteaza doar recountul ..
fii un om de raid , responsabil , care joaca de fiecare serios
si indiferenta de clasa sau spec asta o sa te ajute mereu
fi omul care face diferenta fi omul
sper ca va ajutat
stiu ca nu e complet si mai am cateva chestii de facut dar o sa modific in timp cand o sa mai baga si throne of thunder si siege of ogrimar

ca gear orice ce e mail cu intelect -
dar ca trinkete
relic of yulon daca aveti gold
daca nu trinketu de la elegon
si daca aveti bulan sa primit de la sha si galeon trinketu de la sha of fear ar fi super
daca nu mege si ala din trash mv cu crit

0 2

Back to top
View user's profile Send private message
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 03-08-2015, 00:40:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foloseste regulile gramaticale.
Un cuprins/o structura.
Foloseste links.
Foloseste imagini.

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

1 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-08-2015, 12:04:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Persoanele care se uita peste ghid-ul tau probabil nici nu-l vor citi din cauza aspectului. Incearca sa te uiti peste altele si sa il faci mai prezentabil.

Don't touch this

1 0

Back to top
shamen

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-08-2015, 19:17:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai avem 7 ani sa ne atraga pozele ?
cat despre personale eu am folosit strict de dps cum am zis si la sfarsit totu depinde de om
cel putin pe mine nu ma ajutat cand m am uitat la un ghid ca am vazut pozele acolo am citit tot si am inteles

si oricum am si zis ca nu e complet inca

0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

(since 03-02-2022 10:33)

Votes: 94

Post Posted: 03-08-2015, 21:07:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trebuie sa ai 7 ani ca sa arate guide-ul tau decent? in locul tau l-as edita si l-as face altfel ca e pacat de cat iti ia tie sa scrii pe acolo -

also nu ai nevoie de lightning bolt cu spiritwalker's grace pentru ca pe MoP lightning bolt in castezi din mers . poti sa folosesti ascendance cu spiritwalker's grace,reformuleaza putin pentru ca cine se uita in guide crede ca trebuie sa le combini pe alea 2 degeaba te corectezi tu mai jos ce spell poate fi castat din mers si etc

la stats hit-ul mi se pare cam maricel dar fiecare cum joaca

la talente : elemental mastery il poti folosi indiferent de gear , dai elemental mastery + potion of the jade serpent si esti zeu . cu un gear de 460 poti sa scoti un dps decent . nu stiam ca mai nou talentele le pui in functie de CD

la rotatie faci spread cu flame shock sa ti se procuie lava surge , mai bine dai cu lightning bolt inainte de elemental blast , iti mai salvezi din dps . castezi mai repede ,faci alea 7 chages si dai earth shock . asta cu spam chain lightning nu e prea "inteligenta" poti sa pui si earthquake pe jos ( vezi galleon cand vin toti mobii pe tine) . nu ai nevoie sa te uiti sus la charges ca iti sclipeste oricum spell-ul in bara de n-ai cum sa-l eviti - . asta cu ascendence si spiritwalker's grace e mai mult pt PvP , nu prea vad eu de ce ai alerga dupa boss (depinde si de tank daca va da bataie de joc la inima - )

la enchants : shoulder enchants - ai 2 pentru ca daca alegi sa cresti inscription ai 520 intellect si 100 critical strike . legs - recomand si Enchant Boots - Greater Haste sau Enchant Boots - Pandaren's Step pentru cei care aleg sa creasca enchanting .

poti sa pui ce rase sunt mai avantajoase la ambele factiuni

incearca sa-l mai editezi,sa pui imagini/culori . una e sa citesti un guide simplu si alta e sa vezi mai multe imagini/mai multe culori . cum spunea si pms mai lucreaza la gramatica si pune link-uri de pe gamepedia sau freakz . sunt foarte multi care de abia acum joaca shaman si crede-ma ca daca vedeam pt prima oara guide-ul tau eu nu eram prea impresionata si probabil imi alegeam alta clasa .

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
0 0

Back to top
shamen

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-08-2015, 23:22:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu am zis ca elemental blast are 12 secunde cd si trebuie de fiecare data cand poate
cand am zis de faza cu spiritwalker mam referit cand esti in burst si de ex la spirit king trebuie sa te misti sau la stone guard cand pune o pata sau un cristal ....

0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

(since 03-02-2022 10:33)

Votes: 94

Post Posted: 04-08-2015, 00:07:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu nu ti-am scris randurile de mai sus cu rautate,ai putea totusi sa il stergi si sa-l postezi dupa ce il termini . mai inspira-te cu poze si culori de la altii daca nu iti vine tie nicio idee in minte -

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
0 0

Back to top
Anonimatia

[Celebru anonim]

(since 26-02-2021 20:45)

Votes: 72

Post Posted: 04-08-2015, 17:16:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Conteaza informatiile nu aspectul , nu e o reclama sa vanda ceva . Daca cineva o sa fie chiar interesat o sa il citeasca asa cum e.
0 0

Back to top
Wipe
[Banned user]

Banned

(since 08-06-2022 20:34)

Votes: 431

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-08-2015, 12:52:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bineinteles, conteaza informatiile, dar daca te apuci sa citesti ghidul vei observa ca exprimarea lasa de dorit in unele cazuri, parca ar fi tradus mot-a-mot cu google translate si sunt multe greseli gramaticale. Dar e foarte greu sa citesti asa, pentru ca e haotic ca si organizare si topicul parca ti-ar spune: "Nu ma citi, sunt facut in 5 minute cu Copy-Paste."

Don't touch this

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 05-08-2015, 14:05:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trashed.
Refaci topic-ul astfel:

Titlu scris corect, continut adecvat si bine structurat, sursele de unde ai luat informatii.
Optional: Poti adauga niste poze, meniu etc. Uita-te la celelalte ghiduri cum sunt ca sa iti faci o idee. Iti apreciem gestul, dar sectiunea asta trebuie sa fie populata cu topic-uri bine facute.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Burebysta, 05 August 2015 12:05

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 00:22:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x