User
Pass
2FA
 
 

Dormitul pe partea stanga este cea mai buna alegere pentru sanatate

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science
Author Message624
shhoi

[Smil3]



Status: Offline
(since 07-12-2020 21:53)
Joined: 11 Jul 2011
Posts: 5706, Topics: 333
Location: pe'un picior de plai, pe'o gura de rai

Reputation: 1114.1
Votes: 369

    djversat 
Post Posted: 03-08-2015, 21:44:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un articol de Cristian Iacov

Cei mai multi oameni nu sunt constienti de faptul ca pozitia lor de dormit poate avea un impact considerabil asupra sanatatii lor.

Plecand de la o mai buna circulatie a sangelui pana la buna digestie, aceasta metoda de dormit dateaza din cele mai vechi timpuri, atunci cand calugarii practicau acest stil de dormit pentru o lunga perioada de timp, cu scopul de a stimula digestia, mai ales dupa servirea meselor.

O alta dovada pentru aceasta teorie se regaseste in medicina ayurveda, cea mai veche medicina orientala, si aceasta la randul ei sugerand ca, dormitul pe partea stanga, este cea mai indicata alegere in cazul in care se doreste o sanatate de fier!

Daca tot nu esti convins de efectele benefice ale acestui stil de dormit, te invit sa citesti mai jos cu ce te vei alege daca vei dormi pe partea stanga!




-Vei facilita drenajul limfatic

-Vei usura munca inimii de a pompa sangele

-Vei imbunatati considerabil digestia

-Vei stimula functia splinei

-Vei imbunatati circulatia sangelui in tot corpul

-Vei stimula functiile ficatului si bilei

-Vei oferi corpului o mai buna relaxare si odihna

Poti sa incerci chiar din seara aceasta, dormitul pe partea stanga, si te asigur ca nu vei regreta.

Incearca sa nu ascunzi acest mic secret – impartaseste-l familiei sau prietenilor pentru a va bucura cu totii de beneficiile lui!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Science  


The time now is 12-05-2024, 21:17:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x